Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Bocsi hogy ide írok olyan kérdésem lenne hogy lenne e valakinek kedve esténként 1-2órát fm-ezni online-ba?
Írj msn címet és megbeszéljük!
Hellósztok!
CSAK a Fradi
Az elõzõ szezonban szinte senki sem sérült le. Mi a baj???
War. War never changes...
Elérkezett a téli szünet a Fortuna Düsseldorfnál is. Hát elég vegyesen sikerültek a mérkõzések. De panaszra nincs okom mert a tabbellán elég szép helyet foglalunk el. Igazándiból többet nem is akarok elérni ami kicsit furcsán hangozhat. Erre az évre csak az erõs bent maradásom volt a cél, eddig ez sikerül. Majd jövõre szeretnék bajnokként felkerülni az elsõ osztályba. Ami gondot okozhat, hogy a háromnegyed csapat szerzõdése lejár. Ezeket valahogy meg kell hosszabbítanom csak hát nincs pénz.
Egy kicsit bõvebb beszámolóval a szezon végén jelentkezek majd. Nagy grat mindenkinek!
www.bundesliga.de www.kicker.de
- Elmentett taktika visszatöltésénél "elfelejti" a pontrúgás opciókat. ( vissza áll defaultra )
- Mi ez a "jelenlegi" b@szás állandóan a taktika résznél? Miért nem az a taktika marad, ami beállítok?
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ha több pénzt ajánlasz neki, akkor valószínûbb, hogy te leszel a befutó. Nagy igazolásoknál az ügynöki pénz majdnem annyi szokott lenni mint amennyit a játékos az aláírásért kér.
A másik szerintem kicsit hülyén lett fordítva, vagy nem ugyanarra gondolok, de angolul a match highest earner a neve, ami annyit tesz, hogy adott játékos mindig legalább annyit keres mint a legtöbbet keresõ játékosod. Tehát ha adsz neki mondjuk 3000 eurót, de aztán igazolsz egy másik játékost aki csak 4000-ért jön el, akkor az elõbb igazolt játékos fizetése is automatikusan felmegy 4000-re. Magyrul mindig õ lesz a legjobban keresõ játékos(ok) egyike :)
CSAK a Fradi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Most kezdtem el egy játékot a 11-el, de pár újítás nem egészen világos.
Remélem tudtok segíteni!
Játékos ügynöknek fizetendõ díj mitõl függ? Van valami arányszám, amit érdemes ajánlani?
Mit jelent a "legmagasabb kereset meccsenként" záradék?
Köszi
"A mentés betöltése nem sikerült."
Ezzel a hibaüzenettel dob ki a játék amikor megpróbálom visszatölteni.
Egy szezont lejátszottam, van biztonsági mentésem - 3 fájlos gördülõ automata mentés - de ha május 23-a után mentek, akkor mindig ez történik, a biztonsági mentésbõl visszaállított játék esetén is...
újrakezdtem, és lejátszottam újra egy szezont emiatt.... és a az újra betöltött játék is ugyanúgy meghalt május 23 után.
Magyarország, NB III bekapcsolva, Fradival (és Dabassal) játszottam.
Tudtok errõl valamit? Reménykedem, hogy találunk megoldást, mert kétszer négy nap játékidõm veszett oda és rettentõ csalódott vagyok:(
mindegy, a lényeg az, hogy ez a játék már sokkal jobban lefoglalja a gépet, mint a tavalyi, ezért lényegesebben lassabb is
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
80 percen keresztül 70-30 volt a labdabirtoklás a javamra, rakat helyzetünk volt, szinte mindent lemákoltak, mert a kapusuk képes volt kb teleportálni is egyik oldalról a másikra...így összesen 1-0-ra vezettünk, és ami utána jött, gépi terror ellenem hogy mindenképpen kiessek...
70. perctõl a 80. percig 3 játékosom rúgták le. mikor az utolsó cserém is elcsesztem a sérült lehozására, a 81. percben befújt neki 1 büntetõt...a kapusom védte, tök jó. aztán következõ pillanatban elsõ kapura lövése a meccsen...hát persze hogy gól, jó 20 méterrõl....1-1... aztán 88. perc, mit ad isten, megint lerúgja 1 emberem, és már nincs több csere! most már emberhátrányban kell játszani...de rendes játékidõre maradt az 1-1...jöhetett a hosszabbítás. Az elsõ félidõ 2. percében rögtön befújt neki 1 büntetõt!!!! :D:D:D holott a csapatnak már könnyû szerelést adtam ki!! :D:D:D és ezt már persze h belõtték 1-2 a Bredának! és ezek után már csak kapufákig jutottunk, semmi egyéb...így ért véget a szereplés...vicc...szívem szerint újra játszanám...de nem fogom...nem érdekel...majd köv idényben...de ez azért így ebben a formában nagyon gáz...na mind1...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
hát elérkeztem az FC Groningen csapatával a szezon feléhez vagyis nem pont a feléhez,de most lett vége az utolsó téli bajnokinak :-) és hát elég érdekesen és izgalmasan alakulnak a dolgok jelenleg.
Íme a tabella féltávnál
Az óévet úgy búcsúztattuk hogy hazai környezetben fogadtuk a Holland Kupában a 8 közé jutásért a Feyenoord-ot. Rendes játékidõ 1-1 lett, hosszabbításban semmi sem történt és hát jöhettek a büntetõk...Egy végletekig kiélezett nagyon izgalmas büntetõpárbaj volt, melynek végén mi nyertünk 5-4-re, így tavasszal is bent leszünk ebben a kupasorozatban. 2x is álltunk a kiesés szélén, de szerencsére ilyen sorsdöntõ pillanatokban nem remegtek meg a lábak! :-) A NAC Breda vár ránk a negyeddöntõben. A bajnokság alakulására pedig nagyon kíváncsi vagyok!! :-) tavasszal még minden lehet :-) jelentkezek ha vége az idénynek. addig is hajrá mindenki!
Keret
Keret2
Bajnokságban 4. vaok 6 pontal lemaradva, de ez annak tudható be h sokszor tartalékoltam mert EL csoportból tovább akartam jutni és ez sikerült is.
EL menetelés
Úgy érzem h még az Anderlect ellen is van esélyem, utánna pedig valószinû a Porto jönne, persze csak ha sikerül tovább jutnom. Pár jobb játékosom:
Pejcinovic
Bodde
Madani õ egy generált tehetség.
Zorrobomber vagy bárki ha érdekelne még vmirõl kép teszek fel.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"