A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hugopareiros
    Football Manager 2012
    Anglia
    Bolton Wanderers
    http://soccerreviews.com/wp-content/uploads/bolton/Bolton-Wanderers-Logo.png

2011/2012
    szezon összefoglaló

szezon előkészületek

Vége a szezonnak, ideje összegezni, hogy mi is történt. Haladjunk sorjában:

Liga Kupa:
    Idény elején ezt szerettem volna megnyerni, hogy jövőre indulhassak az EL-ben. Sikerült is :). Bár az elődöntőben a másodosztályú Peterb. majdnem kiejtett minket :D.
    liga kupa menetelés

FA kupa:
    Mivel behúztuk a Liga kupát és a bajnokságban is jól álltunk, nem fektettem erre nagy hangsúlyt. A cserejátékosok léptek pályára, és az eredmény nem tükrözi a MU elleni meccset. Pariban voltunk végig.
    FA kupa menetelés

Bajnokság:
    A legfontosabb. Hihetetlen amit a srácok véghezvittek.
    Sérülések jöttek, de nem volt semmi komoly. Pár napra sérültek le max az emberek.
    Formaingadozás se volt tapasztalható a szezonban, végig eszméletlenül jók voltunk.
    Bajnoki menetelés 1
    Bajnoki menetelés 2

Nagyon szoros lett a végére. 37 meccs után 88 ponttal vezettem, második 87 ponttal a City és harmadik 85 ponttal a MU.
    Az utolsó mérkőzésemet hazai pályán a Cityvel játszottam.
    Döntetlen és győzelem esetén bajnokok vagyunk, vereségnél simán lehetünk harmadikok is (ami szép eredmény lett volna...de úgy hogy végig mi vezettünk, elszomorodtam volna).

Lássuk a meccset:
    Bolton - City

Amikor vezetést szerzett a City lemondtam a bajnoki trófeáról, benyomtam hogy "overload" és elindultak a srácok. ;)
    Knight külön megjegyzést érdemel, ő csak azért játszott mert a stabil középső védőm a Citytől jött kölcsönbe, és a szerződése miatt nem léphetett pályára. :D

Tabella

Nekik köszönhetem, hogy idáig jutottam az első évemben. :)
    Jövőre igazolnom kell 4-5 új játékost a kiöregedettek helyett, de lesz is rá lehetőségem.

Jöjjenek a statisztikák:
    Játékos stat
    csapat stat
    Év managere
    Év kapusa
    Év ifije ... megérte leigazolni
    Év csapata

utóbbit viccesnek tartom, mert a bajnok és ligakupa győztes csapatomból csak 1 játékosom került be...

végezetül...idény közben kértem a vezetőket a stadion fejlesztésére...nem volt rá keret, na de most :) így hogy megnyertük a PL-t...jött is az üzenet:
    stadion

Első szezonnak igencsak tökéletes volt :)

ui: Valaki pattogott, hogy sok a sárgalap a játékban: 41-et kaptam összesen a szezon alatt :) Piroslapot pedig 0-t.
    Nem rúgdosódni kell, hanem focit játszani.

hajrá mindenki