A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Notts County (1. idény)
Sokat gondolkodtam, hogy mégis melyik csapat élén induljak egy újabb idénynek. York City-hez nem volt erőm, Leeds nem lenne akkora kihívás, Nottingham Forest-el sokszor volt a választottam, így a harmadosztályú, 1862-ben megalakult Notts County-ra esett a választásom, amely a legrégebbi hivatásos labdarúgó klub.
Nem tudom, hogy most hogyan állnak a valóságban (arab befektetők ott vannak-e még), de nem egy stabil csapat a harmad osztályban. Kevés pénz, minimális elvárás (tartsam bent a csapatot). Viszont én a rájátszást céloztam meg.
Az alap kereten sokat kellett volna változtatnom, de pénz és hírnév hiányában be kellett érnem több órás keresgélés után néhány ingyen igazolható, öreg, kiégett játékossal.
Sokat nem alakítottam így a kereten illetve a szakmai stábon sem. Nekiálltam egy megbízható, hosszútávon sikeres taktika megalkotásának.
Augusztus-november -- 6-10. helyen tanyáztam, közel a rájátszási zónához.
November közepe-vége felé -- nem bírta el a csapatom a sorozatos sérüléshullámokat (általában az alapemberek estek ki több hetekre), eltiltások, így sajnos jöttek vereségek, döntetlenek, nüanszokon elbukott meccsek. Ez persze lehúzta a morált is, így egyre mélyebbre süllyedtünk, távolodni látszott a kitűzött cél...
Január eleje -- Az alsóligás kupában eljutottam az elődöntőig, ahol egy 4. osztályú csapattól kaptam ki összesítve, így csak minimális pénzhez volt elég az ott eltöltött versengésem. FA kupában eljutottam a 4. fordulóig, ahol az EVERTON ejtett ki magabiztos 3-0-ás vereséggel. Viszont így is felülmúltam a velem egy szinten lévő csapatokat és az elvárást ezzel a meneteléssel!!!
Február eleje -- 10-15. helyen tanyáztunk. Sikerült 2-3 játékost ingyen igazolnom, illetve 2 játékost beregisztrálnom a bajnokságba (sajnos október óta 2 jó értékű játékosomat nem engedte bereggelni-őket ingyen igazoltam).
Taktikát finomítottam....
Megindultunk szééépen lassan felfelé a tabellán. 4-5 meccs azért kellett, mire belejöttek a srácok, de ezután meg sem álltunk a 3-4. helyig! Óriási hajrá volt tavasszal (amivel ki is érdemeltem áprilisban a hónap menedzsere díjat)!
De nem volt olyan könnyű a vége. A nagy menetelést 2-3 zakó követte, amit pont a 2. és a 3. helyezettől szenvedtem el óriási pechel.... Kicsit már le is mondtam az automatikus feljutásról, mivel 5 meccs volt hátra, de a hátrányom a 2. helytől 4 pontra volt. Ez az adott formát tekintve számomra majdhogynem teljesítethetetlennek gondoltam.
Azonban sikerült az utolsó fordulóig beküzdenem magam a 2. helyre. Viszont a 6. helyezetett fogadtam (Plymouth, akinek szintén fontos volt, hiszen egy döntetlennel bejut a rájátszásba), és egy győzelem lett volna a biztos 2. számomra.
Jól is alakult az utolsó meccsem, 91. percig vezettem 1-0-ra, de jött a 91. perc, ahol a Plymouth kiegyenlített. Na mondom remek! Rájátszás....
Szerencsére viszont a Bristol Rovers bukott, így nem ért be :-)
http://noob.hu/2011/09/13/a_keret.jpg
http://noob.hu/2011/09/13/tabella.jpg