A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kezdem egyet a válogatottal, de nem sikerült megismételnem a korábbi sikereimet...a selejtezőt a 4. helyen zártam a finnek mögött...ranglistán meg 50.-ről 70.-re süllyedtem..:( taktikám becsődölt szóval most vb sel.-re mást rakok össze...aztán még novemberben a genoa felkért hogy húzzam ki őket a szarból ...elvállaltam mer érdekesnek tűnt a 19. helyről felmászni...:D jól indultunk mer 3/3 győzelem köztük a korábbi bajnok napolival. aztán döntetlenek a fio és roma ellen...és az első vereség a juve ellen volt idegenben esély nélkül 3-0 lenyomtak, viszont visszavágón otthon 2-t vertem nekik és végül 11. helyre futottunk be.
kicsit parás volt, mer keret elég gány volt, főleg középen, de télen jött maduro és salif középre szélre meg motta...így kicsit nagyobb merítési lehetőségem volt...
nyáron jött egy kis erősítés (meg egy rakás játékos akit rám sóztak) amivel remélhetőleg erősödött a keret....meg mentek is el sokan..:D
és a keret végül így néz ki...
aztán 1. forduló totál katasztrófa volt....hazai pályán lazio dobott egy négyest nekünk...katasztrófa...:D
a válogatott már csak másodlagos...csinálom amíg ki nem rúgnak és reménykedem hogy sikerül valamit alkotni, de rendes csatár nélkül nem nagyon tudokk...