A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsolti9014
    Sziasztok!

Elkészültem a magyar frissítés első verziójával. A Wally-féle adatbázis-frissítést vettem alapnak, és megcsináltam a magyar NB1 feljutóit, kiesőit és átigazolásait, méghozzá a Nemzeti Sport Online átigazolási körképe alapján. Az ellenőrzés során a klubok honlapjait hívtam segítségül, de sajnos nem mindegyiken van keret, illetve nem mindegyiken friss a keret.

Ami még hiányzik, és ha időm lesz, akkor meg szeretném csinálni:
    - a játékosok korrekt szerződése (jelenleg a gép generálja majd nekik gondolom, mert nem állítottam be időtartamot)
    - azok a játékosok, akik nincsenek benne a 11.3-as adatbázisban (sajnos vannak ilyenek) - közülük egyelőre a diósgyőri l'Imam Seydit csináltam meg, de értékeket nem állítottam be.
    - a Fradiban Andrezinho és Abdi még ott van, ahogy tudom, még nem adták el őket.
    - az NB2 kereteit nem módosítottam, csak ott, ahol NB1-es csapattal üzleteltek.
    - az NB2-ből kiesők, és az oda feljutók nincsenek még átrakva.

Aki valamilyen hiányosságot, hibát fedez fel (pl. egy adott játékos nincs ott X csapatnál, vagy épp ott van, pedig már eligazolt), az jelezze, aztán ha megint neki tudok ülni, akkor javítom. Ez csak egy alap, egy 1.0 verzió, aki szeretné, természetesen SZABADON továbbfejlesztheti, az említett hiányosságokat pótolhatja. :)

Firefly22, te pedig ha gondolod, közzé is teheted az efem2x-en.