A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    Alessandria 2014/2015, Serie A

Pénzt idén sem kaptam igazolásra, épp csak annyit költöttem amit a fizetési keret átütemezésével sikerült felszabadítani, az is csak arra volt elég hogy négy éves részletre vásárolgassak... Íme a keret.

A bajnokságban elváráson felül teljesítettünk, még én sem számítottam ilyen jó eredményre! A menetelés a bronzéremig fordulóról-fordulóra itt tekinthető meg. (A szezon előtt felsőházas szereplést ígértem a vezetőségnek.) Sok skalpot szereztünk, szinte minden nagycsapattól loptunk pontot, pontokat. (Itt a meccsek egyik és másik fele.)

Nagyot meneteltünk az Olasz kupában is, a döntő volt a végállomás ahol sajnos kikaptunk a Fiorentinától. A csapat sajnos ezer sebből vérzett, a két szélső védőm összedrótozva játszott, a középpályám foghíjas volt az eltiltásoktól és sérülésektől.

Tavaly a vezetőség bővíteni akarta a stadiont, ám a helyi tanács megbombázta a terveket, így az idén úgy döntöttek hogy új stadiont építtetnek.

Fantasztikus szezon volt, alig várom a következőt, hiszen az újabb mérföldkő lesz a csapat életében, mivel biztosan ott leszünk az egyik európai kupasorozatban. (A 3. hellyel a BL rájátszásra kvalifikáltuk magunkat, így ha ott ki is esünk, irány az Európa Liga.)