A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    Eb-siker után új kihívást kerestem és elfogadtam az olasz válogatott felkérését amely a vb-re készült.Atlético Madridnál eltöltött egy év után meg akartam nyerni a csapattal a bl-t amihez minden adott volt ezért maradtam még egy évet a klubnál.

2016/2017: Atlético Madrid/ Olasz válogatott

Csapatnál komoly változásokat kellett végrehajtani hogy legyen esélye a bl-ben.
    Végül ilyen kerettel vágtam neki a szezonnak.
    Reális esély volt tehát a bl-ben egy jó szereplésre és a bajnoki címvédésre.
    Azonban a bajnokság nem úgy alakult ahogy terveztem több hullámvölgy volt és a védelem se úgy szerepelt ahogy tavaly és jöttek váratlan vereségek is.4fordulóval a vége előtt nem mi számítottunk esélyesnek a bajnoki cím szempontjából.
    Utolsó fordulóig sikerült tartani ezt a 3pontos hátrányt és akk valladoidba látogatott a barca ahol x is elég lett volna neki.nekünk viszont nyerni kellett és még akkor se volt biztos h megvédjük a bajnoki címet.
    Végül a barca bajnoki ünneplését a kegyvesztett Villa rontotta el a 94.percben... mi nekünk pedig sikerült nyerni ezáltalál az egymás elleni alapján megvédtük a bajnoki címet:
    Bajnoki tabella.
    Játékos statok

Spanyul kupában most a getafe jelentette a végállomást a negyeddöntőben..
    Bajnokok Ligájában könnyebb csoport után Tottenham és Benfia próbálta volna utunkat állni de viszonylag simán meneteltünk a legjobb a 4közé ahol a spanyol rivális Barcával kellett összecsapnunk.Első meccsre hazai pályán az addig nem használt 4-4-2vel mentem ki ami annyira meglepte őket h nem tértek magukhoz így a visszavágó márcsak formalítás volt.
    Bl- menetelés.
    Bl döntőre a San Siroban került sor.:

Végül egy jó meccsen sikerült egy öngól révén megfordítani a mérközést.

Csapat magja:
    Bounanotte,Garmiero,Alexis,Lodeiro,Munoz.

Győzelem után 1hétre már rögtön alá is írtam új szerződésem a Bayern csapatával aki szerette volna visszakaparíntani két ezüstév után a bajnoki salátástálat.

2017/2018: Bayern München/ Olasz válogatott

Keret megerősítésre kaptunk jócskán pénzt végül ez sikerült kihozni:
    Átigazolások
    Keret

Csapat viszonylag jól kezdte a szezont és a 33.fordulóig nem is kaptunk ki aminek meglett az eredménye.:
    Bajnoki Táblázat
    Játékos statok.

Német kupában is eléggé szépen meneteltünk egészen a döntőig ahol kicsit nehezen de az epizódszerepekhez jutó tevez végül eldöntötte a kupát.
    Kupadöntő.

Bajnokok Ligájában egy kicsit nehezebb csoport után két francia csapat testén vezetett az út a z angol rivális mu-hoz.Az elődöntő első mérkőzésén hazai pályán egygólos hátrányba kerültünk amit a visszavágó uccsó félórájában majdnem ledolgoztunk....
    Manchester elleni feltámadás.
    Bl-menetelés.

Sajnos a triplázás nem sikerült de így is egy eléggé jó csapatot hagytam magam után.
    Csapat pár sztárja:
    Hulk,Caicedo(kellemes csalódás a gólkirály),Alaba (egyik kedvenc kp-m volt),Nani,Schweinsteiger,Asamoah.

Világbajnokság, Oroszország:Olasz válogatott

Viszonylag simán kvalifikáltuk magunkat a vb-re.Selejtezők után a szakértők a 3.legerősebb válogatottnak tartották a miénket a spanyol és a brazil után.
    Könnyebb csoport után hála az égnek elkerültük a brazil,spanyol ágat és így viszonylag sima út vezetett a döntő fele.
    Döntőig vezető út.
    Jó vezetésnek hála meg is lett a döntő melyben újra a spanyolok ellen kellett kivivni a sikert.Megint más taktikával álltam fel a hispánok ellen.
    Moszkvában a Lokomotiív stadionjában volt a döntő amelyre a spaletti által alkalmazott 4-3-3al mentünk ki.
    Végül meg is lett az eredménye és világbajnoki arany.
    Védekező és kontrákra játszó foci diadala volt ez.
    Világbajnok csapat
    Paloschi
    De Rossi a kapitány.

Nemsokára következik a 3.rész.