A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    Elég jól összeállt a csapatom a bajnokság közepére eljöttünk a középmezőnytől és stabilan 2-3.helyen voltunk végig.Mégnem eljött az utolsó 3forduló a bajnokságban ahol ledolgoztunk a hátrányunkat és gólkülönbségnek hála vezettük a táblázatot az inter előtt egy fordulóval a vége előtt.Hozzánk a Palermo látogatott és elég lett volna csak egy hasonló eredményt produkálni mint az inter idegenbe a siena ellen.60-70.percig bajnoknak mondhattuk magunkat ekkor jött a hidegzuhany és palermo a semmiből vezetést szerzett még az inter röpke 10perc alatt fordított.Végül ez lett a vége a bajnokságnak:
    Bajnoki tabella
    Kicsit csalódott voltam mert megnyerhettük volna ekkora hátrányból is de ez is szép eredmény.
    Ilyen eredményeket produkáltunk miután átvettem a csapatot.
    Egy kis betekintés a taktikábaElsősorban azért lett ilyen h felhozzam a csapatot a gödörből de végül annyira jól bevállt a nagyobb csapatok ellen ez a felállás hogy így játszottam szinte egész évben.
    Olasz kupát viszonylag simán elhoztuk.Legalább így volt egy címünk.
    Végére hagytam a bl-t.Csoportból végül nagy nehezen tovább mentem és az egyenes kiesés szakaszra a világ top5 csapata közül 3at ellenünk sorsoltak...ezlett az eredménye a kontrajátéknak:
    Bl menetelés
    Döntő előtt a morálunk nem volt éppen teljesen jó mivel akkor buktuk el a bajnoki címet viszont a fiúk ígyis összeszedték magukat:

Csapatom.
    A húzóemberek:M'Vila,Schwaab,Corazza.

Brazil válogatottal viszonylag jól mentek a vb selejtezők és meg is lesz a kijutás természetesen.Volt közbe egy konfederációs kupa is (képeket arról majd később) ahol végül a 3.helyet szereztem meg..nem igazán ment a csapatnak.....
    Közbe kaptam 3állásajánlatot és én végül a young boys választottam..kiváncsi vagyok h a svájci bajnokkal mire viszem majd a bl-ben.Egyenlőre sikerült összehoznom egy komplett öregek otthonát a csapatban.Sok régi klasszis eljött itt levezetni.Lhet nagy nevek de már fizikálisan erősen megkoptak...:DDD