A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Chelsea Football Club - 2010/2011
Félretettem az essen-i mentésem, helyette kezdtem egy új játékot a Chelsea csapatával. Ellentétben akvik-al, én a lehető leghosszab ideig szeretnék a kedvenc csapatomnál maradni, nem szeretném az egész földet bejárni (persze, az is nagy teljesítmény, minden elismerésem).
Júliusban azzal a célkitűzéssel kezdtük meg a szezont, hogy harcolni fogunk a bajnoki címért. Ennek megfelelően busás összeget kaptam igazolásokra Abra papától. Meghatározó játékosok érkeztek a kerethez, kik teljesen kiürítették az átigazolási keretet. Most itt mindjárt a beszámoló elején megjegyezném: megérte! Vegyesen volt a csapatban fiatal-tapasztalt játékos egyaránt, így vághattunk neki az új szezonnak.
Mint már említettem az éves célkitúzés a "Küzdelem a bajnoki címért" volt. Nos nem is hazudtoltuk meg magunkat, végig partiban voltunk a bajnoki címért, hol jobban, hol kevésbbé. Elég sok gólt kaptunk a szezon során, ezért a nyáron a védelem megerősítése a cél. Sok nem várt döntetlen csúszott be a bajnokságban, ha ezek nincsenek most mi lennénk a táblázat élén.
A különböző kupasorozatokban hellyel-közzel helyt állt a csapat. Nagy meglepetésre a mindkét hazai kupadöntőt a Wolwerhampton ellen, kik ellene esélyeshez méltóan nyertünk. A bajnokok ligájában már volt ilyen szerencsék. Az Inter kieejtése után a bajorok elleni idegenbeli 2-2 biztató volt, de a visszavágóra nem tudom mi lett a fiúkkal... Leverkusen - Man Utd döntőt rendeztek, utóbbi sikerével. Itt jegyezném meg Videoton 4. helyen zárt a csoportjávan (Man Utd, Porto, Udinese, Videoton).
Végül, de nem utolsó sorban szeretném kiemelni két játékosom teljesítményét.
Sneijder elkezdte törleszteni az árát, rengetek gólpaszt osztott ki az idén. Merem állítani, nélküli nem itt lennénk.
Terry élete szezonját élte meg, csatárokat megszégyenítő gólokat szerzett védő létére. Meglepődtem teljesítményén.
Köszi, hogy elolvastad, "egy év" múlva jelentkezek újra!