A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Popovicsa
    Vége lett az első szezonomnak. Bajnokságot nyertem egy ponttal a Juve elött. Igaz már 4 fordulóval a vége előtt bajnok lettem, csak jött egy kisebb hullámvölgy és sorozatban kikaptam.
    Kupában a döntőig menteltem ahol a Napoli 1:0ról 2:1 forditott és végül megnyerte.
    BLben nem kezdődött jól az Ajax, Valencia, Plezen csoport hiszen Amsterdamban rögtön kikaptam 1:0ra. Egész meccsen jobb voltam és sorra maradtak ki a nagyobbnál nagyobb helyzetek, de végül az utolsó percben kikaptam. Innentől megnyertem az összes meccsemet és az Ajaxot is 3:1re elvertem hazai pályán így csoport első lettem.
    Legjobb 16 között Arsenal. Londonban megint jött az amsterdami forma és a vereség is, a visszavágon mindent megtettek a srácok sikerült is ledolgozni az egy gólos hátrányt, de aztán jött egy 5 perces zárlat és az Arsenal forditott. Sajnos korai búcsú lett belőle.
    Vicces volt a bajnokság, tulajdonképpen azt is mondhatnám hogy sikerült az életet leszimulálni, hiszen mindenki gyenge volt és közülük mákkal én gyöztem. Jelemző a színvonalra, hogy Pato 18 góllal lett golkirály, amit kb 6-7 meccsen rúgott meg, a többin szinte pályán se volt. Robinhonak 9 órás góltalansági rekordja volt közben.

Nagy reményekkel vártam a következő szezont, hogy majd szép átigazolási suskát kapok majd, na és rögtön itt ért az egyik legnagyobb meglepetés. Berlusconi megköszönte a munkát és adott 8mát igazolni. Így megint lejjebb szorítottam. Végül is Flamini belement fizu csökkentésbe így maradt. Aquanit nem marasztaltam, Boateng semmit se csinált kb az egész szezonban így kölcsön adtam a Lyonnak. Amelia is távozott.
    Érkező oldalon elsőnek Astorit szerettem volna leigazolni, de a Juve beelőzőtt és valamiért őket választotta. Hopp majdnem kifelejtettem Verrattit a Pescarától. Olasz U21es válogatott középpályás, egész jó félszezont futott, olcsó és hasznos kiegészitő ember. Pár gép által generált ujoncót is leigazoltam még szezon befejezése elött, hátha valamelyik majd pár év múlva jó játékos lehet majd.
    Kapus posztra leigazoltam ter Stegent a Gladbachtól hosszú alkudozás után 17márt. Egész jó értékekkel rögtön kezdő kapus nálam 20 évesen. Maradt még pár millám mivel a reserve csapatból is eladtam a nagy keresőket. James Rodrigez 7,5m a Portóból irányító posztra. Montillo a szezon első részében húzzó ember volt, aztán egyszer csak eltűnt és meccsről meccsre csak alibizett. A Man united bejelentkezett az argentinért így eladtam 13,25mért túl drága lett volna padra és kicsit lehangoló volt a második szezon része. Majd bejelentkeztem Eriksenért az Ajaxnál és meglepő módon 10márt elengedték. Ugyhogy most középpályán is rendben vagyok, már csak majd egy csatárt kell igazolni és teljesen rendben leszek, de ez majd jövőre marad.
    Az új bajnokságban felemásan kezdtem. Szuper kupát megint elbuktam a Napoli ellen. 1:0ra vezetem majd fordítottak 3:1re végül még egy gólt bepaszíroztam és 3:2re kikaptam. Bajnokságban 5 meccsből 5öt nyertem egész jó formában vagyok. Blben a Bayern, Atheltico Bilbao és Galatasaray csoportba kerültem. Bilbaoban döntetlennel nyitottam.