Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROCKnROLLA
asszem az Enzo a spíler 😄

penge96
"... négy fiúgyermekük van: Enzo, Luca, Théo és Elyaz." lol

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Tudom cinkes, de ki a fia? 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

egy gyors kérdés:
zidane fiát valaki leigazolta már valaha a realmadridtól? illetve ha reallal van az illetõ, akkor játszatta már?
MrIncredible
Sziasztok nem tudok rájönni, hogy ez mitõl van???? . Már újra telepítettem és ennek ellenére ezt írja. Elindul a játék csak nem tudom lesz e ez valami hatással. mert azt viszont észre vettem, hogy már kétszer kifagyott a játék amit eddig nem tapasztaltam. Valakinek van valami ötlete, hogy mit csináljak?

én az uefa kupás együttesek között szemezgetek😊
mert fm-es pályafutásom alatt még azt a trófeát sosem gyûjtöttem be😊
Zvezdával játszottam elõdöntõt az a max😊
Spanyol másodligában indulj, aztán törj fel az elsõ ligába, majd ott is kerülj be az élvonalba és hidd el, élvezetes meccseid lesznek 😄

múltkor indítottam valamilyen csapattal másodligában de valahogy meguntam... pénz alig akad, normális játékos úgyszintén.

add el higuaint ne okoskodjon😊
én még mindig nem tudom eldönteni kivel kezdjek...nehéz dió egy igazán szimpatikus, jó csapatot kiválasztani......
penge96
De rég láttam már XP-t😄

Elég jól kezdõdött a szezon 😄 Még a gyõzelmet is megérdemeltük volna, jobbak is voltunk és két gólnál is mi hibáztunk sajnos nagyot.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

penge96
Dettó

mindjárt itt a téli átigazolási idény, szerintem el is passzolom valahova, de nem szeretném nagycsapatokhoz mert ugye ott visszabaszna az, hogy eladtam 😊 fõleg BL-ben ahol mindig Chelseavel találkozom

RedJohn
Szerintem jobban jársz ha minél hamarabb megszabadulsz tõle. Ha te vagy az edzõ te mondod meg mi legyen nem pedig õ 😄 te diktálod a feltételeket ha pedig neki nem tetszik pápá. Legalábbis nálam így megy 😄

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.

nem ront ez morált, csak annyi hogy nem beszél velem. amúgy nem rinyál meg semmi, csak nem hajlandó kommunikálni velem 😄 hát ez van...

zorrobomber
megéri az a pár rongyos euro azt hogy évekig rontja a morált? szerzõdést kell bontani oszt heló 😊

transfer list-en van, csak egy elég magas ajánlatot várok érte ... 😊 hozzuk nélküle is a meccseket, de vannak húzósabb meccsek amiket õ talán be tudna húzni

zorrobomber
Én eladnám a gecibe, takarodjon az ilyen ahova akar. Persze ez csak én vagyok 😄

Higuaín már 2 szezon óta meg van rám sértõdve mert leoltottam a szar formája miatt... Mivel a játékán is meglátszódik ezért mindig kölcsönadom... Amikor kölcsön van akkor tudok vele beszélni, ha véget ér a kölcsön és visszajön, megint nem hajlandó beszélni velem. Hogyan javíthatnám a kapcsolatot a játékossal? Elég fontos játékos lenne, ha hajlandó lenne normálisan viselkedni és játszani... Még anno Rossi-t vettem meg a helyére (elég jól tolja), Benzema meg csere.

Hali.
Elõször is grat mkinek!

Reading 2012/13

Ott hagytam abba h feljutottam nehezen a Premier Leagube. Kicsit félve vártam a szezont, mert tudtam h egész keretet ki kell cserélni szinte, de mikor kaptam 20 millát igazolni és fizetési keret is elfogadható volt, kezdtem reménykedni. Elkezdtem szétnézni lejárt szerzõdésû játékosok között, ahova nem találtam ingyen próbáltam minél olcsóbban minél jobbat hozni. Végül elég jól sikerültek szerintem az igazolások . Szezont egy döntetlennel majd egy meglepõ Tottenham elleni idegenbeli bravúr gyõzelemmel kezdtem, gondoltam h tök jó lesz a csapat, de nem így lett, jött elõbb McCarthy 9 hónapos sérûlése válogatott meccsen, majd nem sokkal késõbb lerugták Spence-t is 7 hónapra, mellettük még pár darab 3-4 hetes sérülés, majd késõbb Poulsen is kidõl 3 hónapra. Jött egy-két eltiltás is, és hát a védelem cseréi elég gyengék voltak, igazolni se tudtam mivel tulajdonos váltás folyt, így történt h utolsó elõtti helyre csúsztam vissza,végül januárba tudtam igazolni, szereztem is két védõt, egy kis taktikai változtatás és hát beindultunk szezon végére megint kifulladtunk kicsit és hát végül a 11.ik hely lett meg. Kapusom nagyon jól védett, sokat köszönhetek neki, de így is nagyon nagyon sok gólt kaptam. Kiemelném csapatból még Flecket aki nagyon ajánlok mkinek, és Churchot aki a tavalyi 46 gól után itt is termelt 15öt.
Tabella
Csapat1
Csapat2
És egy kis elismerés számomra, harmadik lettem azÉv Edzõje díjnál.
Bocs h hoszzú lett.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

penge96
Dinamo Zagreb

portugál csapatok, vagy mondjuk a PSV ami így hirtelen eszembe jutott, de mondjuk franciákkal se nagyon játszik most innen senki
helló
tudnátok mondani olyan csapatokat, akivel itt a fórumon még nem játszott senki és olyan közepes szintûnek számítanak európában??
hát arra még várhatsz...
RedJohn
Rapid Wien - Sturm Graz 6:1
Külön kiemelném, André Schembrit aki 3 gólt és 2 gólpasszt adott 😊

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.

Egy olyan save game editort keresnék amivel pénz, illetve szerzõdést lehet meghosszabbitani ami 11.2-es peccsel kompatibilis, köszönöm elõre is
nem volt netem egy bõ két hétig, de nem tétlenkedtem fm ügyben. 😄 félre is tettem ezt a mentést, nincs már benne sok kihívás.

GENOA CFC

2011-2012
csapat: keret / átig
serie a: tabella / stat / meccsek egyik fele / másik fele
olasz kupa: fail
bl: meccsek / csoport
el: meccsek

2012-2013
serie a: tebella / meccsek egyik fele / másik fele
olasz kupa: fail
bl: csoport / meccsek / döntõ

2013-2014
serie a: tabella / meccsek egyik fele / másik fele
olasz kupa: meccsek / döntõ
bl:csoport / meccsek / döntõ
klub vb: elõdöntõ és döntõ
penge96
Ja nem, most látom! Kösz!

penge96
Hát, én oda másoltam. (asszem)

MrIncredible
na ez a hiba mitõl lehet????

Grat mindenkinek.
azt szeretném megkérdezni h az Fm07-ben lehet valahogy létrehozni csapatot esetleg Modifierrel,v valahogy másképpen? elõre is köszi.
Ha patcheltél, akkor a magyar kommentárt valószínûleg a patch által létrehozott events alkönyvtárba is be kell másolni.

ha mindig azt töltöd be, lehet
Persze... ha egyszer sérül...

Nem használsz több file-os gördülõ mentést?

www.smart-bus.hu

penge96
Olyan lehet, hogy végig egy hibás mentés okozza a crash dumpot?

penge96
Úgy látszik most jó a játék... nem tudom hogyan... a Fradival kezdtem, mert már untam a pompyt 4-jére...

penge96
Nem tudom :/

Most jut eszembe aki már az új patchel játszik van valami komoly változás?
Megnéztem, tényleg be van állítva de eddig nem tnt fel.Most ilyenkor csak helyet cserélnek vagy a szerepkör is megváltozik? {poacherbõl advforw és fordítva}
Eddig nem volt az tuti bár csinál furcsákat a játék.Nem sírok de a felkészlési góldömping után csak szenvednek a bajnokságban pedig erõnlét meg morál az egekben.Most bl selejtezõt nyertem idegenben de folyamatosan cserélgetnem kellet a pozíciót, egy játékosom lerugták kettõt kiállítottak volt vagy 15 sárga a meccsen.
penge96
Biztos be van állítva a pozíció cserélés a játékos utasításainál

Azt csinálta valakinél a játék, hogy a két csatár helyét megcserélte? Nállam rendszeresen ez van meccs közben, már 10 percenként nézem a taktikai felállásom és visszarakom a helyére a játékosom mert nem mindegy hogy ki a poacher és ki az adw.forward.Rohadtul idegesítõ.
penge96
Na, lehet hogy most jó lesz, de idegemben cshiftdelete-t nyomtam a régi mentésemre xD

penge96
De 80 óráig teljesen hibátlanul futott a játék... :/

Futtass egy memória tesztet... hátha valami gixer van. Az FM nagyon kényes a memóriára... esetleg, ha húzva van a géped, akkor default bios...

www.smart-bus.hu

penge96
Azzal indítottam a reggelt. Windows reinstallhoz meg nem sok kedvem van

Huni92
ars3nal, gomba: nagygrat mindkettõtöknek! 😊

penge: töredezettségmentesítést megpróbáltad már?
ha az sem segít, egy windows reinstallt is bepróbálhatsz.

penge96
Semmi változás, eddig tartott nálam az FM

penge96
Na, reinstalláltam a gamet, a régi mentésem még mindig crashelt, kezdek egy újat, hátha