A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hugopareiros #77505 Football Manager 2012
Anglia
Bolton Wanderers
2011/2012
2013 júniusáig, évi £725000 fizetéssel szerződtem a vándorokhoz.
1892, 1921 és 1925ben bronzéremig sikerült menetelnie a csapatnak az angol első osztályban.
FA kupát már nyert a csapat 4 ízben is, de Liga kupát még nem.
A média a 13. helyre várja a csapatot.
Megnéztem, hogy melyik pozícióért mennyit adna a vezetőség...
0 azaz nulla font átigazolási és 29 milliós évi fizetési keretet adnak, ha középmezőnyt igére illetve akkor is ha bajnoki címet. Ezért középmezőnyt mondtam a vezetőségnek.
194 ezerrel alapból meghaladjuk a fizetési keretet, ez ellen mindenképp tenni fogok, ha igazolni nem is, de a felesleges embereket el fogom küldeni.
Ideje volt ránézni a keretre. Alapelképzelésem szerint egy fiatal csapatot akartam összehozni, akik 2-3 év múlva okozhatnak 1 kis meglepetést a PL-ben. Mindenesetre idénre egy jó kupaszereplés nem festene rosszul.
Ennek fényében nem meglepő, hogy kapus posztra nem Jääskeläinent raktam be, hanem a Bogdán bátyánkat.
A védelem összeállításában nem volt sok lehetőségem, Steinsson, Cahill, Boyata, Robinson négyes került a kezdőbe. Az viszont biztos, hogy 1 Full Backet szereznem kell.
A középpályám közepét 'áthatolhatatlan falnak' szeretném kialakítani, ezért fontos, hogy jók legyenek az ott játszók védekezésben, de nem elhanyagolható a támadást segítő lehetőségeik.
Muamba és Reo-Coker került középre, míg a 2 Winger sajnos jobb híján egyelőre a két öreg Petrov és Blake lett.
A csatárpárosom Klasnic és N'Gog.
A taktika pedig: 4-2-2-2 >> Gyors direkt passzos játék.
Időközben megtaláltam a sallang játékosokat is, akikből egy kis bevételre tudok szert tenni. Az ő kölcsönadásukból szerzett bevétel illetve főleg fizetési keret segítségével sikerült pár remek játékost szereznem. Miles Addison és Leigh Griffiths majd csak januárban érkeznek, de Adam Lallana és Jorge Pina már itt van (mindketten Winger poszton fognak tevékenykedni).
Az edzést is összeállítottam: GK - FB, DC - DMC, MC, AM, W - ST posztokra. Ifiknél GK - D - M - S csoportokra bontottam.
Az előre beállított barátságos meccsek bőségesen elégnek tűntek (8) elsőre ránézésre.
Bolton 3-1 Bolton Res.
Bolton 3-0 Viktoria Plzen
Northampton 0-3 Bolton
Bolton 2-1 Dinamo Bucharest
Bolton 4-0 Racing Santander
Ballymena Utd 0-7 Bolton
Middlesbrough 1-2 Bolton
Elche 1-3 Bolton
Nagyon gyorsan megtanulták a srácok a kiszabott taktikát. Olyan gyönyörű támadásokat és megoldásokat mutattak néha, hogy megemeltem a képzeletbeli kalapomat. A támadó játékkal tuti nem lesz probléma (ha nem lesz sérülés), a védelmemet még gatyába kell ráznom, de szerintem rendben lesznek ők is.
Aminek felettébb örülök, hogy azt csinálják a srácok a pályán amit utasítottam nekik.