Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kommentár fájlt töltse le és rakja fel mindenki újra (Les már kicserélte a tárhelyen a javított verzióra). Két eseménynél volt benne egy kisebb hiba, a meccs elõtti kifagyások szinte biztos, hogy emiatt voltak. Akinél a csere után továbbra is lennének hibák, az majd írjon róla.
A mi szerény lehetõségeinkkel kénytelenek vagyunk ezt a "maszkolásos", kicsillagozásos technikát alkalmazni.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Most pontosan milyen txt-re is gondolsz? :) a german-ra meg az adatbázisra?
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
tökéletesen mûködik, nem kellett újat kezdeni se :)
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
Lehetõleg kölcsönbe kell õket küldeni, hogy jobban fejlõdjenek.
De pl most a Pool-lal találtam egy 17 éves középsõ védõt, aki majdhogynem kezdõ lehetne már most is, õ pados és sokat játszatom csereként :)
CSAK a Fradi
Csak kíváncsiságból felteszek egy kérdést:
Biztos vagyok benne, hogy a kezdetekben (mikor vki elkezdte az FM/CM-et) mindenki letolt néhány szezont vmi nagy csapattal. Gondolok itt Chelsea, Real Madrid, Barcelona stb.
A kérdés a következõ: ti hogyan kezeltétek az U18-as és a tartalékcsapatot? Pl. ha elég sok selejt van, gondolom eladjátok, de egybõl fel is töltitek tehetségesebb játékosokkal? Én úgy gondolom, hogy hozok jópár 18 év alatti tehetségesebb játékosokat az U18-as keretbe, és néhány jobbat (pl. Babacar, Yanogo) a tartalékcsapatba.
Szerintetek jó ötlet?
Mármint persze ha egy nagyon fiatal játékos több szezont eltölt egy klubban, akkor az "ott nevelkedik", és kellenek az ilyen játékosok pl. a BL-be stb. Tehét ez pozitívum...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
A program kiakadása nálam is elõfordul, bár én a túl sok elindított ligára / feltett kiegészítõ (plusz liga aktiváló) xml fájlokra gyanakodtam. Ha kevesebb ilyet indítok, akkor mintha ritkább lenne, vagy eltûnne a kifagyás. Majd ránézünk, mitõl lehet.
CSAK a Fradi
Látom voltak szép szaftos viták, kár, hogy kimaradtam belõle, pedig lett volna hozzáfûznivalóm :D Most meg nincs idõm leírni.
Gratula a gyors magyarításhoz, bár én nem használom, sokaknak ez az egyetlen út a játékhoz :)
Továbbá pedig gratulálok az elért eredményekhez mindenkinek

Az a Beira-Mar vs Odd meccs bazdmeg, epic. o_O
A végére pedig egy kis infót hoztam az online játékot is kipróbálóknak:
Innen is érkezett az évek alatt néhány játékos, akik közül többen is jelentõs eredményeket értek el az évek során az online játék terén, ezért két cikket hoztam nektek :)
Elindult a magyar online FM 1vs1 bajnokság
Útmutató az online játékhoz
Különösebb "reklámszöveg" nélkül azt tudom mondani, hogy gyertek, próbáljátok ki. Ha kérdésetek van, abban szívesen segítünk.
Azt meg csak remélni tudom, hogy Karesz nem minõsíti ezt reklámnak, és megúszom az ejnye-bejnyét :D <#idiota>#idiota>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Azt, hogy pl.: a "Világ" alatt az országok nagyrésze németül van?
Nem tudod mi lehet hogy miután magyarosítok kilép a játék meccs betöltés közben, más nyelveknél nem csinálja :(
http://huncm.freeweb.hu/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mint írtam nem rég a Feyenoordal kezdtem egy karriert, sok fiatal, kevés pénz.
Bár a felkészülési idõszakot a barátságos meccseket általában az aszisztensre bízom, most úgy döntöttem mindent én csinálok.
Igazolásaimat inkább kiegészítõ embereknek hoztam a csatárokat leszámítva, De Cler-t nem akartam eladni, de muszáj volt a hatalmas fizuja miatt. Több igazolást nem tervezek.
Felkészülés jól ment minden meccset nyertem bár nem volt nehéz, Franco mindig betalált. Elkezdõdött szezon elsõ meccsem egy bug miatt lett iksz, ezt másik topikba linkeltem is, jött a AZ elleni meccs hátul sok sérülésem volt bár csak oár naposak de így is gyengék voltunk sima vereség, biztató játékkal, és akkor jött az Ajax elleni meccs, már meccs elõtt több sebbõl véreztünk és már az 5ik percben vezettek, hamar kaptam egy pirosat is, hát nem sok jót vártam, de Rensing bravurjai, és Smolov csodás szolója utána meg lett az iksz, de még szinte nyerhettünk is volna. VS Ajax
Felkészülés, meccsek
Szóval nem kezdõdött vmi jól a szezon de mégis bizakodok, játék képe tetszik, csak nem volt szerencsénk, Euro liga selejtezõ se lesz könnyû. Majd még jelentkezek!
Meg vki nem tudja h ha felteszem a magyarosítást, akkor az országok meg egy két dolog miért német? Azt hittem azért mert nem kezdtem új játékot, de vki azt írta h õ se kezdett és nincs ilyen gondja. köszi
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
elsõ meccsen kamutizenegyessel kapunk ki most meg... a tiziknél ráadásul mindkettõ kapufa volt amit kihagytunk
Az miért lehet hogy megcsinálom a magyarítást és mikor kezdõdne a meccs kilép a játék, semmilyen hiba üzenet semmi...., csináljam meg amit a crash dump-ra javasoltok?? Amúgy bejön a játék, Man City-vel nyomom ha sikerül meg csinálni a magyarítást tolok pár képet az eredményekrõl.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Szóval elõször is, arra volnék kiváncsi, hogy ezek a mezek kompatibilisek-e az új játékkal?
Illetve, a tavalyi játéknál elérhetõ volt az FM-Base.co.uk oldalon egy mega címer és egy mega face pack, szóval azzal kapcsolatban az a kérdésem volna, hogy ilyen leledzik-e már valahol?
Válaszotokat elõre is köszönöm, üdv, Peti
Az angol 8.ligából indultunk neki,és célunk a BL diadal:D:D:D:D
Elsõ évben a keretet egyben tartottam és csak 2-3 ember érkezett,hogy a célunkat elérjük!
Sikerült,igaz playoffon keresztül,de feljutottunk a 7.osztályba.
A következõ évben sikerült az osztályhoz méltóan játszanunk,és a tuti kiesõnek taksált csapattal behúztuk a bajnokságot,de nagyon simán!!!!
Megvan az elsõ trófea:)
Úgy éreztem,ha simán hoztam a 7.ligát,akkor a 6.liga se lehet olyan nagy kihívás!Hát ide már igazolni kellett arcokat,
mert pár emberem hirtelen a föld felett járt pár centivel...Ez nagyon megviselte a kasszát,
mert a fizu keret alacsony volt,és a "board" nem engedett igazolni..Sajna kifogtam 4-5 vakot,akik csak a pénzt rabolták.
Az FA kupában a 3.fordulóig szerencsés sorsolásom volt,mert csak 1 osztály hátrányom volt,amit sikerült a pályán ledolgozni!
De utána menni kellett az Arsenal-hoz,és a csere csapatukkal átgázoltak rajtunk 6-0:(
Anyagilag hirtelen talpra is álltunk (230,000 a számlán)
Tudtam igazolni,és most pár kincsre bukkantam:)
A 12.helyrõl pillanatok alatt elindultunk felfelé,és ha még van 3 forduló,akkor a bajnokságot is megnyerhettük volna!
Playoff 3.helyre értem oda,és Harrogate ellen 2-2,4-4(3-0-ra mentem és 5percet alatt vertek 4-et) és tizikkel mentünk tovább...A döntõt hazai pályán a Halifax ellen vívtam,
itt a srácok igazi gálát mutattak be,és csak középkezdésre adtuk át az ellenfélnek a labdát:)
Na jó,azért nem ennyire durva,de a végén kiengedve 3-1-re behúztuk ezt a meccset is!
Néhány arcomról: Az Everton utánpótlást megjárt Anton Forrester,és a Colchester-t megjárt Jimmy Pirie-t ki kell emelnem hisz õk ketten közel 60 gólt
pakoltak be a közösbe a szezon során:) A védelem oszlopos tagja: az Aston Villából érkezett Seb Jenkins,és a középpálya motorja: az ex Arsenalos Jamie Edge :D
Irány a Conference liga!!!!
Grat mindenkinek:)
www.smart-bus.hu
Már nincs sok hátra a bajnokságból :) (nem kis meglepetéseket okozott a csapatom, de errõl majd holnap.)
ui.: teszteltem a magyarítást és mûködik :)
gratu Ars3nal ... a Porto tényleg egy állat csapat, de annál jobb lesz legyõzni ;)
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Miután semmi okot nem láttunk a további halasztásra, a http://huncm.freeweb.hu/ oldalról már tölthetõ az FM11-es magyarítás elsõ, 80%-os verziója.
Ez az FM10-es nyelvi anyagból átmentett cuccokon kívül egyelõre csak az én 3300 lefordított új tételemet tartalmazza, Zsonatan (zssz) és a többiek 3500 további lefordított tétele egyelõre talonban van, még át kell néznem õket. Egy-másfél hét múlva várható a következõ, azokat is tartalmazó kiadás. A 100%-os állapot jó esetben év végére meglehet.
viszonylag kevés gólt kaptunk, azt is a 3 nagytól jórészt,
Porto valami eszméletlen, azért egy ikszet fogtunk itthon
www.smart-bus.hu
Neked is boldog névnapot így elõre! ;)
CSAK a Fradi
www.smart-bus.hu
A sérülési mutató egy rejtett érték, simán benne van a pakliban, hogy olyan játékosaid vannak, akik sérülékenyek, ehhez jön a nem megfelelõ edzés, és annyi...
Én a Fradival játszok, de egyáltalán nincs ilyen problémám. Sérülnek meg játékosok, van, hogy hosszabb idõre is, de egyáltalán nem ilyen durván mint amit te írsz...
Te írod, hogy edzés közben sérülnek meg... nem gyanús? Nekem edzésen ritkán sérülnek... fõleg meccs közben jönnek a sérülések...
www.smart-bus.hu