A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Aris Salonika - 2011/2012
Második évem volt ez Görögországban, a tavalyi bajnoki cím eredményeképpen a Bajnokok Ligájában is megcsillogtathattuk tudásunkat.
A nyári uborkaszezon elég mozgalmasra sikeredett, az érkezők számánál...
...csak a távozóké volt nagyobb.
Amikor a szezon elején elpáholtuk az AEK Athént, azt gondoltam, hogy csont nélkül nyerjük majd a bajnokságot. Aztán kiderült, hogy az élet Görögországban sem ilyen könnyű, és ádáz harcot vívva, az utolsó előtti fordulóban vált biztossá az aranyérem.
Ami tavaly nem jött össze Araujonak, az idén sikerült Machedanak, gólkirály lett.
A kupa sem volt egyszerű menet, az elődöntőben a Kavala ellen előbb a hazai pályán rendezett odavágón, később a visszavágón izzadtunk meg.
Nelson Rivas öngólja a szezon leghülyébb megmozdulása volt így utólag, bár amikor bevágta a labdát a saját kapujába, nem épp így gondoltam.
A döntőben aztán szétvertük az AEK Athént.
A végére hagytam a nemzetközi szereplést. A BL csoportból 3. helyen estünk ki,
így az EL-ben folytathattuk, ahol egészen az elődöntőig mentünk. Ott a Juventus megölt a szögleteivel.
Machedat nem valószínű, hogy újra elengedik kölcsönbe, annyi pénzem pedig nincs, hogy megvegyem, úgyhogy könnyes búcsút kell vennem a csapat (egyik) legjobbjától.