A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pecaboy #76433 Igen, előző játékokban én is úgy csináltam, hogy megvettem a 17 éves külföldieket és magamnál tartottam őket, amíg tudtam. 25-26 éves korukig többnyire maradtak, rá tudtam venni őket szerződéshosszabbításra, és persze megkapták közben a magyar állampolgárságot is.
Most viszont csak magyar nevű magyarokat veszek, a kihívás kedvéért, meg mert csak szépen néz ki egy világverő klubcsapat full magyarokkal :) Ráadásul szélsőket nem veszek, mert szélső nélküli taktikával nyomulok, szóval ez sem könnyíti meg a dolgot.
Előző FM-ekben egyébként fix volt a ligareputáció, a közösség őrjöngött, ezért csinálták meg végre a '11-ben. Ha jól tudom, már "csak" annyi a probléma, hogy az utánpótlás még mindig fix. Azaz pl. magyar világsztárok továbbra is csak százévente egyszer születnek. Saját tapasztalatom még nincs erről, remélem, az utánpótlástoborzási dolgot majd tudom fejleszteni (másnak eddig elvileg ez sosem sikerült, mindig szürke volt az opció, de nálam fehér, rá lehet menni!), és akkor jönnek jobb magyarok.