Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez lesz az. 😉
Amúgy karajj, te mit értél el a Barcikával? Gondolom nyomtad sokat, ha már így rákérdeztél. 😄
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Valaki aki esetleg reagál ezekre? 😊
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
( csak viszonylag sok gólt kapok jelenleg a malaga-val, igaz sokat is rúgok )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Most viszont kezdtem egyet a nulláról a Kölnnel. Meglátjuk, hogy mire leszek elég. Eddig letöltött taktikákkal játszottam, de rájöttem, hogy az átigazolási idõszakot is felülmúlja a taktikával való kísérletezgetés. 😊
De igazából ez nem is annyira lényeges... az a leírás csak egy keretrendszer, ami arra próbál rávilágítani, hogy kb milyen elven mûködik a játék. Ha figyelembe veszed az ott leírtakat, és azokat jól alkalmazod, jól értelmezed, akkor azért lehet eredményeket elérni. 😊
www.smart-bus.hu
Én úgy vettem észre az a lényeg, hogy a kialakult körülményekre jól reagáljunk és idõben...
www.smart-bus.hu
És a legrosszabb h az Aston Villa elleni meccset leszámítva, nagyon is jól játszanak a srácok, de egyszerûen szinte semmi nem akar bemenni.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Viszont volna egy kérdésem ezzel az egésszel kapcsolatban, leginkább a skálázással kapcsolatban. Már az elején, amikor a különbözõ edzõ típusokról ír, akkor nem teljesen világos. Szóval próbálom a mentalitás csuszkát beállítani, azonban nem tudom, hogy a skálázása ugyanolyan-e a '09-nek, mint a '11-nek.
Ebben kérnem a Ti segítségeteket, hogy ami anno' a 2009-ben 10 volt, az a 2011-ben is 10-e, vagy épp több, esetleg kevesebb?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
engem este felbaszott ez a 10-0 annyira nem szar a csapatom
Hát ezt most pajti rendesen oda mondtad. Remélem ez a topik nem megy tönkre és nem kell újra kezdeni.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Es nem 10-0 ra csapna el a manutd😊
igazából az a helyzet, hogy az ilyen szaros vérpistikék miatt, mint te vagy, baszódott el ez az egész topik.
a barca 7-1-es legyõzésén (muhahaha) kívül semmi nagyot nem mutattál fel, de pofázni azt tudsz.
miattam/miattunk nem írsz a topikba? örülök neki.
amióta felbukkantál itt, folyamatosan rinyálsz, vagy a barcelonát alázod meg, és nem tudod elviselni, hogy van néhány ember, aki tud játszani ezzel a játékkal. de tudod kit érdekel ez? senkit.
ja, mivel én vagyok itt az isten, parancsolom neked, hogy próbáld értelmezni a fentieket, és ezt az istenes dolgot a továbbiakban hanyagold.
www.smart-bus.hu
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Két dolgot lehet csinálni, ha valami nem sikerül:
- megkeresni az okát és tenni ellene
- kifogásokat keresni, mást hibáztatni, rinyálni.
Mindenki a szabad akarat erejével eldöntheti, hogy melyiket választja.
www.smart-bus.hu
Jok vagyunk 4 meccs 2 pont itthon x-eltem a manutd-vel es a lile-vel
Bejutottam az Olasz Kupa döntõjébe, ezt most játszom le a Chievo ellen😉
Szerk.: érdekes megnézni a Romát, Genoát...megpróbálok nyáron lecsapni Vucinicre!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Azzal kezdem, hogy kiválasztom a keretnek megfelelõ alapfelállást, majd ehhez kreálok 4 alap taktikát. ( védekezõ, általános, irányító, támadó ) Ezekhez mérten pedig minden játékosnak személyre szabom a feladatait! 😊
www.smart-bus.hu