Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazad van!<#eljen>

ha mentem volna, akkor nem a buzivonulásra, ha érted mire gondolok <#nyes> amúgy meg csak szeretem néha poénosra venni a figurát, meg változatosan írni, olyan unalmas az állandó kösz, kösz, kösz...
pzoli00
- ennyit számít, hogy szezon elején elhoztam Villa-t a Barca-tól? eléggé botladoznak mostanában

bakkerman
jaj kis butus <#banplz>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pzoli00
- nálam most ez a szitu:

- CR7, Villa, Higu, Benz és DiMaria ontják a gólokat

kösszencs? netán voltál te is az Andrássy-n? <#gonosz2>

kösszencs
Forza Italia
megkapod ha vége a pool elleni meccsemnek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

csak tippeltél<#vigyor5>

az igen. <#eljen> kereted mutasd már, most már kíváncsi vagyok a többiekre is :D
Forza Italia
nem csak Rooney hanem Agüero is :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

pzoli00
ez igen, így kell ezt csinálni!

akkor honnan tudom, hogy nála játszik rooney? :DD
pzoli00
respect <#worship>

geo nem kell hazudni tudja mindenki hogy nem olvastál vissza <#ejnye1>

ja értem. az utóbbi oldalakat csak végigpörgettem, szóval errõl lemaradtam, bocsesz
igen és ezt most vedd lebaszásnak! (legalábbis az elejét:D)

Forza Italia
beraktam azt is h új elnök lett aki hozza a lét rendesen

ha olvastad volna a topikot akkor láttad volna hogy valami milliárdos mögé állt és volt vagy 100milla euro átigazolási kerete , a fizetésre meg már nem emlékszem...

elmész a faszomba :O láttam rooney-t is leigazoltad jópénzért, honnan van ennyi zséd?
na meg hogyhogy aláírnak? hogy tudsz nekik egyáltalán elegendõ fizetést adni?
jó de nálam Tevez nem tolta minden meccsen :)

hát azé ... legutolsó szezonomat elbaszcsiztam... se bajnokság se BL... BL-ben még a legjobb 8 közé se jutottam be :D de a spanyol kupa meg szuperkupa csak az enyém lett :D

vela 21-nél tart féltávnál. asszem túltárgyaltuk. :D
Forza Italia
nyár nagy fogása lesz :D :D

hát igen, ilyen nagycsapattal csak így van valamicske értelme nyomni, különben semmi kihívás nincs benne... :D
én Realba elhoztam 29 évesen, 26 gólt vágott csak a ligában :D és elég jó értékei voltak még 30 évesen is amikor eladtam mert most úgy döntöttem hogy spanyolosítom a keretet :D

pff, van vagy 30 éves, feleannyit nem adnék érte...
én is így voltam vele, 1-2 óráig vicces volt aztán letöröltem...

fifa managerhez nekem szinte csak kipróbálás erejéig volt szerencsém, hamar a törlés sorsára jutott.
kb 60 millió euroért elhozható, és havi 800,000€ és 1,000,000€ közötti fizetést fog kérni :D

bakkerman
egyébként érdekes,de engem a fifa manager is nagyon letud kötni,van olyan hogy 1 hétig hozzá sem nyúlok az FM-hez,és csak fifa managerezek. néha jó az is amúgy,de persze az FM az örökszerelem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szvsz alá sem írna... (legfeljebb ha kiteszik átadóra.) na majd a szezon végeztével, nyáron kiderül.
vedd meg Tevez-t

nem nagy szám, de rohadt gyors. elég jól nyomja.
Taylor10
Hát még jó hogy a Football Managert választom:D A fifa manager nagyon bejött, remélem hogy ez is.

LasDen
pont korábban néztem chelseat (ifim ott nyomja már :D) és az a kyle walker is náluk nyomja...jó féle gyerek??? bár védõre most nincs szükségem sevillaban....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tedd fel magadnak a kérdés, hogy simsezni akarsz vagy menedzser játékot játszani és ha a válasz az utóbbi, a te játékod a football manager.
össze sem lehet hasonlítani a kettõt
ezek szerint új vagy. a válasz: IGEN!
nagyon fasza pléja, a csk-m jelenleg. csodálkoztam, hogy a blackpoolból kellett elhozzam. :O
Taylor10
Üdv.Ez jobb mint a fifa manager?

taktik kérdése az egész, volt idõm kifejleszteni. :D van egy kis SAJÁT szöglettaktikám is, elég jól mûködik, nem szerzünk feltûnõen sok gólt szögletbõl, de azért nem is keveset.

ha kell valakinek, elküldöm.
beszarok rajtad, te tényleg tudsz valamit :D
LasDen
charlie adammel nekem is volt dolgom a leicesternél...öregecske volt már akkor, de hozott egy kis stabilitást a középpályára....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köszcsi :D

amúgy jóformán vela viszi a hátán a csapatot, egyszerûen szórja a gólokat :O persze többiek sem kutyák azért, õk is odateszik magukat, de velának a legjobb és legállandóbb a formája. konkrétan szezon eleje óta formában van... :DD
LasDen
nem vagy szar hallod e....:D

jaja, volt wwe topik itt, oda is jártál mi?

Ibron=Dexantreal=Legend Killer vok, lehet nem láttad, mikor mondtam nekik múltkor... visszaregeltem.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

majd egy hónapja kezdtem egy karriert a (játék elején még) harmadosztályú sheffield wednesday csapatával, jelenleg a negyedik szezonom felénél tartok. íme a tabellák az elõzõ évekrõl és egy rövid képes összefoglaló a legutóbbi fél évrõl.

league one - 2010/2011
championship - 2011/2012
premier league - 2012/2013

premier league - 2013/2014

csapat: átigazolások / keret
bajnokság: meccsek / tabella
statok

velának szeretettel, amiért õrült módjára szórja a gólokat:

http://www.youtube.com/v/2LK6I99G904&version=3

legértékesebb 1 pontok: vs. liverpool / vs. arsenal / vs. man. u.
nem keversz csípem a pankrációt:D

:DDDDD.

nem vagyok nagy Jennifer Lopez fan, de nemrossz, a csaj meg elsõosztályú. szal húznám :D. gondoltam poénból a menedzser lesz itt.

amúgy nem te vagy az, aki szereti a pankrációt? vagy keverlek vkivel? ha igen, bocs.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.