Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maateking
Valaki segítsen az edzésekkel kapcsolatban pls😊

MEMBERS OF MAYDAY

Eddig ez a szezon katasztrófa. Már kipróbáltam több taktikát, mindegyikbõl az jön le, hogy elõrefelé baromi látványosan tudunk játszani, a védekezésünkben, azonban óriási lyukak vannak, pedig nem rossz focisták játszanak nálunk.

HUNLonsdale
Közlöm nem kezdõ vagyok. Minden évben kb ugyanúgy kell bemásolni ugye a magyarítást. Ez idén is megvolt. Mûködött is rendesen máig. Ma elindítom a játékot és felajánlja, válasszak nyelvet. Ez mi? Oké legyen angol majd visszaállítom. De sajnos nem, nem lehet kiválasztani a magyart. Megnéztem be van másolva a helyére, még az update mappákba is. Letöltöttem és másoltam mégegyszer, de semmi, nem jelenik meg. Valaki? Qrva idegesítõ..

penge96
A meccshangokon kívûl, persze

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Alapból nincs hang a játékban, de ne nagyon warezolj, mert bannt kapsz

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

megkövetem magam, a 2011-es is fent van, de inkább innen szedd!
Az fm hungary-n a 2010-es teljes magyarítás van fent
Hát már nem tudom.
Mindent megcsináltam már vagy tízszer,letöröltem az angol nyelvet a játékból és akkor is angol maradt.
Lehet az a gond hogy én az fmhungary-rõl töltöttem le a magyarítást.
Mindjárt le is szedem innen.
Amúgy még gondoltam olyanra hogy azért nem mûködik nálam mivel nekem olyan FM11-em van ami repack,csak 700 MB a telepítõje,nincs hangja csak meccs közben és csak egyetlen egy nyelv van benne az angol.
A telepítés pedig úgy történik hogy kicsomagolja magát, egy elõre telepített játékot kapok .
penge96
Akkor viszont te csinálsz valamit rosszul, szerinte fusd át mégegyszer a lépéseket

Na frankó, 5 kulcsjátékosom lesérült, ebbõl 3-an hónapokra....
Igen a németet állítottam be,de ha az angol nyelvet választom akkor is magyarrá válnak a bajnokságok nevei.
eddig nem nagy szám, egy jó meccse volt mikor mesterhármast lõtt.
Német nyelvet állítottad be?
Smolarek jól tolja?

Sziasztok!
Fel szeretném tenni a magyarítást.
Mindent letöltöttem és bemásoltam amit kellett.
Átállítottam a beállításokban amit mondott.
Kitöröltem a cache-t,de nekem mindig angol marad a szöveg,kivétel a bajnokságok nevei.
Mit ronthatok el?
Amúgy nincs rajta semmilyen javítás.
Esetleg ez lehet a gond?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv Alex2!
kezdtem egyet a polonia varsóval <#ravasz1>

maateking
Nem tudna ajánlani esetleg valaki jó edzésterveket? Nagyon megköszönném mert nem igen fejlõdnek a játékosaim.

MEMBERS OF MAYDAY

Mor3llo
Köszi, és sok sikert a Hoffenheimhez😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Egy skin nevet tudsz adni?😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ezt a szezont már kihúzom akkor így, mert jól megy a szekér eddig:

5 meccs 5 gyõzelem és 26-0 gólkülönbség + a kupában egy 7-0-ás továbbjutás
NB3: Az miért lehet, hogy bajnokin csak 3 csere ülhet a padon?

Ha a magyarítással együtt letöltött aktiváló fájlt használod: a legelsõ verzióban csak simán aktiváltam a hat csoportot, mindenféle sallang nélkül, és kiderült, hogy ha nincs beállítva semmi, a 3 cserét veszi alapnak. Töltsd le a friss kiadást, abban már 3/7 csere van beállítva. (Persze csak ha emiatt érdemesnek látod újrakezdeni.)
Amikor épp benne voltam a Hannoverrel folytatott karrieremben, épp akkor jött ki a 100%-os magyarosítás, illetve a legújabb patch. Ezért azt hanyagoltam és kezdtem egyet a Hoffenheim gárdájával.
A felkészülés jól sikerült, minden meccsünket megnyertük, azonban a balhátvéd és a balszélsõ pozíciójában akadnak gondok.
Oda megpróbáltam megszerezni egy-két játékost, ami sikerült is, pluszban érkezett még egy fiatal brazil srác (aki a valóságban is a Hoffe gárdájához igazolt), illetve jött a Cottbus fiatal csatára Petersen.
Igazolások.

A kupában az elsõ meccsen az SW Essen ellen 6-0-ra nyertem. Ott Sigurdssonnak kicsit elgurult a gyógyszer, nem mindennap látható gólt ragasztott a hazaik kapusának a hálójába.

A bajnokság, azonban nem indult valami jól, elsõ meccsünkön hazai pályán a Stuttgartot fogadtuk, rengeteg helyzetünk volt, azonban a meccsen csak egy gól esett, azt is a Svábok csatára Stancu lõtte. Utána a Bayernhez utaztunk, ahol már az a 30. másodperc környékén leküldte a spori Badstubert, de ez minket zavart meg jobban és már 3-0-ra is vezettek a Bajorok, de sikerült felállni és 3-3 lett a meccs vége.

Ha van rá igény, jelentkezem majd újra beszámolókkal!

Kezdtem egyet NB3-ban Hajdúszoboszló csapatával.
Az miért lehet, hogy bajnokin csak 3 csere ülhet a padon? <#whatever>
penge96
Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊

Mor3llo
Boldog karácsonyt minden kedves FM-es kollégának!

king82
Na volt egy kis idõm játszani. Bajnokiból két meccs lement: Unterhaching és a Saarbrücken. A legjobban az X zavar mert nyernem kellet volna, de valamiért semmi se ment be. Hát a csapatba igazán be se férõ cserekapusnak eddig szerencséje volt, csak tartson ki addig míg az elsõ számú felépül.
Ars nagyon szépen told a játékot, talán a mostani szezonban elcsípsz valami nemzetközi szereplést.

www.bundesliga.de www.kicker.de

leeht hogy túl sokat igazoltam,de az az 1 játékos szerintem nem ütötte szét a csapatomat😄 elsõ évbe sose igazolok... Amugy minden kimaradt,1-1be mindent mellélöttek gólt is ritkán löttünk😄

Uj karrier,nem volt kedvem topligába kezdeni de mklépp nagy csapatot akartam,így arra jutottam hogy déli szomszédunknál kezdek vagy Horvátország vagy Szerbia. a befutó a Crvena Zvezda lett. Jó kis csapat. Uefa csoportkörbe bejutottunk csodával,Mogliev ellen 5-0,1-0 majd a Stuttgart ellen 1-2,2-0 a csoportkör is sanszos,mert a Steaua,AZ,Lokomotiv Moszkva nem 1 kivégzõ csoport. 2 forduló ment le a bajnokságból ahol 2-0,5-2es gyözelmekkel kezdtünk. Bár az látszik a klubot a bírók nem szeretik😄 Kellemes Karácsonyt mindenkinek😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Ars3nal
itt az új keret, sajnos Essien nem jött el de így is sikerült kicsit megerõsíteni a csapatot, fõleg a problémás balhátvéd pozícióban és a középpályán

Ars3nal
kellemes ünnepeket mindenkinek

befejeztem elsõ Bundesliga szezonomat a csapattal
sajnos a góllövésben nem jeleskedtünk úgyhogy a 10.helyre sikerült befutni, azthittem jobb lesz az idény, de sajnos a sérülések közbeszóltak ha valamelyik támadóm véletlen jó formában volt
jó lenne bõvíteni a stadiont mert csak 15000 férõhelyes, egyenlõre az edzõközpont fejlesztés lett elindítva

jövõre egy-két kulcsjátékost kell igazolni és remélem sikerül feljebblépni

Bayern meg minden évben bajnok, ez már durva kicsit

maateking
Hihetetlen...Tisztára elveszi a játékkedvemet.. :-(

MEMBERS OF MAYDAY

Sajna létezik.. Norvég 2-be nekem egy meccsen 6 kapufa ellenfélnél 4 kapuralövés -4gól...<#csodalk>
maateking
Olyan létezik hogy egy meccsen 8 kapifám van abbol 2 kb. 3 és fél méterrõl?? :-/

MEMBERS OF MAYDAY

DONGUBA
KELLEMES KARACSONYT MINDENKINEK!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

king82

NAGYON BOLDOG KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMOZÓNAK!

www.bundesliga.de www.kicker.de

höha 😄 csinálok karácsonyi bannert, úgyis nagyüzem lesz szerintem
Darthmushroom
viszont 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

viszont 😊

viszont kívánom!
eZo
Boldog karácsonyt minden kedves menedzser kollégának 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

lehet, hogy túl sokat igazolt
mit csináltál?😮 hogy történt meg ez a pálfordulás?

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Hali. Kezdtem egy játékot az Arles-Avignonnal. Tegnap még a 2010es év csapata voltam,ma meg 17 meccsböl 15 vereség😄 le is mondtam,csapat kiesett...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

csalódás volt ez a szezon, csak a Szuperkupát és a Spanyol kupát tudtuk megnyerni, a bajnokságban megvert minket a Barca, 1 ponttal nyertek... BL-ben MU-tól kikaptam... jóval rosszabb teljesítmény mint a tavalyi. új taktika után nézek illetve új játékosok után.

Visszatért az öreg.Hihetetlen,hogy egyjátékos így megváltoztatja az egész csapat játékát.
igazad van 😄😄 pont ellenkezõleg >.<
very rigid és rigid csak megszoktam hogy FM-ben fentrõl lefelé van, és nah...nem jo kifogás 😄 köszi hogy javítottál

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

egy Real Madridba nekem szerintem jó lesz egy Fluid, talán egy Very Fluid

Huni92
most vagy elírtad, vagy teljesen félreértelmezed a dolgokat.
a fluid meg a very fluid nem azt takarja, hogy szemellenzõt viselve követik a megadott utasításokat, pont ellenkezõleg. ilyenkor sokkal kreativabbak, nem feltétlen csinálják azt, amit kiadtál taktikába.

aha megpróbálom majd 😄 elsõ szezon óta balanceden játszanak, de jól beleszoktak a srácok 😄DD

Én elsõ szezonban Very Fluidon voltam. 1 év alatt összeszoktak a srácok + a játékot is megtanulták amit játszatni akartam velük, ezért a második szezon óta Fluid-on vannak.
Ha oda vissza megnyertünk mindent kétszer 😄 akkor engedem nekik a Balanced-et.
Én vagyok a manager, csinálják azt amit én megszabtam nekik. 😊

Senki ellen ne mond hogy könnyû meccs lesz. Semmi jóra nem vezet, kivéve ha X-elni szeretnél 😄. Én elég elfajzott edzõ vagyok 😄 ha nincs rá mód hogy nehéz meccsnek harangozzam be a következõ mérkõzést,..akkor leszólom az ellenfél edzõjét 😄
A fiaim szeretnek engem, ezért megvédik a becsületem 😊, küzdenek utolsó vérig.