Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROCKnROLLA
Ezt akartam pont írni, hogy mindenki leszarja amit írtam? :D

A már korábban leadott kereten csak egy módosítás hajtható végre... mit nem értesz ezen?

www.smart-bus.hu

Köszi a tippeket, de sajnos nem tudok változtatni se autoselect után, se máshogy.Elég lelombozó, hogy az Anderlecht ellen egy szedettal kellene kiálnom úgy hogy még 7 cserét sem tudok kiállítani.Hagyom is a fenébe, elment a kedvem.Mondjuk ilyennel én még nem találkoztam fmes pályafutásom alatt.
sziasztok!
Bocsi hogy ide írok olyan kérdésem lenne hogy lenne e valakinek kedve esténként 1-2órát fm-ezni online-ba?
Írj msn címet és megbeszéljük!
Hellósztok!
nyomj az autoselectre, aztán válogasd össze újra
Terminátor14
Lehet, hogy olyat próbálsz regisztrálni, aki már játszott az adott szezonban európai kupameccset más csapatban.

CSAK a Fradi

ROCKnROLLA
"Maximum of 1 replacements" - szóval 1-et változtathatsz rajta. legalábbis az én értelmezésem szerint

Francba.Nevezni kellene a bl re és nem tudok játékosokat betenni pedig még van 3 hely.Egy játékost ki tudok venni és a helyére egyet betenni aztán eltunik az in out lehetõség.Ha ez nem bug akkor nem tudom mi.

Mit csinálok rosszul? Minden meccsen 1-2 játékosom lesérül!

Az elõzõ szezonban szinte senki sem sérült le. Mi a baj???

War. War never changes...

king82
Jó reggelt!

Elérkezett a téli szünet a Fortuna Düsseldorfnál is. Hát elég vegyesen sikerültek a mérkõzések. De panaszra nincs okom mert a tabbellán elég szép helyet foglalunk el. Igazándiból többet nem is akarok elérni ami kicsit furcsán hangozhat. Erre az évre csak az erõs bent maradásom volt a cél, eddig ez sikerül. Majd jövõre szeretnék bajnokként felkerülni az elsõ osztályba. Ami gondot okozhat, hogy a háromnegyed csapat szerzõdése lejár. Ezeket valahogy meg kell hosszabbítanom csak hát nincs pénz.
Egy kicsit bõvebb beszámolóval a szezon végén jelentkezek majd. Nagy grat mindenkinek!

www.bundesliga.de www.kicker.de

Belefutottam pár olyan hibába, ami kezd egyre idegesítõbb lenni:

- Elmentett taktika visszatöltésénél "elfelejti" a pontrúgás opciókat. ( vissza áll defaultra )
- Mi ez a "jelenlegi" b@szás állandóan a taktika résznél? Miért nem az a taktika marad, ami beállítok?

www.smart-bus.hu

Bajnoki nyitány a honvéd ellen 3 játékosom rugták le.Elmehet a progi a p....ba.
bakkerman
köcsög ügynök miatt került neymar 24 millióba,az a rohadék lehúzott engem 3,5 misivel,meg kikunyerált nagyon sokadjára(kb 10x kattintottam a submitra) 2 milliós aláírási pénzt a kis véznának. Persze lövi a gólokat,na de akkoris!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Terminátor14
Nice catch Sherlock....

CSAK a Fradi

DONGUBA
Szerintem ugy van hogy o keresi a legtobbet nem?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
Meg kell nézni az ügynök jellemzését :)

Ha több pénzt ajánlasz neki, akkor valószínûbb, hogy te leszel a befutó. Nagy igazolásoknál az ügynöki pénz majdnem annyi szokott lenni mint amennyit a játékos az aláírásért kér.

A másik szerintem kicsit hülyén lett fordítva, vagy nem ugyanarra gondolok, de angolul a match highest earner a neve, ami annyit tesz, hogy adott játékos mindig legalább annyit keres mint a legtöbbet keresõ játékosod. Tehát ha adsz neki mondjuk 3000 eurót, de aztán igazolsz egy másik játékost aki csak 4000-ért jön el, akkor az elõbb igazolt játékos fizetése is automatikusan felmegy 4000-re. Magyrul mindig õ lesz a legjobban keresõ játékos(ok) egyike :)

CSAK a Fradi

Mor3llo
Ez már nálam is bevált 1-2x. Ebbõl is látszódik, hogy mekkora szarrágó ügynökök vannak:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

agy ügynöki díj abszolút tõled függ, nálam már mûködött, hogy többet ajánlottam ügynöknek és így a játékos kevesebb fizuért írt alá, a másikra csak tippelni tudok, szerintem a meccs és gól prémium maximális összege lehet
Sziasztok!

Most kezdtem el egy játékot a 11-el, de pár újítás nem egészen világos.
Remélem tudtok segíteni!
Játékos ügynöknek fizetendõ díj mitõl függ? Van valami arányszám, amit érdemes ajánlani?
Mit jelent a "legmagasabb kereset meccsenként" záradék?

Köszi
ha celeron a proci, akkor már nem igazán elég, mivel dolgozik a játék a háttérben redesen
bakkerman
elvileg elég a proci is,meg a ram is,próbáld meg,hogyha játszol kikapcsolsz minden egyéb szarságot ami megy a háttérben(msn,torrent,víruskeresõ),és akkor egy picit begyorsul. az is lehet régen volt win reinstallod,és kezd lassulnia rendszered

Ahogy nézem, mindenki büszkélkedik a mentett állásával, én pedig nem tudok:(

"A mentés betöltése nem sikerült."

Ezzel a hibaüzenettel dob ki a játék amikor megpróbálom visszatölteni.
Egy szezont lejátszottam, van biztonsági mentésem - 3 fájlos gördülõ automata mentés - de ha május 23-a után mentek, akkor mindig ez történik, a biztonsági mentésbõl visszaállított játék esetén is...
újrakezdtem, és lejátszottam újra egy szezont emiatt.... és a az újra betöltött játék is ugyanúgy meghalt május 23 után.
Magyarország, NB III bekapcsolva, Fradival (és Dabassal) játszottam.

Tudtok errõl valamit? Reménykedem, hogy találunk megoldást, mert kétszer négy nap játékidõm veszett oda és rettentõ csalódott vagyok:(
ott ahol állítod az adatbázis méretét, a legalsó lehetõségre kattintasz
Több nemzetet hogy lehet betölteni? nem bajnokságokat, hanem egy adott nemzet játékosait pl. szerb, szlovák stb...
Óriási csatában sikerült kiharcolni az elsõ osztályt :) az utolsó 3 fordulóban csak 5 pontot tudtunk szerezni,de az elõny kitartott a végére:D
Sajnos nagyon nem tudunk építkezni,mert 1000fõs a stadionom és nem tudjuk bõvíteni :)
Na indulás az elsõ ligába :D
jaj, az nem az :D
mindegy, a lényeg az, hogy ez a játék már sokkal jobban lefoglalja a gépet, mint a tavalyi, ezért lényegesebben lassabb is
nem a agp :(

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

celeron?
ezt hogyan érted?jaa (1magos ) :)

a proci mifajta?
2.6 ghz 2gb ram ati x1650 pro

milyen géped van?
sziasztok ! nekem az lenne a problémám hogy a játék elégé lassan tölt be és meccs közbe a feldolgozás is nagyon lassan megy meccsek után a rendszer meg van bõven ( adat bázis kicsi , 5 bajnokság megyen , ) ha valaki esetleg tudna segíteni ez mitõl van . elõre is köszönöm a válaszotokat

és kiestünk a Holland Kupából a Groningennel, de hogy!!!!!! :@
80 percen keresztül 70-30 volt a labdabirtoklás a javamra, rakat helyzetünk volt, szinte mindent lemákoltak, mert a kapusuk képes volt kb teleportálni is egyik oldalról a másikra...így összesen 1-0-ra vezettünk, és ami utána jött, gépi terror ellenem hogy mindenképpen kiessek...
70. perctõl a 80. percig 3 játékosom rúgták le. mikor az utolsó cserém is elcsesztem a sérült lehozására, a 81. percben befújt neki 1 büntetõt...a kapusom védte, tök jó. aztán következõ pillanatban elsõ kapura lövése a meccsen...hát persze hogy gól, jó 20 méterrõl....1-1... aztán 88. perc, mit ad isten, megint lerúgja 1 emberem, és már nincs több csere! most már emberhátrányban kell játszani...de rendes játékidõre maradt az 1-1...jöhetett a hosszabbítás. Az elsõ félidõ 2. percében rögtön befújt neki 1 büntetõt!!!! :D:D:D holott a csapatnak már könnyû szerelést adtam ki!! :D:D:D és ezt már persze h belõtték 1-2 a Bredának! és ezek után már csak kapufákig jutottunk, semmi egyéb...így ért véget a szereplés...vicc...szívem szerint újra játszanám...de nem fogom...nem érdekel...majd köv idényben...de ez azért így ebben a formában nagyon gáz...na mind1...

megvan
nem a beállításoknál kell -.-
Most vagy én vagyok nagyon béna de nem megy.Alapból indítom és nincs olyan hogy adatbázis beállítás csak a pénz, a súly meg hasonlók illetve a meglévõ országokon váltotathatok.Ááááá....
Darthmushroom
ott van a méretnél h custom(saját) és ott kitudod venni meg betudsz venni új országokat meg kontineseket.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Milyen könyvtárat kell kitörölnöm, hogy új játék kezdésénél ne adja be alapból a korábbi játékom kiválasztásait?Konkrétan azt szeretném, hogy az adatbázis kiválasztásánál kontinenseket adjon ki ne országokat, de újratelepítés után is berakja az elõzõ játékomban beállított országokat és nem találom, hogy lehetne bejelölni afrikát, dél amerikát meg közép európát.
Az egy dolog h nem érdekel a Liga Kupa de azért elég irreális egy beosztás ez, 6 nap alatt 4 meccs, kettõ egymás utáni napon... :

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

sziasztok!
hát elérkeztem az FC Groningen csapatával a szezon feléhez vagyis nem pont a feléhez,de most lett vége az utolsó téli bajnokinak :-) és hát elég érdekesen és izgalmasan alakulnak a dolgok jelenleg.
Íme a tabella féltávnál
Az óévet úgy búcsúztattuk hogy hazai környezetben fogadtuk a Holland Kupában a 8 közé jutásért a Feyenoord-ot. Rendes játékidõ 1-1 lett, hosszabbításban semmi sem történt és hát jöhettek a büntetõk...Egy végletekig kiélezett nagyon izgalmas büntetõpárbaj volt, melynek végén mi nyertünk 5-4-re, így tavasszal is bent leszünk ebben a kupasorozatban. 2x is álltunk a kiesés szélén, de szerencsére ilyen sorsdöntõ pillanatokban nem remegtek meg a lábak! :-) A NAC Breda vár ránk a negyeddöntõben. A bajnokság alakulására pedig nagyon kíváncsi vagyok!! :-) tavasszal még minden lehet :-) jelentkezek ha vége az idénynek. addig is hajrá mindenki!

Fyrex
hali mindenki!

new game

Avanti Crociati!

zorrobomber
Engem a Litex majdnem kivert, nekik is pl. meglepõen jó keretük van.

playoff-ban mondjuk még majd érhet meglepetés. :D
köszi. ez volt az egyetlen ellenfél akit nem akartam kapni a selejtezõben hát megkaptam. :D de mivel már túl vagyok rajtuk, nem lehet gond, (elvileg) egyenes út a csoportkörbe. (következõ körben amúgy a rabotnicki lesz az ellenfelem.)
zorrobomber
Én is õket kaptam playoff-ra, mondjuk addig még van valami csicska banda, de utána jöhetnek :D Grat!

0-0-ás idegenbeli eredmény után itthon elpicsáztuk a rosenborgot. így továbbjutottunk a bl selejtezõben. <#ravasz1>
Na szóval a Lokis beszámolóm: Elsõ évben szinte teljesen kicseréltem a keretet, próbáltam magyarokra építeni, de késõbb egyre több külföldi jött, és még fog is. A csapat építésre ráment a szezon csak 3.-ok lettünk, Bl-be és El-be se volt esélyem bejutni a BL-bõl szégyenszemre Hapoel ütött ki szó szerint 7-2vel, utánna El-ben a PSV vert el. 2. szezonban járok jelenleg így áll a keret:
Keret
Keret2
Bajnokságban 4. vaok 6 pontal lemaradva, de ez annak tudható be h sokszor tartalékoltam mert EL csoportból tovább akartam jutni és ez sikerült is.
EL menetelés
Úgy érzem h még az Anderlect ellen is van esélyem, utánna pedig valószinû a Porto jönne, persze csak ha sikerül tovább jutnom. Pár jobb játékosom:
Pejcinovic
Bodde
Madani õ egy generált tehetség.
Zorrobomber vagy bárki ha érdekelne még vmirõl kép teszek fel.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

zorrobomber
Értem, de Rivaldo már évekkel ezelõtt is túl volt tolva az adatbázisban, mintha elfelejtették volna lebutítani. Amúgy meg persze, szarok a fizikai értékei de ettõl még bõven lehet hasznos. A Szpariban anno volt egy szó szerint pohos roma "fiatalember" (õ is ilyen 35-36 körül volt már a végén), Kirchmayer. Na õt mindig meccs vége elõtt pár perccel rakták be csak akkor ha szabadrúgást kaptak, vert is be párat közülük. FM11-ben meg Dombi most lõtt tovább a Bl-selejtezõben, tavalyi FM-ben mesterhármast vert ugyancsak Bl-selejtezõben. Ezek miatt az emberi dolgok miatt is szeretem az FM-et(ebbe beletartoznak a negatív dolgok is), én általában nem egy tökéletes robothadsereget akarok építeni, ami mindent megnyer, hanem egy szimpatikus sikeres csapatot :) Említhettem volna Higuita-t is, egy Bayernes mentésemben nálam volt cserekapusnak meg edzõnek. Mikor visszavonult beraktam az utolsó, már tét nélküli Bundesliga meccsen kezdõnek, ráadásul úgy hogy õ lõtte a szabadokat is :) A szerencsétlenje kapufát lõtt asszem a 88. percben :) Bocs hogy elnyúlt a poszt kicsit.

bakkerman
a technikai értékek nem csökkenek,csak a fizikai értékek,azok pedig a 38 éves rivaldonak elég szarok,kb dombitibi szint