104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• lippet
    Bocsi, de ez nem sikerült valami jól, a NooB meg valami hibát ír ki...
  • lippet
    Téli szünetben így áll a csapat, ha tudjuk tartani ezt a teljesítményt, akkor meglehet a feljutás. Ehhez bajnoknak kell lenni.

• akvik
    Facepack linke.Rengeteg ligát tartalmaz.Az egyik legjobb munka sztem.
  • akvik
    Eb-siker után új kihívást kerestem és elfogadtam az olasz válogatott felkérését amely a vb-re készült.Atlético Madridnál eltöltött egy év után meg akartam nyerni a csapattal a bl-t amihez minden adott volt ezért maradtam még egy évet a klubnál.

2016/2017: Atlético Madrid/ Olasz válogatott

Csapatnál komoly változásokat kellett végrehajtani hogy legyen esélye a bl-ben.
    Végül ilyen kerettel vágtam neki a szezonnak.
    Reális esély volt tehát a bl-ben egy jó szereplésre és a bajnoki címvédésre.
    Azonban a bajnokság nem úgy alakult ahogy terveztem több hullámvölgy volt és a védelem se úgy szerepelt ahogy tavaly és jöttek váratlan vereségek is.4fordulóval a vége előtt nem mi számítottunk esélyesnek a bajnoki cím szempontjából.
    Utolsó fordulóig sikerült tartani ezt a 3pontos hátrányt és akk valladoidba látogatott a barca ahol x is elég lett volna neki.nekünk viszont nyerni kellett és még akkor se volt biztos h megvédjük a bajnoki címet.
    Végül a barca bajnoki ünneplését a kegyvesztett Villa rontotta el a 94.percben... mi nekünk pedig sikerült nyerni ezáltalál az egymás elleni alapján megvédtük a bajnoki címet:
    Bajnoki tabella.
    Játékos statok

Spanyul kupában most a getafe jelentette a végállomást a negyeddöntőben..
    Bajnokok Ligájában könnyebb csoport után Tottenham és Benfia próbálta volna utunkat állni de viszonylag simán meneteltünk a legjobb a 4közé ahol a spanyol rivális Barcával kellett összecsapnunk.Első meccsre hazai pályán az addig nem használt 4-4-2vel mentem ki ami annyira meglepte őket h nem tértek magukhoz így a visszavágó márcsak formalítás volt.
    Bl- menetelés.
    Bl döntőre a San Siroban került sor.:

Végül egy jó meccsen sikerült egy öngól révén megfordítani a mérközést.

Csapat magja:
    Bounanotte,Garmiero,Alexis,Lodeiro,Munoz.

Győzelem után 1hétre már rögtön alá is írtam új szerződésem a Bayern csapatával aki szerette volna visszakaparíntani két ezüstév után a bajnoki salátástálat.

2017/2018: Bayern München/ Olasz válogatott

Keret megerősítésre kaptunk jócskán pénzt végül ez sikerült kihozni:
    Átigazolások
    Keret

Csapat viszonylag jól kezdte a szezont és a 33.fordulóig nem is kaptunk ki aminek meglett az eredménye.:
    Bajnoki Táblázat
    Játékos statok.

Német kupában is eléggé szépen meneteltünk egészen a döntőig ahol kicsit nehezen de az epizódszerepekhez jutó tevez végül eldöntötte a kupát.
    Kupadöntő.

Bajnokok Ligájában egy kicsit nehezebb csoport után két francia csapat testén vezetett az út a z angol rivális mu-hoz.Az elődöntő első mérkőzésén hazai pályán egygólos hátrányba kerültünk amit a visszavágó uccsó félórájában majdnem ledolgoztunk....
    Manchester elleni feltámadás.
    Bl-menetelés.

Sajnos a triplázás nem sikerült de így is egy eléggé jó csapatot hagytam magam után.
    Csapat pár sztárja:
    Hulk,Caicedo(kellemes csalódás a gólkirály),Alaba (egyik kedvenc kp-m volt),Nani,Schweinsteiger,Asamoah.

Világbajnokság, Oroszország:Olasz válogatott

Viszonylag simán kvalifikáltuk magunkat a vb-re.Selejtezők után a szakértők a 3.legerősebb válogatottnak tartották a miénket a spanyol és a brazil után.
    Könnyebb csoport után hála az égnek elkerültük a brazil,spanyol ágat és így viszonylag sima út vezetett a döntő fele.
    Döntőig vezető út.
    Jó vezetésnek hála meg is lett a döntő melyben újra a spanyolok ellen kellett kivivni a sikert.Megint más taktikával álltam fel a hispánok ellen.
    Moszkvában a Lokomotiív stadionjában volt a döntő amelyre a spaletti által alkalmazott 4-3-3al mentünk ki.
    Végül meg is lett az eredménye és világbajnoki arany.
    Védekező és kontrákra játszó foci diadala volt ez.
    Világbajnok csapat
    Paloschi
    De Rossi a kapitány.

Nemsokára következik a 3.rész.
  • lippet
    Ez ám a szép teljesítmény!

Szabad kérdezni ez melyik face pack? Sok játokost tartalmaz?
  • bakkerman
    elmennek a faszba komolyan mondom
    Tottenham-City 2-0
    meccs előtt gondosan ügyeltem arra hogy mit nyilatkozok,inkább bátorító hangvételű dolgokat mondtam,hogy esélyesek vagyunk,ha mindenki odateszi magát stb...erre megint lefociznak minket,ugyanaz a játék,ugyanaz az összkép az összes komolyabb meccsünkön. következő meccs a kieső helyen álló liverpool ellen lesz,kimegyek 2 támadóval 1 irányítóval 2 szélsővel,bánja a faszom mostmár
  • akvik
    Sziasztok.Rég jártam már erre.Először is grat mindenkinek a szép sikerekhez.:))
    Hosszú idő után folytatom énis a vándorkarrierem leírását.
    Egy kis emlékeztető hol tartottam eddig.(már énse pontosan tudom:D) Napolival 2013/14-es szezont eléggé pazarul zártam.Madrid ellen egy emlékezetes bl-döntőt nyertem majd a bajnoki címet is behúztam sajnos a Stadio Olimpicoban rendezettt olasz kupa döntőt viszonylag simán elbuktam a palermo ellenében.Olyan játékossal dolgozhattam együtt mint Eden Hazard vagy Edison Cavani.Közben lezajlott ugye a vb is amelyen uruguay válogatottját irányítottam több kevesebb sikerrel mer a negyeddöntőben a végállomást a csapat számára a később győztes Brazilia jelentette.Itt tartottam és lássuk mi következett ezután.
    Volt pár kérőm köztük a dortmund,tottenham és a m.city.Végül utóbbi mellett döntöttem az angol liga kihívásai miatt és a európa liga küzdelmei miatt is és persze azért mert a manchesteriek eléggé botladoztak akkortájt.Válogatott szempontból is váltás történt a hazai európa bajnokságra készülő franciák irányítását vettem át.

2014/2015 : Manchester City/Francia válogatott.

Csapat az 5.helyen végzett a bajnokságban ezáltal az Európa-ligában indulhatott.Csapat vezetői vezetőinek elvárása volt hogy végre megtérüljön az a sok-sok pénz amit a csapatba öltek és végre a city hosszú évek után megnyerje a bajnoki címet és nemzetközileg is erős csapattá válljon.Nem sajnáltak majd 150milliót adni átigazolásokra.
    Rengeteg játékos távozott és sok érkezett így kellett jó és erős gárdát faragnom mindössze kéthónap alatt az idénykezdetre.
    Íme hát a szupercsapat kerete ami joggal pályázott egy-két trófeára.
    Átigazolások
    Csapat két kisebb kupája közül végül a ligakupát sikerült megnyerni az ősi rivális united ellen.Csapat útja a döntőig..Fa-kupában tulajdonképpen a B-csapat játszott végig a szezon során és végül a negyeddöntő jelentette a végállomást a a csaapt számára.
    Európa-liga küzdelmeiben eléggé sok erős csapat volt megtalálható köztük a liverpool,psg,juventus is.Viszonylag könnyebb csoport után a 16közé jutásért marseillel találkoztunk ahol már az első meccsen eldőltek a dolgok.A legjobb 16között a liverpoolt a 8között a psg--t ejtettük viszonylag simán köszönhetően Kaká és Kun Agüero hathatós köremüködése révén.Ezek után az utolsó három meccsre két holland csapatot sodort utunkba a sors.Elsőként a feyenoord következett aki ellen sima tj lett a vége.
    Európa-liga menetelésünk.
    Döntőben végül az ajax ellen kellett kívivna a sikert az Estadio do Dragao stadionban:

Esélyeshez méltatlanul játszva végül csak büntetőkkel sikerült nyerni:
    Manchester City-Ajay 1-1

Végül rátérnék a premier league küzdelmeire ahol tulajdonképpen fél távtól tulajdonképpen csak 3csapat harcolt a bajnoki címért ezek pedig az Arsenal,Mu,Mcity hármas volt.három fordulóval a vége előtt végül eldőlt a bajnoki cím sorsa.A legkevesebb gólt kapó és legjobban védekező csapat a City végül begyüjtötte a bajnoki címet 47 év után.
    Bajnoki Tabella
    Játékos statisztikák

Mindössze 4 játékost emelnék ki a csapatból.
    Akinfeev az egyik aki a majd a bajnokság felét hozta le kapott gól nélkül.
    Pastore az irányítónk aki ha sérült volt a csapatnak se úgy ment a szekér..
    Shawcross az egyik kedvencemmé váló középhátvéd.
    Neymar akitől azért többet vártam volna..bár ígyse volt rossz.

Francia válogatottal mindössze pár barátságos meccsre futotta az idén.
    Május végén kinálkozott egy jó lehetőség hogy megismerjem a spanyol bajnokság csapatait is.Atlético Madridnál lett üres a vezető edzői szék.El is fogadtam az ajánlatot.

2015/2016: Atlético Madrid/Francia válogatott

Csapat az európa liga küzdelembei volt érdekelt.Vezetők szerették volna ha végre 10év után újra dobogóra áll a csapat vagy bajnoki címet ünnepelhet.Ennek értelmében nem is fukarkodtak majd 30 milliót kaptam átigazolásokra.A csapatban már így is voltak sztárok elég csak Alexis Sánchezre vagy Toni Kroos-ra gondolni.
    Érkezők/Távozók.
    Csapat

Ezzel a kerettel vágtunk neki a közel sem egyszerű idényhez amit szerencsére eléggé jól kezdtünk és még a nagy meccseken se inogtunk meg:
    Példaul a barca ellen ahol idegenben egy eléggé kiélezett meccsen majdnem sikerült nyerni:Majdnem a saját taktikájukkal vertük meg őket.

Madridban pedig már sikert is arattunk a barca-féle focival.

A nehéz meccseket elég szépen lehoztuk és végül egy fordulóval a vége előtt hoztuk a várva várt bajnoki címet madridba.Mindössze egy vereséget szenvedtünk el és a legkevesebb gólt kaptuk hála 4-3-3-nak.
    Bajnoki tabella.
    Játékos statok

Spanyol kupában is eléggé szépen meneteltünk.Volt hogy még az emberhátrány se volt akadály h nagyon megverjük az ellenfelet..Elődöntőben a realt múltuk felül majd a döntőben a Barca következett:
    2-1es siker és a duplázás öröme.:)

Európa liga sajnos már nem volt ennyire egyszerű számunkra.
    Elődöntőig viszonylag sima út vezetett ott azonban megtorpantunk a juve ellen...
    Menetelés.

Így sajnos a triplázás elmaradt de eseménydús évet zártunk.
    Alexis Sánchez a játék egyik legjobb szélsője és 22gólja önmagáért beszél.
    De Gea,Llorente a csalódás..,Bounanotte( csodacsere),Luiz Gustavo.
    Bastos: egyik legnagyobb szerzemény.ő az akit bal oldalra bárkinek ajánlok.

2016: Európa bajnokság, Franciaország: Francia csapat
    Az eb-nek a házigazda csapatával vágtam neki.felkészülésem alatt nemsok csapattal találkoztam ezáltal sötét lóként tekintettek rám.Címvédő a horvát csapat volt de a legerősebb keret egyértelműen a spanyoloké volt a 24csapatos kontinens tornán.
    Ezzel a kerettel vágtam neki az eb-nek.
    Viszonylag könnyebb csoport utána az egyenes kiesés szakaszba a lehető legerősebb ellenfeleket kaptuk de egyszer sem inogtunk meg és csoportküzdelmekkel együtt a 6 meccsen két gólt kaptunk és azt is a szerbektől.Egyedül az elődöntőben szenvedtünk meg az olaszok ellen.
    Út a döntő felé.

Döntőt a velodrome-ban Marseilleben rendezték meg 67000 néző elő.A házigazdagént a torna esélyesét a spanyolokat fogadtam.Felhagyva eddig taktikámmal a hollandok által alkalmazott totális focival léptem pályára aminek meg is lett az eredménye miután első 20perc után eldőlt a kupa sorsa.Ugyan még a spanyolok visszakapaszkodhat de egyenlíteniük nem sikerült.

Eb góllövőlistája:

Akit külön ki akarok emelni az Nolan Roux aki amellett h társgólkirály lett rendkivül hasznos tagja volt a csapatnak és az fmben benne van a legjobb csatárok közt..(legalábbis sztem)

Még nincs vége a beszámolónak nemsokára folytatom a második résszel.Köszi h elolvastad és bocs ha hosszú lett.
  • Neoncsoves
    lenne egy kérdésem. mit kell ahhoz beállítani, hogyha 2 védőmmel szemben jön egy csatár (mondjuk Hulk...) akkor ketten menjenek rá, vagy legalábbis zárjanak össze előtte, mert jelenleg ez úgy néz ki nálam, hogy Pepe kifut rá, Hulk elviszi mellette, tisztán marad és 20 méterről gólt lő Casillasnak...
  • Mor3llo
    Az öreg Eto'o megmentette a picsánkat :D
  • geo91
    megy ez mint az ágybaszarás, 7-0 a millwall ellen
  • bakkerman
    na EL-ben 4 kör után megvan a továbbjutás,City-Hibernian 2-0 Tevez,Barry
    1 pont kell a fix csoportelsőséghez,még megyünk ukrajába a Dnyepr-hez,és otthon fogadjuk az uccsó körben a PSV-t.
  • WuFraZselic
    nekem nem tölt be az az oldal, mármint a képfeltöltés része, évek óta :D ezért nem azt használom :D
  • karajjj
    fent a bannerban ott a noob.hu linkelve
  • Láma!
    cityvel vagy nem? az is nagycsapat, miért ugy játszol a nagyok ellen mintha kicsi lennél?

én megprobálnám kb mindenki ellen a támadó focit eröltetni, annyival nem jobbak pláne nem egy PSV, ne tudd megverni öket.
  • bakkerman
    9 forduló után 9 ponttal megy az első helyen a Chelsea,ez nagyon sok,muszáj zsinórban hozni a meccseket,vagy különben 10 pont fölé mennek,és az már tényleg ledolgozhatatlan
  • WuFraZselic
    elfelejtettem, ezek a rohadt békák :D

szóval mégegyszer
  • WuFraZselic
    ó, köszönöm, erre az életben nem jöttem volna rá...

közben nagyot csatáztam a Portoval, de az 1. BL idényben csak össze jött a legjobb 8...
  • lippet
    Alt+F9 ---> C:\Users\Lippet\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\screenshots
  • WuFraZselic
    amúgy screenshotot hogy a bánatba tudok csinálni? :D hiába nyomom a print screent, az asztalról csinál egyet, nem az fm ablakról... :D
  • karajjj
    június óta :D
    asszem most a leedsnél van próbázni, legutóbb ezt olvastam róla
  • Forza Italia
    Gyerekek Forssel mióta szabadúszó ????
  • bakkerman
    mindig én nyilatkozok,meccs után is. csak a stílust állítgatom mindig,kiscsapatok ellen mehet a rugalmas-támadó,nagyobb ellen merev mezőnyfölény,vagy védekező kontratámadásokkal
  • Láma!
    akkor stábértekezleten majd megmondja a segítőd hogy túlságosan tiszteled a nagycsapatokat... te szoktál nyilatkozni vagy ö? meg hogy küldöd a pályára a srácokat?
  • bakkerman
    Chelsea-City 1-0 mostmár teljesen világos,nagycsapat ellen nem tud játszani a csapat,szó szerint,ugyanis eddig háromszor toltuk nagy csapat ellen,arsenal 1-5,psv 1-1,de úgy hogy 3x annyi lövésük volt,és most a chelsea ellen a sztemfordon 23-6 a kapuralövés 60-40 labdabirtoklás. kiscsapatokat orálba verjük azzal nincs gond,de ha a nagy négyes tagjait nem verjük legalább egyszer,akkor nem lesz bajnoki cím. és még az őszből lesz egy MU,liverpool,tottenham,psv elleni derbim....
  • bakkerman
    én eddig akárhányszor megvettem páulu enhikét mindig gyenge volt,a brazil válogatottban is stb...én jobban kedvelem a játékban hazardot,vagy pastore-t,ők állatok
  • WuFraZselic
    nálam igazából Rondón és Hulk jeleskedik ezen a téren (vagy néha Cazorla/Joaquin a jobb oldalon), viszont Henrique 1. szezonjában eddig 13 meccs 4 gól, 19 gólpassz :D
  • karajjj
    nekem asszem Kevin Nolan volt, aki szarta a gólokat amc poszton, meccsenként 1-2 mindig volt tőle
  • WuFraZselic
    nem kicsit :D a Hulk - Paulo Henrique - Mata hármas Rondón mögött halálos :D
  • lippet
    5, de matematikai esély is kicsi volt a bajnoki címre. Semmilyen más versenyben nem voltunk már benne. Schuster 2. helyre felhozta őket.
  • karajjj
    hanyadik helyen volt a csapat, mikor kiraktak?
  • lippet
    A teljesítmény, a morál a béka feneke alatt volt, Everton elleni hazai 0-2 után elküldtek. Helyemet Schuster váltotta.

Júliusban a német 4. osztályba frissen feljutott Rot-Weiss Essen csapatához kerültem.

A keret szinte teljesen kicserélődött, legnagyobb fogásom természetesen Fülöp Marci. Első számú kapusként, csapatkapitányként számítok rá. 4 évre írt alá, bízom benne, kitölti szerződését.

• Neoncsoves
    Hulk egy kicsit OP ebben a játékban
  • ROCKnROLLA
    Ha 150 ezer milliárd fontot akarsz költeni új játékosokra, akkor határozottan! :D
  • peti1100
    Sziasztok! Anzsival megéri elindulni?:)
  • Forza Italia
    Semmi mutyizás nincs a dologba. Nem szokásom a csalás. 2.5 kértek nekem meg 1m volt azt ajánlottam ők meg elfogadták. Nem tom ezen mi olyan hihetetlen....
  • geo91
    55-ért viszi a sziti, tedd ki annyiért
  • karajjj
    csak az a baj, hogy 60 milliót kérek érte, annyit meg nem sokan adnak, pedig akkor hoznám még Higuaint, vagy Agüerót, hogy teljes legyen az argentin csatársor :D
  • geo91
    helyes!
  • karajjj
    várjál, még tervben az is, hogy eladom Fabregast a picsába...
  • geo91
    bazeg :D