A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Vándorkarrieremet kicsit félretéve az új átigazolási patchel(wally) kezdtem egy új játékot.Szerettem volna egy viszonylag kis csapatot választani ami azért szép múltra tekint vissza és ahol sok a fiatal tehetség ráadásul régen járt az ország csapata a bajnokok ligája főtábláján.Végül a választásom a Dinamo Zagreb csapatára esett.
2010/11 Dinamo Zagreb
A csapat ebben a majd 40ezer fős stadionban játsza a meccseit:
Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli az egyesület amely fő céljának a bajnoki cím megvédését tűzte ki.Horvát csapat utoljára 2000ben volt a bl főtáblján akkor is a dinamo szerepelt a bl-ben , inkább kevesebb mint több sikerrel.Fő célomnak azt tűztem ki hogy 10-15év alatt stabil bl-résztvevőt faragjak a csapatból és hogy előbb utóbb sikerüljön behúzni a bl győzelmet is.
Célok:
-csapatomban egy évben nem lehet több 10külföldi játékosnál(inkább 6-8)
-minimum 5 de inkább 7-8sajátnevlésünek kell lennie
-csapat egykét fiatal tehetségét megtartani minnél tovább és nemzetközileg is elismert játékosokat faragni(erre meg is vannak a kiszemeltjeim.pl: Badelj)
-minden évben lehetőleg profitot teremteni az átigazolási időszakban.
-idővel hazahozni a horvát tehetségeket és egykori sajátnevelésű játékosokat( gondolok itt: Modrid,Corluka,Eduardo,Lovren,Kranjcar).
Lássuk a csapatot:
Csapat
Fiatal tehetségek:
Vrsaljko:legtehetségebb szélsőm
Badelj:csapat sztárja.Jólenne minnél tovább nálunk tartani.
Kramaric: nem olyan egetverően nagyon az értékei viszont eléggé jól érzi a kaput.
Tomecak: Eddig kellemes csalódás a szélső.Állandó kezdő lett nálam.
Kovacic: csapat legfiatalabbja.Csereirányítóként számítottam rá viszont első meccs után kezdővé vált 16éves kora ellenére.Úgyérzem igazi sztárrá válhat.
Ademi jó kis dm lesz belőle.
Bajnokok Ligája:
Cél volt h végre 10év után újra legyen csapat a bl-ben.
Nehezen de végül eljutottunk a csoportkörig:Leginkább a kobenhavn ellen volt szenvedés.Többi könnyen ment.
Végül ebben a csoportban próbálhatunk szerencsét.
Túl sok esélyt nem látok még a 3.helyre sem.
Végül meglett az első kupám is:
Bajnokságban 6forduló után 8.helyen állunk.eléggé nyökvenyelősen kezdtünk viszont letudtuk az összes rangadót.