Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Mindent megcsináltam már vagy tízszer,letöröltem az angol nyelvet a játékból és akkor is angol maradt.
Lehet az a gond hogy én az fmhungary-rõl töltöttem le a magyarítást.
Mindjárt le is szedem innen.
Amúgy még gondoltam olyanra hogy azért nem mûködik nálam mivel nekem olyan FM11-em van ami repack,csak 700 MB a telepítõje,nincs hangja csak meccs közben és csak egyetlen egy nyelv van benne az angol.
A telepítés pedig úgy történik hogy kicsomagolja magát, egy elõre telepített játékot kapok .
Fel szeretném tenni a magyarítást.
Mindent letöltöttem és bemásoltam amit kellett.
Átállítottam a beállításokban amit mondott.
Kitöröltem a cache-t,de nekem mindig angol marad a szöveg,kivétel a bajnokságok nevei.
Mit ronthatok el?
Amúgy nincs rajta semmilyen javítás.
Esetleg ez lehet a gond?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv Alex2!
MEMBERS OF MAYDAY
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
5 meccs 5 gyõzelem és 26-0 gólkülönbség + a kupában egy 7-0-ás továbbjutás
Ha a magyarítással együtt letöltött aktiváló fájlt használod: a legelsõ verzióban csak simán aktiváltam a hat csoportot, mindenféle sallang nélkül, és kiderült, hogy ha nincs beállítva semmi, a 3 cserét veszi alapnak. Töltsd le a friss kiadást, abban már 3/7 csere van beállítva. (Persze csak ha emiatt érdemesnek látod újrakezdeni.)
A felkészülés jól sikerült, minden meccsünket megnyertük, azonban a balhátvéd és a balszélsõ pozíciójában akadnak gondok.
Oda megpróbáltam megszerezni egy-két játékost, ami sikerült is, pluszban érkezett még egy fiatal brazil srác (aki a valóságban is a Hoffe gárdájához igazolt), illetve jött a Cottbus fiatal csatára Petersen.
Igazolások.
A kupában az elsõ meccsen az SW Essen ellen 6-0-ra nyertem. Ott Sigurdssonnak kicsit elgurult a gyógyszer, nem mindennap látható gólt ragasztott a hazaik kapusának a hálójába.
A bajnokság, azonban nem indult valami jól, elsõ meccsünkön hazai pályán a Stuttgartot fogadtuk, rengeteg helyzetünk volt, azonban a meccsen csak egy gól esett, azt is a Svábok csatára Stancu lõtte. Utána a Bayernhez utaztunk, ahol már az a 30. másodperc környékén leküldte a spori Badstubert, de ez minket zavart meg jobban és már 3-0-ra is vezettek a Bajorok, de sikerült felállni és 3-3 lett a meccs vége.
Ha van rá igény, jelentkezem majd újra beszámolókkal!
Az miért lehet, hogy bajnokin csak 3 csere ülhet a padon? <#whatever>#whatever>

Ars nagyon szépen told a játékot, talán a mostani szezonban elcsípsz valami nemzetközi szereplést.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Uj karrier,nem volt kedvem topligába kezdeni de mklépp nagy csapatot akartam,így arra jutottam hogy déli szomszédunknál kezdek vagy Horvátország vagy Szerbia. a befutó a Crvena Zvezda lett. Jó kis csapat. Uefa csoportkörbe bejutottunk csodával,Mogliev ellen 5-0,1-0 majd a Stuttgart ellen 1-2,2-0 a csoportkör is sanszos,mert a Steaua,AZ,Lokomotiv Moszkva nem 1 kivégzõ csoport. 2 forduló ment le a bajnokságból ahol 2-0,5-2es gyözelmekkel kezdtünk. Bár az látszik a klubot a bírók nem szeretik😄 Kellemes Karácsonyt mindenkinek😊
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
befejeztem elsõ Bundesliga szezonomat a csapattal
sajnos a góllövésben nem jeleskedtünk úgyhogy a 10.helyre sikerült befutni, azthittem jobb lesz az idény, de sajnos a sérülések közbeszóltak ha valamelyik támadóm véletlen jó formában volt
jó lenne bõvíteni a stadiont mert csak 15000 férõhelyes, egyenlõre az edzõközpont fejlesztés lett elindítva
jövõre egy-két kulcsjátékost kell igazolni és remélem sikerül feljebblépni
Bayern meg minden évben bajnok, ez már durva kicsit
MEMBERS OF MAYDAY
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

very rigid és rigid csak megszoktam hogy FM-ben fentrõl lefelé van, és nah...nem jo kifogás 😄 köszi hogy javítottál
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
a fluid meg a very fluid nem azt takarja, hogy szemellenzõt viselve követik a megadott utasításokat, pont ellenkezõleg. ilyenkor sokkal kreativabbak, nem feltétlen csinálják azt, amit kiadtál taktikába.
Ha oda vissza megnyertünk mindent kétszer 😄 akkor engedem nekik a Balanced-et.
Én vagyok a manager, csinálják azt amit én megszabtam nekik. 😊
Senki ellen ne mond hogy könnyû meccs lesz. Semmi jóra nem vezet, kivéve ha X-elni szeretnél 😄. Én elég elfajzott edzõ vagyok 😄 ha nincs rá mód hogy nehéz meccsnek harangozzam be a következõ mérkõzést,..akkor leszólom az ellenfél edzõjét 😄
A fiaim szeretnek engem, ezért megvédik a becsületem 😊, küzdenek utolsó vérig.