Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
na meg hogyhogy aláírnak? hogy tudsz nekik egyáltalán elegendõ fizetést adni?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ha kell valakinek, elküldöm.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy jóformán vela viszi a hátán a csapatot, egyszerûen szórja a gólokat :O persze többiek sem kutyák azért, õk is odateszik magukat, de velának a legjobb és legállandóbb a formája. konkrétan szezon eleje óta formában van... :DD
Ibron=Dexantreal=Legend Killer vok, lehet nem láttad, mikor mondtam nekik múltkor... visszaregeltem.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
league one - 2010/2011
championship - 2011/2012
premier league - 2012/2013
premier league - 2013/2014
csapat: átigazolások / keret
bajnokság: meccsek / tabella
statok
velának szeretettel, amiért õrült módjára szórja a gólokat:
legértékesebb 1 pontok: vs. liverpool / vs. arsenal / vs. man. u.
nem vagyok nagy Jennifer Lopez fan, de nemrossz, a csaj meg elsõosztályú. szal húznám :D. gondoltam poénból a menedzser lesz itt.
amúgy nem te vagy az, aki szereti a pankrációt? vagy keverlek vkivel? ha igen, bocs.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.