Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha játszok egy adott taktikával és be van állítva,hogy a játékos hogyan passzoljon,a mentalitása stb akkor változik a játéka ha mondjuk inside forwardból att.midre állítom vagy poacherbõl adwanced forwardra?Ez nem teljesen tiszta számomra,rutinos taktika készítõk válaszát várnám.
Darthmushroom
ezt én is észrevettem, h nagyon sokszor van olyan h közünk nincs a meccshez még is nyerünk pl. poolt idegenbe 0:1re vertem. de rendre van olyan h itthon szétjátsszuk az ellenfelet az ellenfél 2szer támad és 0:2re kikapok pl Bolton ellen

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
Csucsakot el lehet adni min 10 millaert meg tojvonent is en nyomtam veluk csak meguntam.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Laptopon kreáltam be egyet kevés bajnoksággal, és kevés játékossal...

Pénz nincs, normálisat igazolni nem nagyon lehet. Ennek ellenére szereztem két belsõ középpályást, mert itt találtam a leggyengébbnek a csapatot. A felkészülés szépen ment, 3-4 góllal vertem mindenkit. Elkezdõdött a bajnokság, ami elképesztõen hullámzó. Volt egy 8 meccses szériám, ahol nem kaptam gólt, majd a 16. helyezett ellen 3. percben szabadrúgás gól, 5. percben öngól, 9. percben újabb gól... mire rányomtam volna a taktika gombra, 3:0-ra égtem! :D A vége 6:3 lett.

A bajnokságot valami kis csapat vezeti úgy, hogy 15 forduló után kettõ gólt kapott, és játszott már a Feyenord-al, az Ajax-l, a Twentével...

Szeretem a kihívásokat, szóval különösebben nem zavar, csak idegesítõ, hogy az eredmények rendre függetlenek a látott játéktól... Képes vagyok úgy kikapni, hogy több gólt kapok, mint ahányszor kapura rúg az ellenfél, aztán a következõ fordulóban eljátszom ugyanezt én... nyerek úgy, hogy lejátszanak a pályáról... A 8 meccses kapott gól nélküli széria után ez a 6 kapott gól egy "kicsit" felhúzott... fõleg az elsõ három... :D

Szóval ez a szélsõséges és kiszámíthatatlan dolog új nekem... más bajnokságban még ilyet nem tapasztaltam. ( A büdös életben nem kaptam 6 gólt egy olyan csapattal, amit adott bajnokságban a 2. helyre várnak. )

www.smart-bus.hu

Nightwish006
Miért?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Mor3llo
Nekem volt...és sajnos csak az segített, ha új játékot kezdtem:S
Amúgy gratula mindenkinek, énis nyomom egy kicsit a Galatát!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hoffenheim csapatáról tudnál mutatni egy képet, leginkább a keret érdekelne. :)

DONGUBA
oszt mé?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

PSV-vel játszott már valaki? Kiakasztó...

www.smart-bus.hu

Ars3nal
volt egy kis idõm folytatni Essen-t

féltávnál jól állunk, még a BL indulásról sem mondtam le egyenlõre, de ahhoz azért kéne egy kicsit jobb idegenbeli forma

ja bocs azt hittem hogy nekem írod :D

Ez a hapsi egy kis kopasz törpe, átcikázik a védõkön csak épp mindent eltalálde a kaput nem.Év végén amúgy eladom csak kíváncsi voltam a véleményekre.
de ugyanúgy játszatom mint 2 éve ... szóval semmi oka nincs a teljesítmény visszaesésére... amúgy is 1 weboldalon megnéztem és a Trequartista-t ajánlotta neki úgyhogy azzal játszatom

A tulajdonságait nézve én azt mondanám hogy nem a tipikus befejezõ csatár (ugrás és fejelés is erre utal), inkább visszább vontan játszasd kicsit mert hiába jó a befejezés, ha ledarálja a védõsor (erõ) nem fogja a gólokat rúgni.
nálam G. Rossi csinált olyat hogy 1-2 évig kurvajó volt Higu helyett, gyakorlatilag mindent belõtt, mostmár mindent belerúg a kapusba, max üreskapus helyzeteket lõ be...

Csak azért kérdeztem mert ha megnézed alig lõtt gólt, pedig benne bíztam a legjobban, gondoltam én játszatom rosszul.Pedig ilyen képességû játékosom még nem volt.
Poacher (szerintem), esetleg Trequartista

Mi a véleményetek róla, milyen poszton játszatnátok?

McFrost
Nyekk -.-

Jók vagytok!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

elek nálam az auxerbe nyomja
Valaki, aki elõrébb jár, az megnézne nekem pár játékost, hogy mi lesz belõle?
Gueïda Fofana, Alexander Merkel, Martin Hinteregger, Elek Ákos

valamikor eldurran az agyuk. nálam volt olyan hogy 2 pirosat is kaptak a játékosaim, pedig nem volt hard tackle beállítva, sõt még óvatos szerelés is be volt kapcsolva :D

meccs elõtt az asszisztens ellenfélutasításait szoktad használni? mert nekem legtöbbször durvára állítja be a szerelést
Sziasztok!

Hosszú idõ után elkezdtem újra fm-ezni. Tetszik a 11 nagyon. A Valenciaval kezdtem a szezont. Egy kérdésem lenne:

Miért van az, hogy majdnem minden meccsen összeszedünk-5-6-7 sárgát, pedig senkinek sincs keményre beállítva a szerelés?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

2-3 csapat arcpakkja még szilveszter elõtt, aztán újév után pár nappal beindulunk majd.
Nagyon szépen köszönöm,isten vagy<#eljen> !Többi kb mikorra várható?
hfmt
egyelõre még csak ennyi van
viszont még ma este feldobjuk fradit és a lokit.
Sziasztok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de hol találom meg az nb1 játékosok facepackjét?persze ha van egyáltalán ilyen már a 2011hez.Már mindenhol kerestem de semmi(google,fmhungary stb)

köszi a segitséget elõre is
szabocsaba1983
11.2.0 patch felrakása után mindíg kilép a gém (az fm.exe hibát talált, ezért a program bezárodik)
Volt már valakinek ilyen gondja?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

beszarok ezen a játékon. elkezdõdött az új szezon, 1 hónap se telt el, de 2 csatáromat már lerúgták. Higuaínt 4 hónapra, Benzemat 2hónapra... fasza

Darthmushroom
2.szezon eleje
igazolások, hát mákk h a sunderland kiesett és bent enyém lett:D

és eddig ez van:

<#taps>

de hogy csinálod hogy ilyen nagy a labdabirtoklásod és ilyen jó az átlagteljesítményük a játékosoknak? Taktikádról lõnél nekem képet? :)

reggel fél7ig toltam, természetesen felkészülési meccseken lesérült a kulcsjátékosok 50%a, úgyhogy a Barcának egy-két kulcsember hiányával mentem neki a szuperkupában (3-1re nyertem), elsõ bajnokit (Mallorca ellen) 5-0ra nyertem hazai pályán és egyik ifi védõm (19 éves asszem) megszerezte elsõ gólját a nagycsapatban egy fejesbõl :) szépen menetelünk, de a második bajnokin sajnos csak X lett az Atletico Madriddal.

Plussz örömmel "bejelentem", hogy Higuaín ismét normális és idegenben õ lõtt gólt a Barcának :D most úgy tûnik minden összejön. A 31 éves Kaká-t eladom télen (bajnokságba meg BL-be már nem neveztem mert nem fért be), Xabi Alonso-t szintén nem, leigazoltam helyette Miguel Veloso-t és a Védekezõ középpályámat inkább szûrõnek használom mint támadásépítésre. Xabi-nak ajánlottam lehetõséget mint edzõ, azt mondta megfontolja. Meglátjuk mi lesz belõle.

Darthmushroom
nagy grat. hát igen Hlousek már a tavalyiba is nagy cheater volt:D

BBeno2
Nah a 2012-13-as szezonra összejött a BL döntõ. Sajnos itt már nem tudtunk remekelni de behúztam a bajnokságot és a kupát.
Nélkülük nem sikerülhetett volna:

http://www.youtube.com/v/dFKE1zbciA4&version=3

Viszont úgy gondolom, hogy ez volt az utolsó szezonom Rotterdamban. Aminek nagyon örültem, hoyg visszahoztam az egyik kedvencemet, Drenthe-t, akibõl újra válogatottat csináltam.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Megvan. Sikerült megcsinálni. ;)

9csöves9
kristálygömb:)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Érdekes dolgokat tud írni a játék...
Kaptam egy ilyesmi hírt: Zapater looking for way out

He doesn't see a future for himself at the club.

Jelzem 2 hete kapott egy 3 éves szerzõdést, és az eddigi 45 meccsbõl 40-n játszott, a többin is csak azért nem, mert sérült volt. Mi kellene még, hogy lássa a jövõjét a klubnál?
a te oldaladon munka fül és asszem a jobb alsó sarokban van
Játékos keresés aztán szûrõk és ott beállítod a posztot és a szerzõdés státuszt lejártra.
Sikerült magyarítani... Ezek után a kiírásoknak pontosan melyik részét nem érted? ( magyarul )

www.smart-bus.hu

Sikerült magyarrá tennem a játékot.
Azt szeretném kérdezni hogy hol kereshetek átigazolható játékosokat a játékban,illetve ingyen igazolhatóakat?
Köszi
penge96
De van. Asszem a játék kezdésénél ki kell venni a fake.xml fájlt, vagy mit.

Egyébként, hogy lehet hirdetést feladni személyzet kereséséhez?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Ilyen is van.Szerencsére már továbbjutottunk így nem idegesített fel annyira.
Köszi, de szerintem nem nekem szántad, ha igen, akkor is köszi. :D Amúgy a német válogatottra nincs valami orvosság?

http://www.fm-base.co.uk/forum/f103/sk-senior-youth-training-schedules-regular-injury-pre-season-t52193.html
lehet õket tulajdonság alapján keresni, sokszor a generáltak közt vannak a legjobbak, vagy adj fel hirdetést és válogass
Mivel vége a szezonnak, beújítom a személyzetemet. Tudnátok ajánlani manager asszisztenst? Illetve edzõket akiket érdemes lenne leigazolni...

ja és nem tudtok valami olyan training beosztást amivel gyorsan felfejlõdnének a magas potenciállal rendelkezõ játékosaim?

Ki is rúgtak a búsba... Kezdek egyet megint velük, szimpi csapat nagyon, csak épp eléggé elcsesztem az igazolásokat, illetve a fordulónkénti taktika váltás se tett túl jót gondolom a csapatnak.