Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez csak vicc volt, nem akartam én itt vitát kezdeményezni de hát ez lett belõle.Egyébként még nem töltöttem vissza mert kikapcsoltam és elmentem sörözni majd holnap folytatom.Ja, névnapom lesz tehát némi pozitív hozzászólást kérnék.<#papakacsint>#papakacsint>
Amúgy meg igen, elõfordul, hogy egy csapatot nagyon megtalálnak a sérülések. Most a gyõrt ugye, vagy pl 2 éve még az nb2-ben a Fradinak volt egyszerre 12 sérült játékosa csak az elsõ keretbõl...
CSAK a Fradi
St.Paulinál volt egy csúnya sérüléshullámom, ki is rúgtak mint a szél mert a bajnokságban nem ment jól
Nem vádaskodok de 2 hét alatt 10 játékost rúgtak le vagy sérült meg edzésen.Ha a fórumozók többsége szerint ez így normális akkor visszaszívok mindent, ez így normális.
A másik: ha a Reállal játszanék leszarnám a sérüléseket mert 3-4 ugyanilyen van a tarcsiban, én viszont egy kis csapattal próbálnék eredményt elérni és így kurva nehéz.Álmélkodva olvasom amikor néhányan az olasz meg az angol alsó osztályokból az elsõ ligába vezetik a csapatukat, õket biztos nem érintik a sérülések és egyebek.
Harmadszor az életben nem láttam, hogy a Barcelona teljes támadó sora kiesett volna a játékból.
A foci ilyen... a játékosok sérülése meg soha nem jön jókor... érdekes módon nekem nincsenek ilyen sérülés problémáim mint neked...
www.smart-bus.hu
Az életben sincs megírva, hogy akkor most xy le fog sérülni 😄D
Épp ezt dobta a gép, most 2 hónapig szívsz, bennevan bõven, el kell fogadni.
CSAK a Fradi
Elõször szar a játék, mer béna a csapatod, utána szar a játék, mert nem adnak pénzt, utána szar a játék, mert nem jön el senki, aztán meg azért szar, mert sok a sérülés 😄DDD
Lehet, hogy csak szimplán nem a te játékod 😛 Ha meg mégis, akkor szerintem ne vergõdj ennyit, fogadd el, hogy ez ilyen, így van megcsinálva.
CSAK a Fradi
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
igazolni nem volt pénz, keret elég gyenge alapból, most mindenhova van két hasonló képességû játékosom akik azért megfelelnek a célra
kupából negyeddöntõben estünk ki de nem is baj úgysem lehet vele Európába kijutni
bajnokságban eddig jól megy, Portotól és Sportingtól kikaptunk de a Benficát sikerült megverni otthon és Braga ellen idegenben fogtunk egy döntetlent
egyenlõre az erõs középpályára alapuló taktikám bejön, bár kevés gólt lövünk, de keveset is kapunk
CSAK a Fradi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
KÖVETKEZIK: Orosz, Finn
EDDIG KÉSZ CSOMAGOK: Spanyol, Nemetközi, Ír,Fehérorosz, Belga, Skót, Görög, Török, Szlovén, Szerb, Lengyel, Német, Dán, Cseh, Horvát, Bolgár, Osztrák, Magyar

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

CSAK a Fradi

Eddigi fm-es pályafutásom talán legjobb szezonját tudhatom magam mögött...
Kezdjük sorjába a bajnoksággal: 2,43-as rúgott, 0,6-os kapott gól átlag. A meccsek 93,4 %-án 3 pontot szereztünk, 17 meccsen egyhuzamba nyertünk(Rekord)...Ennek köszönhetõen 6 fordulóval a vége elõtt megnyertük a bajnokságot...(Tabella)
Aki múltkor olvasta a beszámolómat az elmúlt szezonról, az emlékezhet rá, hogy az volt idén a célom, hogy 2-es átlag fölé menjen a rúgott gól átlagom, és ne (nagyon) nõjön a kapott...szerencsére sikerült mindegyiket elérni, méghozzá a következõ teammel (Keret)
Játékos statisztikák
Görög kupában simán sikerült megvédeni a címet, szerencsére a nagyobb ellenfeleket nagyrész elkerültem, a végén az AEK-kel meccseltem, 2:1-re nyertem, ez volt a sorozatban a legszorosabb meccsem...
BL/Európa liga:
Sajnos a BL csoportkörbõl (Arsenal, Genova, PSV) kiestem harmadik helyen, de így legalább az EL-ben folytathattam...elsõ körben török csapatot kaptam, nem volt túl nehéz dolgunk, simán behúztuk két meccs alatt...aztán jött a Wolfsburg, idegenbeni 2:3 után otthon 2:1-re nyertem, idegenben rúgott góllal továbbmentem...Következkeztek sorrendben Aston Villa, Sevilla...Érdekességképp mind a két (ill 3, mert a Wolfsburg ellen is) idegenben kikaptam...szerencsére otthon nagyon nagyon ment a csapatnak...végül jött a Milan...nagyon kiegyenlített meccsen hátrányból fordítva nyertünk!!! Döntõ
Sikerült a triplázás, ennél sokkal többet nem biztos, hogy ki tudnék hozni a Panából...BL-re nagyon sokat kellene még fejlõdni, az sztem még 2-3 éven belül elérhetetlen...ha nyáron jön esetleg egy jó ajánlat, lehet elvállalok egy más csapatot, de persze attól függ, hogy ki 😊
Kösz, hogy elolvastad, és grat mindenkinek az eddigiekhez!!!
túl a felkészülési szezonon: 0-2 a Bari, 2-2 a Barca, 1-5 az AS Roma, 4-1 a Fiorentina és 0-1 a Palermo ellen.
Elsõ bajnoki ^^
"Mazohista! 😊"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Munkanélküliként kezdtem, de jelentkeztem egy negyedosztályú svéd csapathoz, ahova fel is vettek. KÖPING FF. 8. helyen vettem át a csapatot a 9. fordulóban. Iszonyat gyenge csapat, egyedül az egyik középsõ védõm emelkedik ki. 875 euróm van igazolni, fizetési keret alapból túllépve, úgyhogy nem lesz könnyû dolgom. Eddig hoztam ingyen egy középhátvédet. 2 meccset toltam le, 1:1 és 0:2 eredménnyel.. szóval szarul kezdtem. Majd idõvel dobok képeket is.
Sok sikert és grat mindenkinek!
Csaba: Sztem 20m körül 😊 Vagy max kicsivel olcsóbban, beteg pléja.
CSAK a Fradi
A bajnoki szezon kezdete elõtt volt egy Olasz Szuperkupa meccsünk a Sampdoria ellen,melyet 1-3 arányban elbuktunk.
Mivel az elõzõ évben megnyertük az Olasz Kupát, idén indulhattunk az EL-ben. Az utolsó selejtezõ körben kapcsolódtunk be, ahol 3-2-es összesítéssel nyertünk a Tromso ellen. Az Arsenal, Metalist, Terek csoportból az utolsó fordulóban biztosítottuk a továbbjutást, nagy szerencsénk volt, így az elsõ hely is meglett. 4 gyõzelem, 12 pont, 19 rúgott és 12 kapott gól volt a mérlegünk.
Ezután a német Freiburgot kettõs gyõzelemmel, 4-1-el ütöttük ki. A legjobb 16 között aztán a Fenerbahce megálljt parancsolt, sima 6-3 lett összesítésben. Feczesin Robi 9 góljával megnyerte a gólkirályi címet 😄
Az Olasz Kupából rögtön a 2. selejtezõ körben kihullottunk.
Végig jól játszottunk a bajnokságban, 7. helynél rosszabb pozícióban sosem álltunk a tabellán. A vége azért húzós volt, mert összehoztunk egy 3 meccses vereségsorozatot, de nagy harcban meglett a 2. hely, így nem kell osztályozót játszanunk a feljutásért.
Torassa meg Feczesin szétszedte az egész mezõnyt, és ha Robi nem sérül le az utolsó meccsre, valószínûleg gólkirály lett volna. Így viszont Torassa végzett az elsõ helyen, Feczesinnek a második jutott.
És akkor néhány fontosabb kép:
Tabella
Játékos stat
Igazolások
Csapat
úgy képzeljétek el, hogy most a szezonban megvédtem a bajnoki címet, de csatáraim mind sérültek (Higuaín kölcsönbe van mert összevesztem vele, Benzin és Rossi ugyanazzal a sérüléssel gyógyulgat kb június közepéig 😄) és még hátra van a spanyol kupadöntõ illetve a BL. Tavaly a BL-t nem tudtuk elhozni, mert idõ elõtt kiestünk (asszem elõdöntõben), viszont a spanyol kupacímet megõrizhetnénk (nem lesz nehéz mondjuk Bilbao ellen). BL döntõ pedig Real Madrid vs Chelsea lesz, érdekes...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
CSAK a Fradi