Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Szeretnék majd hamarosan igazolni vkit G. Barry helyére, de nem tudom eldönteni, ki legyen az.
Leginkább olyan játékosra lennék kíváncsi, akivel már találkoztatok és van róla tapasztalat is... ja egyébként supporter szerep várna rá a csapatban.
Én De Rossit és Mascherano-t néztem eddig, bár elõbbi nem sokkal fiatalabb Barrynél (kb. 2 év), utóbbi meg még soha nem játszott nálam, ezért nem tudom, milyen/mire képes...
Folytattam a Fehérvárral. Mikor múltkor jelentkeztem, még az volt a problémám, hogy szenvedve nyertünk, ha egyáltalán nyertünk. A szezon eleji pöcsölés eredménye, hogy az EL-bõl a búcsúztunk vmi orosz csapat ellen. Után viszont, mintha csak ez kellett volna, hogy felébredjünk, a bajnokságban produkáltunk egy 18 meccses veretlenségi sorozatot. Szerencsétlenségünkre közel annyi döntetlenünk volt, mint gyõzelem, és az Újpest is veretlen maradt (késõbb a veretlenségünket is azonos fordulóban vesztettük el. milyen romantikus), így akkoriban csak 4 pont volt a különbség a javunkra. Ez késõbb felkúszott 6-ra, de már inkább a Vasas meg az MTK számít nagy riválisnak.
A kezdeti lagymatag támadójáték megváltozott, a legtöbb gólt mi rúgtuk a bajnokságban, és emellett a legkevesebbet kaptuk. 7 fordulóval a vége elõtt 4 pontos elõnnyel várjuk a folytatást, mert egy ligakupa meccs után sikeresen beneveztem a tartalékokat a Gyõr ellen, így csak x-re futotta hazain, pedig simán húzni kellett volna. Egy nehezebb meccsem van még, a Debrecen ellen idegenben. Ha ott sikerül legalább egy döntetlent kicsikarni, akkor már csak a kötelezõket kell hozni és megvan a bajnokság.
A ligakupában állunk még, az elõdöntõben asszem a Paks ellenfogunk játszani (de lehet, hogy Kaposvár). Nem tûnik lehetetlennek.
Kupából kivert a Vecsés. 😄 Annyira nem érdekel, mégis vicces volt.
Chabangu-t ajánlom mindenkinek. 90k euróért vettem, most 1.2 milliót ér, és a bajnokságban 2. a góllövõlistán Vujovic mögött 15 góllal.
Hopp, egy kicsit megszaladt a kezem. Bocs, ha kicsit hosszú lett. Szezon végén tolok képeket.
További sok sikert mindenkinek!
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
régen írtam, Panathinaikosszal játszom továbbra is...második szezon februárjában járok, bajnokságot vezetem 15 ponttal, BL-bõl sajna kiestem, de maradt az Európa Kupa...Ott viszont elég jó a sorsolásom...
Sajna a morál elég szar a csapatban Cissé miatt, mert el akar menni, de télen nem engedtem el a Barcához, mert nincs megfelelõ cseréje jelenleg...nyáron viszont mehet, meg is beszéltem vele, talán így lenyugodtak a kedélyek...
Közben ingyen megszereztem a Marseilltõl Ben Arfát, igaz csak nyáron csatlakozik, de nagy igazolás lehet...
képeket majd szezon végén hozok...
csak azt utálom benne hogyha kidob akkor nincs hibaüzenet, de hálisten ritkán csinálja, ebben a mentésben elõször
Vagy a training résznél assign all/rest.
Na a régi asszisztens ment és egy jött. Mivel nem tudom mit kell nézni így csak hasra ütésre választottam egyet néztem a hírneve nemzeti és az értékei ne legyenek túl rosszak.
Ti mi alapján választotok asszisztenst? Tényleg esetleg valaki mesélhetne az edzõkrõl vagy a játékos figyelõkrõl esetleg a gyúrókról hisz ezek is a siker forrásai.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Mindegy hány csillagos, bár ha 14-15-ig felmegy a szerelése, akkor jó lesz, ha meg nem...😊
CSAK a Fradi
az meg hogy a Madrid (a margitozást nem kommentálom) vinné, nem jelent sokat, mivel a nagycsapatok 10-20-30 millió euró értékben vásárolnak hulladék fiatalokat minden nyáron a játékban. a Barcánál például azt vettem észre, hogy rendre 3-4 kapust vesznek minden nyáron.
Eredeti a játékom, ezzel a hibával mit lehet kezdeni?
lökj egy képet róla, kíváncsi vagyok.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Alessandro Schöpf
Breno
Christian Brode
Diego Contento
Jacky Vogt
Khouma Babacar
Ozan Arikan
Paulo Henrique
René Adler
Toni Kroos
g3 Full-time training
(tesztelve: 5 csillagos training facilities, mindegyik edzés min. 4 csillag, light workload)
Néhány jótanács a tréninghez:
-ha egy játékos unhappy vagy content-->rá kell pirítani, hogy keményebben edzzen
-meccsdömping esetén (pl. 3 naponta meccsek) havi 1-2 pihenõnap közvetlenül meccs után
-emellett nyugodtan használhatjuk az individual/position/preffered move egyéni edzéseket is (ajánlatos egyszerre csak az egyiket)
-az edzés intenzitását a match preparation-nel változtassátok. Leírom a két szélsõséget: ha 2-3 naponta jönnek a meccsek, hagyjátok very low/low-on, ha min. 7 nap szünet, az elsõ napokban none, meccs elõtt 1-3 nappal mehet low/average, vagy akár high is.
-a tutoring-ot is használjátok a fiataloknál
az 5 meccs végeredménye
és amit titkon reméltem, de hogy ilyen szinten...
Chelsea visszavágó!
Egyszerûen hihetetlen eredmény. Tény hogy liga kupa és nem a legjobb csapatával állt ki a Ch., de akkor is le a kalappal a csapat elõtt. Megvan a döntõbejutás és most már senki nem állíthat meg minket 😊.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
tavasszal nem ment annyira a csapatnak, még a BLre is odaérhettünk volna de becsúszott pár nem várt hazai döntetlen
Bogavac 2. lett a góllövõlistán, Freiburg menedzsere pedig év menedzsere lett elõttem
kiváncsi vagyok mennyit kapok majd igazolni jövõre, de meg kéne erõsíteni a csapatot EL-re
az meg hogy a Köln bajnok lett😄 hát nem kicsit vicces, jövõre úgyis szarok lesznek sztem
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Hatásos belép Itsuki!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
és milyen instrukciókat éri meg megadni? csatárokra gondolom szoros emberfogást és hogy figyeljék az erõsebb lábát
Huni mester grat ezt jól csináltad!
Egy kérdés mire jó a manager asszisztens? Most járt le a szerzõdése és nem tudom mi legyen vele. Nála mire kell figyelni, van valami értelme?
www.bundesliga.de www.kicker.de
köszi a válaszokat
sokat kell böngészni a lejárt szerzõdésû játékosokat, illetve az átadón levõk listáját, lehet találni olyan embereket, akik az adott szinten brutáljók.
és persze nem kell azt várni a játékosoktól, hogy 70 méteres sprint után lealázzák az ellenfelet 😊
ha kiscsapattal vagy akkor mire kell fõként figyelni (a pénzen kívül) ?