A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszi Huni,Szycsu és Lippet:)
Német bajnokságban elért sikereim után franciaország felé vettem az irányt ahol a Psg gárdájához szerződtem.Francia csapat céljai közt szerepelt hogy végre európában is megmutassák mennyire jó a francia bajnok.Közben az olasz válogatott után új kihívást kerestem és kamerunba tettem át székhelyem.
2018/2019 Paris Saint-Germain/Kamerun
Psg a bajnoki címvédő jó évet zárt ezért szerette volna megvédeni bajnoki címét .Ennek érdekében 20milliót bocsájtottak rendelkezésemre az átigazolásokhoz.
Érkezők és távozók.
Keret
Bajnokságban sajnos nem igazán találtuk a jó taktikát és még a sok sérülés is súlytotta a csapatot.Volt hogy 11.ek voltunk a végére belendültünk és megszereztük a 3.helyet.
Tabellla
Francia ligakupában már jobban meneteltünk egészen a döntőig jutottunk.Végül a lyon ellen diadalmaskodtunk.
Francia kupában is hasonlóan szépen szerepeltünk.
Bl-ről már ez nem mondható el.Igaz a csoportunkban megelőztük a roppant erős Napoli csapatát végül az nyolcaddöntőben az egyik legjobb második Milan gárdáját kaptuk és a rossz taktika választása megpecsételte a sorsunkat.(túlságosan a defenzívek voltunk)
Bl meccsek
Pár párizsi játékos akiről érdemes szót ejteni.
Erdinc aki meglepően gólerős.
Sakho
Marcos Antonio(generált)
Közben január februárt tájt zajlott az élet kamerunban is ahol készültek a kontinensviadalra legnagyobb sztárjuk Philippe Franck vezérletével. A csapat viszonylag egységes volt és mivel franck egészséges volt így a kameruni válogatott is megállíthatatlan volt.
Út a döntőig.
Marokkó elleni siker:
Ezután lemondtam a válogatott irányítását és vártam egy jobb ajánlatra.Psg-től is távoztam nyár végén mégpedig az Arsenal ajánlatát fogadtam el.Köszi h elolvastad.