A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hugopareiros #77165 nem rég óta vagyok az sg-n, ezzel be is fejezem az offolást, de még 1-2 kérdésem azért van
ha tilos sg-n a warez, akkor az off topikban (látom hogy a saját fórumokba van) miért engedélyezett?
Azok is ugyanúgy az sg.hu/forum-on vannak, tehát vonatkoznia kellene rá az általános szabályzatnak, nem?
esetlegesen ha mégsem így lenne, nyugodtan indíthatnék ott egy 100%-os wareztartalommal töltött topikot is? Amiben filmek, játékok és hozzájuk tartozó crack/serial illetve programok letöltési linkjei lennének?
Nem szólhatna meg engem senki érte? (nem csak az sg-t felügyelőkre gondolok, hanem más szervekre is.
Mert ugyebár én elfogadtam egy szabályzatot regisztrációkor és ha nem szerepel benne az, hogy én ott olyat nem csinálhatok, akkor voltaképpen megtehetem. Ha ez nem tetszik valamelyik felsőbb szervnek, akkor nem engem kell megbaszniuk hanem az SG.hu üzemeltetőit, akik viszont hozzám nem is szólhatnak, mert nem tűntették fel, hogy ez tilos...ha pedig feltűntették akkor most zavarodott vagyok :S
valaki mutasson 1 kis fényt nekem a sötétségben, köszönöm