Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Mondjuk ha megnézed az elsõ szezonomat:
Itt azért a legjobb gépi csapat nem 75 pont volt.
Különben értem amit mondasz, de nekem így is elég nagy kihívás, de lehet akkor béna vagyok. Nemrég kezdtem újra az efemet.
Hajrá Magyarország!
odavágó (szünetben még 2-0 volt a hazaiaknak!)
visszavágó (újabb fordításos gyõzelem.)
a góljuknál (statokat csekkoljátok) kábé ilyen képet vágtam... 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Segítséget elõre köszönöm! <#help>#help>
SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.
- CR7 újból tarolt: Aranylabda, Az év játékosa, Az év középpályása
- a bajnokság állása féltávnál: 11/12
Bár azért itt megjegyzem, hogy irl is igazolnak játékosok riválishoz alkalmanként. 😊
Hajrá Magyarország!
Amúgy 86 milliót kaptam átigazolásokra, ebbõl megszereztem Agüerót (40), Pastorét (30), meg Kjaert (22). Kicsit vicces, hogy mennyire elszállnak az árak, más csapatok meg egész olcsón igazolgatnak, de most mindenképpen meg kellett ezeket a lépéseket tennem. Neymarral is megegyeztem, de rá már nincs zseton, meg még kellene egy szélsõhátvéd, aki mindkét oldalra jó. Kapuba 3. számúnak hozom a veterán Serenit, mert Manninger elment, de remélem nem kerül sor a bevetésére. Ingyen van egyébként.
Hajrá Magyarország!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Hajrá Magyarország!
hát igen, eredetileg nem Helmes lett volna a célpont, de annyiért nem volt más. és gondoltam a taktikámba beleillik, mert végülis egy jó befejezéssel és távoli lövéssel rendelkezõ támadó kellett.
Geo: gratula, hatalmas eredmények, már nem elõször. Mármint nem a kihagyott tizis West Ham - meccs. 😊 De a Sheffielddel azért az se olyan rossz ha úgy vesszük.
Hajrá Magyarország!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Más:
Csoda történt, címvédést ünnepelhetünk. Látszólag, meg pontszámra simább a tavalyinál, de a végén alig tudtunk meccseket nyerni...
Õ pedig Helmes, aki 22 góllal zárt a bajnokságban, ugyanannyival, mint a gólkirály Paloschi:
Jó igazolás volt. 😊 10 millió + 3M 20 gól után.
Hajrá Magyarország!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
http://noob.hu/2011/06/23/hmm.jpg
Kicsit durva meccs volt... és a kupában is eddig jutottam, ott a Palermo ellen estünk ki. Bajnokságra még van esélyem.
Mondjuk ezzel a kerettel ennek is örülök (annyira nem xar, csak azért az Inter-Milan más világ), ahogy az elõszezon alakult.
Hajrá Magyarország!

Taktika?
galata 1:1 racing genk (stat 15-2 nekünk, végig támadtunk nem akart bemenni semmi)
jön a visszavágó
genk 1:1 galata (6-18 stat megint nagy nehezen vezetést szerzünk egybõl jön a válasz, természetesen hosszabitásba sérülés nálunk mikor nincs csere emberhátrány így, szóval ennyi maradt arról nem is beszélek h 11seknél 4bõl 1t rúgtunk be és kiestünk.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Dum spiro, spero.
ne haragudjatok, hogy nem voltam itt, de melóban nem volt idõm benézni
már az elején feltûnt, hogy nem 100-as a gyerek, de mikor bevallotta, hogy õ legend killer, csak más reggel, akkor tudtam, hogy bajok lesznek, én próbáltam megtûrni, mert hát nincs jogom csak úgy kitenni, de szerencsére túl vagyunk rajta, remélem nem látjuk itt többet, ha mégis, akkor megszavazzuk a tiltó scriptet