Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt is egy Avellinos helyzetkép. Úgy terveztem, hogy picit maradunk a másodosztályban, de mostmár inkább mennék 😄. Ami zavar, hogy idegenben nagyon bénázunk és RENGETEGET lövünk távolról. Megpróbáltam már mindent, ez csak 1-2 meccsen nincs így. Jó, tudom, ne legyek telhetetlen.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nah elérkeztünk a szezon feléhez
Jelenleg 4. helyen állunk, 4 pontra az elsõtõl. 4. legtöbb gólt lõttük, és 6. legkevesebbet kaptuk 😊. Ahhoz képest hogy a média a 19. helyre várt, és én is bent maradást ígértem, most reális esély van a feljutásra.
Az igazolások remekül beváltak, mindenki jól teljesít. Az új csatárom vezeti a góllövõ listát 18 góllal. A tarcsiból felhozott Proctor is elkezdte termelni a gólokat. Szóval (Y):😊
Természetesen nem felhõtlen az öröm:
1. 22 bajnoki mérkõzés alatt, kb 10 lesgólt szereztem, centimétereken múltak a dolgok. Ha ezek fele bemegy, magabiztosan vezetnék (sajnos sok mérkõzés ment el ilyeneken).
2. Hazai pályán egyszerûen nem pörögnek fel a srácok. 11 mérkõzésen 17 pontot szereztünk és +4 a gólarány. Idegenben ez a mérleg 11 mérkõzésen 24 pont és +11 a gólarány. :S:S
3. Az utolsó 5 mérkõzésen 1 gyõzelem 2 döntetlen és 2 vereség, itt egy kisebb hullámvölgy :/.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Rosenborg rekordbajnok asszem, szóval õk aztán rohadtul nem a semmibõl, 4 év alatt fejlõdtek fel. De mondom mégegyszer, az egész okosság a bajnokságokra vonatkozik, nem az egyes csapatokra. 😊
CSAK a Fradi
Mi van velük? 4 év alatt megötszörözõdött a nézõszám? Sztárok igazoltak oda? Bl-t nyert valamelyik csapatuk? Nem vágom 😊
CSAK a Fradi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
De amugy nem sok.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Haz feri vette meg😊
Külön öröm volt számomra, hogy az ex-Arsenalos, Nwankwo Kanu is betalált, méghozzá egy nem is akármilyen góllal.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Amúgy nálam a tavaly elõtti fm-ben volt olyan szezon (15. körül...), amikor 100m euro volt az igazolási keretem, szóval nem lehetetlen.
CSAK a Fradi
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Köszi elõre is a válaszaitokat

Sajnos a Salzburgos mentésemet be kell fejeznem, egyszerûen tarthatatlan hogy egy Rapid elleni hazai döntetlen után egy rohadt helyzetet nem tudunk kialakítani meccseken keresztül, pedig még nem is annyira szar a morál...
Egyelõre asszem folytatom a logokészítést, most kicsit pihentetnem kell a játékot, nagyon felhúzott
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

<#violent>#violent>
itt kezdõdik a szezon, EL selejtezõben a Tromso csapatával játszunk majd. Gyakorlatilag a csapat kicserélõdött.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
pörgesd le az évet, kíváncsi vagyok, hogy a következõ szezon már rendben lesz-e.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ez nekem nagyon új a 2010-ben ment minden folyamatosan nem volt szünet fõleg nem 1 éves!
http://noob.hu/2010/11/18/2.bmp
http://noob.hu/2010/11/18/1.bmp
34meccsen a kapusom 7db!!!! öngólt vert...szerintem ez új rekord...
Amúgy grat mindenkinek😊
Neki álltam én is az új fm-nek. A demoban a Milannal meneteltem, de ha már kijött a teljes játék, gondoltam, kezdek egy új karriert. A fehérvárra esett a választás (magyar csapattal úgysem voltam még huzamosabb ideig, hátha most összejön), eddig vegyesek az érzéseim.
Barátságos meccsen elvert a saját tartalékunk. 😄DD ilyen sem fordult még elõ velem, mióta fm-ezek. A felkészülési idõszak egyébként is elég felemásra sikerült (x-ek, vereségek totál semmi csapatok ellen), de tétmeccseken már jobban megy. 2 EL meccs behúzva és az elsõ bajnoki is. Gólt nem kaptunk a 3 meccs alatt, viszont csak 4et rúgtunk... Az egész játékunkon érzem, hogy igazából az eredményen kívül nem lehetünk büszkék semmire. A védekezésünk néha botrányos, csak a szerencsén meg a kapusomon múlt, hogy nem kaptunk még gólt. A támadásunk néha 30-40 percig teljesen impotens, utána vezetünk 1-2 támadást, amibõl eljtunk az ellenfél kapujáig, de ezt igen kevésnek érzem. Fõleg úgy, hogy magyar szinten elég erõs támadó- és védõsorunk van. Egyedül a helyzetkihasználással vagyok elégedett, bár elég sovány vígasz, hogy 3 lövésünkbõl 1 gól lesz.
Hétvégén sztem rakok fel képeket, csak most nem a sajátomon vagyok. Ha vkinek van ötlete a támadó- és védõjátékunk javítására, az ne fogja vissza magát.
További sok sikert mindenkinek!
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"