A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Gaboska
    Sziasztok! Nem szoktam irogatni, de ugy dontottem megosztom velemenyemet a jatekkal kapcsolatban. Kezdtem egy karriert kedvenc csapatommal, a Liverpoollal. 3 merkozessel a szezon vege elott igy all a tabella:
    tabella
    A csapat:
    csapat
    Tavaszi eredmenyek:
    meccsek
    A pirossal bekarikazott merkozesekkel kapcsolatban az volt az erzesem, hogy akkor lovunk golt, amikor csak akarunk..ha vmelyik csapat megszerezte a vezetest, mi rogton forditottunk stb..
    Lattam par bejegyzessel lennebb egy PL tabellat, ahol 20 meccs utan a ManU mutatoja kb azonos volt azzal, mint amit nalam alakitottak 35 meccs utan. Masnal is ilyen erosek? :D Csak amiatt nem lettem meg bajnok, mert rendre megverik a gep altal iranyitott csapatokat. Tudom, hogy csak egy jatek, de ez a liverpooli keret egyaltalan nem vilagvero, megis nagyon egyszeru veluk a game. Egyebkent a ligakupabol koran kiestem az ifik szerepeltetese miatt, az FA kupaban a Chelsea ellen jatszom a dontoben. A legfurcsabb dolgot a vegere hagytam. Steven Gerrard lett a 2011-es ev aranylabdasa, pedig Messi s Iniesta nem sokkal maradtak le golok, golpasszok tekinteteben. Amugy az aranylabdat nem a 2011-es naptari evben nyujtott teljesitmenyre adjak? Mert Gerrard marcius korul kidolt majd fel evre, de elotte amikor jatszott se volt meggyozo. :D
    aranylabda