A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    2019/2020: Arsenal/Brazil

Megint csak angliába vezetett utam.Franciaországi látogatásom nem sikerült túl jóra ezért az Arsenal kispadján próbáltam újra sikereket elérni.Átigazolásokra kaptunk elég pénzt ráadásul a csapat 4.hely megszerzésével elindulhatott a bl-selejtezőiben is.Végül kicsit felforgattuk a keretet:Átigazolások
    Keret
    Január elsején érkezett Joe Hart Szczesny helyére.. srác elégedetlen volt és kihívásokat akart.
    Bajnokok ligájába galatasaray legyőzésével kerültünk be ahol viszonylag erősebb csoportot is könnyen megoldottuk.

Pláne hogy a volt csapatom és egyben legnagyobb riválist is simán legyőztük:

Bajnokságban rengeteget jelentett Roux felépülése akivel végre tudtuk használni a holland totális futball taktikát és eléggé jól sikerült eddig:
    Bajnoki tabella
    Viszont az észrevehető hogy minőségi csatárcsere nincsen szóval ha roux vagy babacar sérült akkor bajban lehetünk...
    Végül de nem utolsó sorban sikerült egy olyan edzői hátteret kialakítani amit eddig is szerettem volna.(eddig általában 4csillagos esetleg 4,5 csillagos edzőkkel dolgoztam)
    Edzés.