A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Almeria - 2012/2013 - Liga BBVA

Miután tavaly a 2. helyen jutottunk fel az élvonalba, és ennek ellenére nem voltam igazán elégedett a csapat játékával és teljesítményével, a szezon elején óvatos voltam és egy középmezőnybeli helyezést ígértem a vezetőségnek.
    (Jó) Szokásomhoz híven idén is komoly játékoskeringőt bonyolítottam le, rengeteg volt az érkező és a távozó is.
    A kupában a nyolcaddöntőig jutottunk, ott a Villarreal vert meg.

A bajnokság kaotikus volt, a két nagy dominanciájához kétség sem férhet, a közelükbe sem lehetett kerülni. Mindezt úgy, hogy Messi, A. Sánchez, C. Ronaldo, Fabregas, Kaká, Benzema hónapokra dőltek ki a sorból. Messi kihagyott úgy 4-5 hónapot, 20 bajnokin játszott, lőtt 31 gólt, köszipuszi, Higuain meg 36 bajnokin 41-et.
    Egész évben nagy harc volt a helyezésekért, a 26. fordulóban mi elfoglaltuk végső pozíciónkat, a 4. helyet.
    Igazán mély hullámvölgyünk szerencsére nem volt, bár becsúsztak érthető és érthetetlen vereségek is (2-6 a Barca és mondjuk 0-2 a Gijón ellen), de többnyire kiegyensúlyozottan teljesítettünk.
    Rochina volt a gólvágónk idén, 11 millióért érkezett és bár nehezen lendült bele, végül a gólkirályi tabella legalsó fokára is felállhatott.
    Mellette ki kell emelni a villarreali delegációt, Marcanot és Oriolt, valamint Kaboult, Andújart, Bressant, Candrevat és Seleznyovot. Ők alkották a csapat gerincét és ők játszottak legjobban a szezon során.
    Különösebb panaszom a többiekre sem lehet, talán Annan 6,90-es átlaga az aminél jobbat vártam előzetesen. Csapatkép.

Pénz nincs sok -konkrétan -5 millió "van"-, úgyhogy ezúttal nem számítok nagy mozgásra a nyáron, az idősebbeket eladom, és ingyen próbálok meg igazolni.