Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt már én is mondtam egy párszor! 😊

www.smart-bus.hu

Zsolti9014
90 pont olasz bajnokságban hol lenne reális? 😊
Mondjuk ha megnézed az elsõ szezonomat:
Itt azért a legjobb gépi csapat nem 75 pont volt.

Különben értem amit mondasz, de nekem így is elég nagy kihívás, de lehet akkor béna vagyok. Nemrég kezdtem újra az efemet.

Hajrá Magyarország!

Nem piszkalodaskeppen, de miert nem allitjatok at a jatek reszletesseget a leglassabbra? Altalaban a legjobb gep altal iranyitott csapat 75 pont korul teljesit. Az mi? Hol az elvezet abban, hogy a Palermoval az elso szezonban bajnokok lesztek, mert a nagyok minden csoves csapat ellen lexelnek. Ha atallitanatok, akkor a legjobb gep 90 pont korul teljesitene es kihivas is lenne.
Zsolti9014
hatalmas, gratula, és sok sikert a villarreal ellen is.

Hajrá Magyarország!

ha villareal-on túl is jutunk, a döntõben az arsenal vagy az inter vár majd rám... :S milyen már, hogy ilyen csapatok vannak az európa ligában...
mostmá nyerjed is meg
kivertük a touluse-t!

odavágó (szünetben még 2-0 volt a hazaiaknak!)
visszavágó (újabb fordításos gyõzelem.)
a góljuknál (statokat csekkoljátok) kábé ilyen képet vágtam... 😄
Na, csak, hogy ne érezzem magam szarul, még Barnard is megsérült 4 hétre a Cselszky tarcsi elleni meccsen... 😊

vela vezérletével megaláztuk a kupában a sunderlandet, azt hittem három nappal késõbb a bajnokságban is hasonló eredmény születik majd, de tévedtem. majdnem sikerült drága pontokat hullajtani, csak nyögvenyelõsen nyertünk.
Kezdtem egyet a Southamptonnal. Elsõ edzõmeccs Lallana 4-5 hét. Harmadik edzõmeccs: Lambert 3 hét, Chamberlain 4-5 hét, N'Guessan 4-5 hónap... 😞 Mocskos sheffieldi favágók!

Mor3llo
😄DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobomber
Premier League nem elég? 😊

RedJohn
Sziasztok! Nem tud véletlenül valamelyikõtök egy aktiválót az arab bajnokságokhoz?

Segítséget elõre köszönöm! <#help>

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.

pzoli00
- az összeszokottságot növeli, ha van 5-6 alapembered a keretben, persze hosszútávon! ez azt jelenti, hogy 2-3 év alatt kialakíthatsz egy stabil keretet, amelyel már viszonylag jó eredményeket is fel lehet mutatni

Taylor10
Oké

nem kell mindig beírogatni, ha valaki tud segíteni, biztos le fogja írni, de elõre szólok, hogy válogatottnál ne várj összeszokottságot, mikor ott mindig az adott keretet éppen akkor válogatod össze
pzoli00
- felkészülés a szezon második felére, csapatmorál a fellegekben 😊

- CR7 újból tarolt: Aranylabda, Az év játékosa, Az év középpályása

- a bajnokság állása féltávnál: 11/12

Taylor10
#71983 Egy kis segítség kellene.

Zsolti9014
ez természetesen benne lehet, mert Paloschi Milanos, az meg fõ rivális, viszont Acquafresca Genoája a játékban elvileg nem. de mindegy, csak azért szerettem volna megvenni õket, mert a góllövõlista elsõ három helyezettjébõl õk voltak ketten, meg Helmes nálam.

Bár azért itt megjegyzem, hogy irl is igazolnak játékosok riválishoz alkalmanként. 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
pedig mocskosul jó játékos szerintem.

Amúgy 86 milliót kaptam átigazolásokra, ebbõl megszereztem Agüerót (40), Pastorét (30), meg Kjaert (22). Kicsit vicces, hogy mennyire elszállnak az árak, más csapatok meg egész olcsón igazolgatnak, de most mindenképpen meg kellett ezeket a lépéseket tennem. Neymarral is megegyeztem, de rá már nincs zseton, meg még kellene egy szélsõhátvéd, aki mindkét oldalra jó. Kapuba 3. számúnak hozom a veterán Serenit, mert Manninger elment, de remélem nem kerül sor a bevetésére. Ingyen van egyébként.

Hajrá Magyarország!

Nem lehet, hogy riválisoknál vannak (nem tudom fejbõl melyik klubbok a Juve riválisai) és ezért eszükbe sincs hozzád menni?

Darthmushroom
Poli napoli mentésembe 3év után se akart eljönni samp-ból pedig kiesés ellen küzdöttek mi meg bl-t nyertünk. és szóba se állt így se velem

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zsolti9014
Az milyen már: Paloschit és Acquafrescát akartam megvenni, egyik sem akar velem szóba állni. Meg Andrea Poli sem... Fasza...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszi.
hát igen, eredetileg nem Helmes lett volna a célpont, de annyiért nem volt más. és gondoltam a taktikámba beleillik, mert végülis egy jó befejezéssel és távoli lövéssel rendelkezõ támadó kellett.

Geo: gratula, hatalmas eredmények, már nem elõször. Mármint nem a kihagyott tizis West Ham - meccs. 😊 De a Sheffielddel azért az se olyan rossz ha úgy vesszük.

Hajrá Magyarország!

zyndar
Gratula! Helmes általában jól teljesít, pedig a tulajdonságai igencsak "hiányosak".

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zsolti9014
az komoly! 😊

Más:

Csoda történt, címvédést ünnepelhetünk. Látszólag, meg pontszámra simább a tavalyinál, de a végén alig tudtunk meccseket nyerni...

Õ pedig Helmes, aki 22 góllal zárt a bajnokságban, ugyanannyival, mint a gólkirály Paloschi:

Jó igazolás volt. 😊 10 millió + 3M 20 gól után.

Hajrá Magyarország!

Taylor10
Üdv.Hogyan érhetek el egy válogatott csapatban több kapura lövést?Illetve kérek az asszisztenstõl egy csapat jelentést és valami ilyesmit ír hogy a középpályások nem elég jók.És még lenne egy olyan gondom hogy a csapatnak nincs eléggé össze szokva, pedig a meccs taktika gyakorlásánál az összeszokottságot jelöltem ki és a terhelés átlagos, de a meccsek elõtt mindig azt írja az asszisztens hogy csapatból néhányan idegennek érzik magukat, nincs eléggé összeszokva a csapat.Valami ilyesmit ír.

zyndar
Jajj

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Ühüm, értem <#fejvakaras>
http://noob.hu/2011/06/23/hmm.jpg

Zsolti9014
Közben Palermo-Milan 7-0 a kupadöntõn. Még olcsón megúsztam! 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
BL-elõdöntõ visszavágó:

Kicsit durva meccs volt... és a kupában is eddig jutottam, ott a Palermo ellen estünk ki. Bajnokságra még van esélyem.

Mondjuk ezzel a kerettel ennek is örülök (annyira nem xar, csak azért az Inter-Milan más világ), ahogy az elõszezon alakult.

Hajrá Magyarország!

zyndar
Bevállalós.

íme: egyrészt / másrészt (meg persze néhány egyéni utasítás)
Huni92
áh, ez ilyen kiscsapat ellen volt, szal...<#idiota>

zyndar
Tudom, kiscsapat ellen, de azért na <#hawaii>

zyndar
Hmm, ez elég meggyõzõ <#wow1>
Taktika?

féltáv

bajnokság:
bajnokik
tabella

európa liga:
meccsek
csoport
sorsolás
akvik
eee mi történt du?😮 visszaesett a topic.na töltöm a toluca-t és jön majd egy kis beszámoló.

Sippie
az még egész korrekt, õsszel egy ötöst kapott a Real 😉
Darthmushroom
hát tudom h sokat sz*pat az fm de h két egymás követõ meccsen...-.-
galata 1:1 racing genk (stat 15-2 nekünk, végig támadtunk nem akart bemenni semmi)
jön a visszavágó
genk 1:1 galata (6-18 stat megint nagy nehezen vezetést szerzünk egybõl jön a válasz, természetesen hosszabitásba sérülés nálunk mikor nincs csere emberhátrány így, szóval ennyi maradt arról nem is beszélek h 11seknél 4bõl 1t rúgtunk be és kiestünk.

személy szerint örülök neki hogy kitakarítottad, mert engem privátban is el küldött a k....anyámba...

támadóbb taktika, rövidpasszos játék, feltolom a védelmet, meg lebaszom õket aztán uccu neki
ressy14
Egy gyors kérdés: ti mit csináltok ha egy erõsebben jegyzett csapat otthonában 2:0-ra égtek az elsõ félidõben?

Dum spiro, spero.

kitakarítottam

ne haragudjatok, hogy nem voltam itt, de melóban nem volt idõm benézni
már az elején feltûnt, hogy nem 100-as a gyerek, de mikor bevallotta, hogy õ legend killer, csak más reggel, akkor tudtam, hogy bajok lesznek, én próbáltam megtûrni, mert hát nincs jogom csak úgy kitenni, de szerencsére túl vagyunk rajta, remélem nem látjuk itt többet, ha mégis, akkor megszavazzuk a tiltó scriptet
Darthmushroom
New Challenge:
Galatasaray
Cél: BL gyõzelem
(qva török idegenlégiós szabály😄😄😄😄 10idegenlégiós max )