Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Pénz nincs, normálisat igazolni nem nagyon lehet. Ennek ellenére szereztem két belsõ középpályást, mert itt találtam a leggyengébbnek a csapatot. A felkészülés szépen ment, 3-4 góllal vertem mindenkit. Elkezdõdött a bajnokság, ami elképesztõen hullámzó. Volt egy 8 meccses szériám, ahol nem kaptam gólt, majd a 16. helyezett ellen 3. percben szabadrúgás gól, 5. percben öngól, 9. percben újabb gól... mire rányomtam volna a taktika gombra, 3:0-ra égtem! :D A vége 6:3 lett.
A bajnokságot valami kis csapat vezeti úgy, hogy 15 forduló után kettõ gólt kapott, és játszott már a Feyenord-al, az Ajax-l, a Twentével...
Szeretem a kihívásokat, szóval különösebben nem zavar, csak idegesítõ, hogy az eredmények rendre függetlenek a látott játéktól... Képes vagyok úgy kikapni, hogy több gólt kapok, mint ahányszor kapura rúg az ellenfél, aztán a következõ fordulóban eljátszom ugyanezt én... nyerek úgy, hogy lejátszanak a pályáról... A 8 meccses kapott gól nélküli széria után ez a 6 kapott gól egy "kicsit" felhúzott... fõleg az elsõ három... :D
Szóval ez a szélsõséges és kiszámíthatatlan dolog új nekem... más bajnokságban még ilyet nem tapasztaltam. ( A büdös életben nem kaptam 6 gólt egy olyan csapattal, amit adott bajnokságban a 2. helyre várnak. )
www.smart-bus.hu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Amúgy gratula mindenkinek, énis nyomom egy kicsit a Galatát!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.smart-bus.hu
féltávnál jól állunk, még a BL indulásról sem mondtam le egyenlõre, de ahhoz azért kéne egy kicsit jobb idegenbeli forma
Jók vagytok!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Gueïda Fofana, Alexander Merkel, Martin Hinteregger, Elek Ákos
Hosszú idõ után elkezdtem újra fm-ezni. Tetszik a 11 nagyon. A Valenciaval kezdtem a szezont. Egy kérdésem lenne:
Miért van az, hogy majdnem minden meccsen összeszedünk-5-6-7 sárgát, pedig senkinek sincs keményre beállítva a szerelés?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de hol találom meg az nb1 játékosok facepackjét?persze ha van egyáltalán ilyen már a 2011hez.Már mindenhol kerestem de semmi(google,fmhungary stb)
köszi a segitséget elõre is
Volt már valakinek ilyen gondja?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
igazolások, hát mákk h a sunderland kiesett és bent enyém lett:D
és eddig ez van:
de hogy csinálod hogy ilyen nagy a labdabirtoklásod és ilyen jó az átlagteljesítményük a játékosoknak? Taktikádról lõnél nekem képet? :)
Plussz örömmel "bejelentem", hogy Higuaín ismét normális és idegenben õ lõtt gólt a Barcának :D most úgy tûnik minden összejön. A 31 éves Kaká-t eladom télen (bajnokságba meg BL-be már nem neveztem mert nem fért be), Xabi Alonso-t szintén nem, leigazoltam helyette Miguel Veloso-t és a Védekezõ középpályámat inkább szûrõnek használom mint támadásépítésre. Xabi-nak ajánlottam lehetõséget mint edzõ, azt mondta megfontolja. Meglátjuk mi lesz belõle.
Nélkülük nem sikerülhetett volna:
Viszont úgy gondolom, hogy ez volt az utolsó szezonom Rotterdamban. Aminek nagyon örültem, hoyg visszahoztam az egyik kedvencemet, Drenthe-t, akibõl újra válogatottat csináltam.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Kaptam egy ilyesmi hírt: Zapater looking for way out
He doesn't see a future for himself at the club.
Jelzem 2 hete kapott egy 3 éves szerzõdést, és az eddigi 45 meccsbõl 40-n játszott, a többin is csak azért nem, mert sérült volt. Mi kellene még, hogy lássa a jövõjét a klubnál?
www.smart-bus.hu
Azt szeretném kérdezni hogy hol kereshetek átigazolható játékosokat a játékban,illetve ingyen igazolhatóakat?
Köszi
Egyébként, hogy lehet hirdetést feladni személyzet kereséséhez?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

ja és nem tudtok valami olyan training beosztást amivel gyorsan felfejlõdnének a magas potenciállal rendelkezõ játékosaim?