Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
am szó volt itt ki mióta nyomja hát én cm03/04 kezdtem után jött az fm (készitõk átmentek) akkor átálltam arra. am egy két ember itt már régóta ismerhet mert már régi fm topicocba is irogattam. online is nyomtam egy idõbe
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

ha már játékos szerzés, nekem szépen növekszik a szûkített listám 😄... figyelek jó pár ígéretes csatárt... képzeljétek, találtam egy koreait, aki nagy tehetség! 😮
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
szereznem kellene még egy jobbhátvédet, mert dözõv nem akar jönni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.smart-bus.hu
ha valakinek innen távoznia kell kettõtök közül, az nem karesz lesz, azt tudjad ^^
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a menedzser nevû felhasználón kívül van még valakinek problémája a házigazdai intézkedéseimmel? (modtopikban a részletek)
De a lényeg itt is az mint bármelyik játéknál... irdatlan idõt kell rászánni! 😊)
@Geo: <#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
meglátjuk, hogy lesz, eddig tartom a tempót.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Rooney, Agüero, CR,
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nekem is van egy taktika, amit kb 70%-ban használok, de van olyan szituáció amikor már elõre tudom, hogy az nem lesz jó...
Ilyen például a 442 a 4321 ellen... ha kb egyenlõ a játékosok tudása, akkor nincs az az Isten, hogy 442-vel idegenben gyõzni tudjak a 4321 ellen... ilyenkor már alapból a 451-l kezdek... ( ha nem felejtem el )
Vagy például, ha emberelõnybe kerülök, azonnal átállok 343-ra a 442-rõl, mert, ha maradok a 442-nél, benne van a kapott gól... 343-al általában még rúgok 1-2 gólt a kiállítás után...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Allez L\'OM
Ha alkalmas a keret, akkor én a 442 - 343 - 451-s felállásokat variálom ellenféltõl függõen...
www.smart-bus.hu
Allez L\'OM
Más a helyzet nagy csapattal, ahol 90%-ban hozzád alkalmazkodnak, más a helyzet kicsivel, ahol neked kell alkalmazkodni...
www.smart-bus.hu
Egyébként pár év után gyakorlatilag mindegy mit csinálsz... ha jól igazoltál, nyersz...
www.smart-bus.hu
Ilyen apróságokkal lehet azt elérni, hogy nem hektikus a csapat... lõsz valakinek otthon négyet, majd idegenben lefociznak... ennek oka van! 😊
www.smart-bus.hu
#71825: értem és köszönöm.
Ez gyengébb csapatok ellen elmegy, de amikor már nüansznyi különbségek vannak csapatok közt, akkor ez az eredménye.
www.smart-bus.hu
azt arra írtam, hogy annak a taktikának mûködnie kellett volna megint.
de amúgy kezdõ vagyok.
ezt a többiek tudják, te nem, mert látom nemrég néztél vissza ide.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu