A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Eb-siker után új kihívást kerestem és elfogadtam az olasz válogatott felkérését amely a vb-re készült.Atlético Madridnál eltöltött egy év után meg akartam nyerni a csapattal a bl-t amihez minden adott volt ezért maradtam még egy évet a klubnál.
2016/2017: Atlético Madrid/ Olasz válogatott
Csapatnál komoly változásokat kellett végrehajtani hogy legyen esélye a bl-ben.
Végül ilyen kerettel vágtam neki a szezonnak.
Reális esély volt tehát a bl-ben egy jó szereplésre és a bajnoki címvédésre.
Azonban a bajnokság nem úgy alakult ahogy terveztem több hullámvölgy volt és a védelem se úgy szerepelt ahogy tavaly és jöttek váratlan vereségek is.4fordulóval a vége előtt nem mi számítottunk esélyesnek a bajnoki cím szempontjából.
Utolsó fordulóig sikerült tartani ezt a 3pontos hátrányt és akk valladoidba látogatott a barca ahol x is elég lett volna neki.nekünk viszont nyerni kellett és még akkor se volt biztos h megvédjük a bajnoki címet.
Végül a barca bajnoki ünneplését a kegyvesztett Villa rontotta el a 94.percben... mi nekünk pedig sikerült nyerni ezáltalál az egymás elleni alapján megvédtük a bajnoki címet:
Bajnoki tabella.
Játékos statok
Spanyul kupában most a getafe jelentette a végállomást a negyeddöntőben..
Bajnokok Ligájában könnyebb csoport után Tottenham és Benfia próbálta volna utunkat állni de viszonylag simán meneteltünk a legjobb a 4közé ahol a spanyol rivális Barcával kellett összecsapnunk.Első meccsre hazai pályán az addig nem használt 4-4-2vel mentem ki ami annyira meglepte őket h nem tértek magukhoz így a visszavágó márcsak formalítás volt.
Bl- menetelés.
Bl döntőre a San Siroban került sor.:
Végül egy jó meccsen sikerült egy öngól révén megfordítani a mérközést.
Csapat magja:
Bounanotte,Garmiero,Alexis,Lodeiro,Munoz.
Győzelem után 1hétre már rögtön alá is írtam új szerződésem a Bayern csapatával aki szerette volna visszakaparíntani két ezüstév után a bajnoki salátástálat.
2017/2018: Bayern München/ Olasz válogatott
Keret megerősítésre kaptunk jócskán pénzt végül ez sikerült kihozni:
Átigazolások
Keret
Csapat viszonylag jól kezdte a szezont és a 33.fordulóig nem is kaptunk ki aminek meglett az eredménye.:
Bajnoki Táblázat
Játékos statok.
Német kupában is eléggé szépen meneteltünk egészen a döntőig ahol kicsit nehezen de az epizódszerepekhez jutó tevez végül eldöntötte a kupát.
Kupadöntő.
Bajnokok Ligájában egy kicsit nehezebb csoport után két francia csapat testén vezetett az út a z angol rivális mu-hoz.Az elődöntő első mérkőzésén hazai pályán egygólos hátrányba kerültünk amit a visszavágó uccsó félórájában majdnem ledolgoztunk....
Manchester elleni feltámadás.
Bl-menetelés.
Sajnos a triplázás nem sikerült de így is egy eléggé jó csapatot hagytam magam után.
Csapat pár sztárja:
Hulk,Caicedo(kellemes csalódás a gólkirály),Alaba (egyik kedvenc kp-m volt),Nani,Schweinsteiger,Asamoah.
Világbajnokság, Oroszország:Olasz válogatott
Viszonylag simán kvalifikáltuk magunkat a vb-re.Selejtezők után a szakértők a 3.legerősebb válogatottnak tartották a miénket a spanyol és a brazil után.
Könnyebb csoport után hála az égnek elkerültük a brazil,spanyol ágat és így viszonylag sima út vezetett a döntő fele.
Döntőig vezető út.
Jó vezetésnek hála meg is lett a döntő melyben újra a spanyolok ellen kellett kivivni a sikert.Megint más taktikával álltam fel a hispánok ellen.
Moszkvában a Lokomotiív stadionjában volt a döntő amelyre a spaletti által alkalmazott 4-3-3al mentünk ki.
Végül meg is lett az eredménye és világbajnoki arany.
Védekező és kontrákra játszó foci diadala volt ez.
Világbajnok csapat
Paloschi
De Rossi a kapitány.
Nemsokára következik a 3.rész.