Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Kitartás és nézz szét jól a piacon.
Itt is egy Avellinos helyzetkép. Úgy terveztem, hogy picit maradunk a másodosztályban, de mostmár inkább mennék 😄. Ami zavar, hogy idegenben nagyon bénázunk és RENGETEGET lövünk távolról. Megpróbáltam már mindent, ez csak 1-2 meccsen nincs így. Jó, tudom, ne legyek telhetetlen.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Preston
nah elérkeztünk a szezon feléhez
Jelenleg 4. helyen állunk, 4 pontra az elsõtõl. 4. legtöbb gólt lõttük, és 6. legkevesebbet kaptuk 😊. Ahhoz képest hogy a média a 19. helyre várt, és én is bent maradást ígértem, most reális esély van a feljutásra.

Az igazolások remekül beváltak, mindenki jól teljesít. Az új csatárom vezeti a góllövõ listát 18 góllal. A tarcsiból felhozott Proctor is elkezdte termelni a gólokat. Szóval (Y):😊

Természetesen nem felhõtlen az öröm:
1. 22 bajnoki mérkõzés alatt, kb 10 lesgólt szereztem, centimétereken múltak a dolgok. Ha ezek fele bemegy, magabiztosan vezetnék (sajnos sok mérkõzés ment el ilyeneken).

2. Hazai pályán egyszerûen nem pörögnek fel a srácok. 11 mérkõzésen 17 pontot szereztünk és +4 a gólarány. Idegenben ez a mérleg 11 mérkõzésen 24 pont és +11 a gólarány. :S:S

3. Az utolsó 5 mérkõzésen 1 gyõzelem 2 döntetlen és 2 vereség, itt egy kisebb hullámvölgy :/.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Ars3nal
ennyi jött ki a szezonból, most fél csapat elmegy vagy lejár a szerzõdése és nem hosszabbítok vele úgyhogy megint új csapattal vágok neki a szezonnak de most cél a bajnokság megnyerése

Igen rekordbajnok, mindig õk nyerték a bajnokságot de a bl-ben is ott voltak folyamatosan ott voltak folyamatosan az meg kutyaütõ játékosokkal nem megy.Persze utána kéne néznem, de nem hiszen hogy tehetséges fiatalokkal szerepeltek mindig.Akkor meg csak igazoltak.Én ezzel az egésszel azt akartam mondani, hogy ha nem változott semmi a 10-hez képest, akkor rohadt unalmas lesz évrõl évre megnyerni a bajnokságot a nemzetközi porondon meg elbukni és közben keresgélni az afrikai csodagyerekeket.Persze vannak itt a forumon fm zsenik akik így is megoldják, grat nekik de nekem ez nem fog menni mert belefáradok.Nem baj, majd elhív a Feyenoord és velük megnyerem 2019-ben mint tavaly.<#papakacsint>Na jó éjt, holnap meló aztán a hétvégén lehet nyomni.
Terminátor14
De a dinamikus rep. a bajnokságokra vonatkozott, a csapatoké eddig is az volt már nemtom mióta.

Rosenborg rekordbajnok asszem, szóval õk aztán rohadtul nem a semmibõl, 4 év alatt fejlõdtek fel. De mondom mégegyszer, az egész okosság a bajnokságokra vonatkozik, nem az egyes csapatokra. 😊

CSAK a Fradi

Ez parttalan vita , én úgy értettem, hogy négy év alatt ha egy csapat folyamatosan nyeri a bajnokságokat és a bl-ben is ott van akkor oda már elmehetnének nevesebb játékosok is és elismertebb lenne Európában.Hirtelenjében a Rosenborg jut eszembea közelmúltból.A másik ok ami miatt gyorsabban növekedhetne, hogy rövid idõ alatt telerakja generált csodajátékosokkal a progi és azért élvezetesebb nekem egy a valóságból ismert játékost szerzõdtetni.Persze ez már izlés kérdése.
Terminátor14
Ezek remek példák, csak épp semmit nem írtál róluk.

Mi van velük? 4 év alatt megötszörözõdött a nézõszám? Sztárok igazoltak oda? Bl-t nyert valamelyik csapatuk? Nem vágom 😊

CSAK a Fradi

DONGUBA
Pl ukran orosz francia

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
Ez valóban vicces...

Én nem tudok rá példát, szerintem nem is lenne reális.

CSAK a Fradi

DONGUBA
Volt ra pelda hogy sokat😄DDD
De amugy nem sok.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
Szerinted 4 év alatt irl mekkorát lehet fejlõdni bajnokság szinten...?

CSAK a Fradi

4 év azért elég sok szerintem.Játsszunk 2025-ig?Na mindegy, majd meglátjuk.
DONGUBA
Biztos van csak nem ilyen rovid ido alatt😊

Akkor ennyit a dinamikus reputációról.Sejtettem én, hogy nem fog változni semmi ebbõl a szempontból.
DONGUBA
Na elkelt a klub😄DDDDD
Haz feri vette meg😊

penge96
Nah, nekem jól kezdõdik a szezon a Pompey-val. A Barátságos meccseket az ifi csapatot kivéve 4-5-6 gólos gyõzelmekkel hoztuk (nem Real Madrid kaliberü csapatok ellen 😊).

Külön öröm volt számomra, hogy az ex-Arsenalos, Nwankwo Kanu is betalált, méghozzá egy nem is akármilyen góllal.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

DONGUBA
Igazolni lenne penz mert 3-szor jutottam a bl csoportkorbe az 3*7 milla +3* asszem 800 ezer a tv-s dijakert de a kutya nem jon el es ahogy elnezem a reputacio se emelkedik ahogy irtak a magyar liga helyezese meg ugral ossze vissza😄DDD Egyik evben 15 helyet elore utana vissza 15-ot asszem😊)))))

Terminátor14
De amit ott ír, az az ár, amit az új tulaj fizetni a réginek, hogy megvegye a csapatot. Nem sok köze van a késõbb általad elkölthetõ összeghez...

Amúgy nálam a tavaly elõtti fm-ben volt olyan szezon (15. körül...), amikor 100m euro volt az igazolási keretem, szóval nem lehetetlen.

CSAK a Fradi

DONGUBA
Jo hat remenykedni lehet nem?😄DDDDD

penge96
Nem hinném, hogy 31 millió fontot odaadnának egy magyar csapatnak igazolni 😊 kicsit lenne érdekes

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

DONGUBA
Nem de elkuldtem privatban nezd meg

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=3480 ez lenne az?
Ars3nal
majdnem sikerült februárban megszerezni Bogdanit de csak 2200at tudok adni hetente és az kevés úgyhogy maradnak a csatárgondok, most mondjuk már rájátszást érõ helyen vagyok, de azért nem ártana egy rutinos jó csatár a csapatba

DONGUBA
meglatjuk remenykedunk bar ugyse tudok ""sztart"" igazolni😄 a legdragabb jatekos aki eljonne 2 millaba kerul es ez mar a 4. ev.

nem hinném, legfeljebb a töredékét
DONGUBA
Fmbase.com

Helló, az angol 7-8 osztályban szeretnék egy karriert kezdeni de, a játékban nincs benne, nem tudnátok nekem ajánlani olyan oldalt ahonnan le tudnám szedni. És megkérnék valakit hogy írja le hogy hová másoljam be hogy mûködjön. Fm 2011-hez.

Köszi elõre is a válaszaitokat
DONGUBA
Es azt lehet megkapom igazolni?😊)))

annyit fizet a klubbért
Csaltam....de nem az én hibámból.Haladás ellen ment az elsõ tavaszi bajnoki, õk tökutolsók mi elsõk, hazai pályán vagyunk.Erre a félidõben õk vezetnek, helyzetem nulla.Nem voltam mérges kicsit se.Második félidõ, 10 perc után lefagyott a játék.Gép kikapcs, bekapcs,játék be.Ugyanaz a csapat, ugyanaz a taktika sima 3-0 ide.Érdekesen számol a gép.
DONGUBA
Ez mit jelent pontosan????Atveszik a klubot es hoznak 31 milliot?

Fisicofan
Grat és kitartás mindenkinek.
Sajnos a Salzburgos mentésemet be kell fejeznem, egyszerûen tarthatatlan hogy egy Rapid elleni hazai döntetlen után egy rohadt helyzetet nem tudunk kialakítani meccseken keresztül, pedig még nem is annyira szar a morál...
Egyelõre asszem folytatom a logokészítést, most kicsit pihentetnem kell a játékot, nagyon felhúzott

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Addig rinyáltam amíg csak adtak egy kis bérköltséget, szereztem is ingyen néhány játékost remélem beválnak.Igaz csak nyáron jönnek.
zorrobomber
Mi ez a perverzió mostanában hogy mindenki olasz alacsonyabb osztályú csapatokkal tolja?? Fiúk, a virtuális fél disznót nem fogjátok tudni megenni 😄

srácok😊 az ideihez várható,hogy lesz Olasz Serie D vagy alacsonyabb bajnokság?A pici Treviso-t már tolhatnám😊
Ars3nal
asszem jobb lett volna ha nekem se kezdõdik el a szezon, támadósoromat felváltva rúgják szét, és most még ez a meccs is... 11. helyen vagyunk hat pontra a rájátszástól féltávnál úgyhogy nem nagyon reménykedek feljutásban...

<#violent>

Huni92
szabadságra mész 😄

itt kezdõdik a szezon, EL selejtezõben a Tromso csapatával játszunk majd. Gyakorlatilag a csapat kicserélõdött.

Aragorn10
Oké megpróbálmo de elég gáz, hogy ahogy elõre megnéztem a hónapokat hááát egy rohadt meccs nem lesz mit csinálok addig ??<#nevetes1><#nevetes1>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

gabber_saviola
futball-világsztrájk? <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Huni92
komoly bug, bazdki 😄
pörgesd le az évet, kíváncsi vagyok, hogy a következõ szezon már rendben lesz-e.

Aragorn10
Ráadásul az a vicc, hogy egyik bajnokság sem megy nem csak az olasz<#csodalk>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

vagyúgy. akkor passz.
gabber_saviola
jól hangzik <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Aragorn10
Hát nem tudom mert már lejátszottam egy szezon a juvéval és aztán mikor vége lett a szezonnak és kezdõdtek az átigazolások egyszerûen nem akart elkezdõdni a bajnokság holott nem állítottam semmit be.

gondolom betöltöttél több máskor kezdõdõ bajnokságot, kezdési idõpontnak egy korábban kezdõdõt adtad meg, de végül egy késõbb kezdõdõ bajnokság csapatával kezdtél. kezdj újat és és jó kezdési idõpontot adj meg. (azét a bajnokságét, amelyikben a választott csapatod lesz.)
Aragorn10
Lenne egy kérdésem. Létezik az, hogy egész évben nincs bajnokság csak bl meccsek meg kupa meccsek csak azért mert nyáron eb lesz ???
Ez nekem nagyon új a 2010-ben ment minden folyamatosan nem volt szünet fõleg nem 1 éves!

Eddig nem is olyan rossz pláne úgy, hogy túl vagyunk a Werder és a Hsv-elleni meccsen mind a 2 csapat bajnoki cimre esélyes.Remélem idén elkerülnek a sérülések és a meccsenkénti kiállítás.A Bl-ben a következõ csapatok a csoportellenfelek:Celtic,Juventus,Partizan

http://noob.hu/2010/11/18/2.bmp
http://noob.hu/2010/11/18/1.bmp
Üdv. Azt szeretném kérdezni tõletek, anno régen még volt egy olyan skin, hogy amikor játszottam a mérkõzést akkor az adott elenfél stadionjáról mutatta a képet a játék ez valahonnét letölthetõ az FM2011-hez is? köszi a választ elõre is
én nem tudom,hogy mi a fene van ezzel a játékkal,de valamit csúnyán elbaltáztak..
34meccsen a kapusom 7db!!!! öngólt vert...szerintem ez új rekord...
Amúgy grat mindenkinek😊
maffi
Grat mindenkinek! Huni komoly ez a kupás szereplés! (magunk között szólva a szerencsével sem álltál azért hadilábon 😄)

Neki álltam én is az új fm-nek. A demoban a Milannal meneteltem, de ha már kijött a teljes játék, gondoltam, kezdek egy új karriert. A fehérvárra esett a választás (magyar csapattal úgysem voltam még huzamosabb ideig, hátha most összejön), eddig vegyesek az érzéseim.

Barátságos meccsen elvert a saját tartalékunk. 😄DD ilyen sem fordult még elõ velem, mióta fm-ezek. A felkészülési idõszak egyébként is elég felemásra sikerült (x-ek, vereségek totál semmi csapatok ellen), de tétmeccseken már jobban megy. 2 EL meccs behúzva és az elsõ bajnoki is. Gólt nem kaptunk a 3 meccs alatt, viszont csak 4et rúgtunk... Az egész játékunkon érzem, hogy igazából az eredményen kívül nem lehetünk büszkék semmire. A védekezésünk néha botrányos, csak a szerencsén meg a kapusomon múlt, hogy nem kaptunk még gólt. A támadásunk néha 30-40 percig teljesen impotens, utána vezetünk 1-2 támadást, amibõl eljtunk az ellenfél kapujáig, de ezt igen kevésnek érzem. Fõleg úgy, hogy magyar szinten elég erõs támadó- és védõsorunk van. Egyedül a helyzetkihasználással vagyok elégedett, bár elég sovány vígasz, hogy 3 lövésünkbõl 1 gól lesz.

Hétvégén sztem rakok fel képeket, csak most nem a sajátomon vagyok. Ha vkinek van ötlete a támadó- és védõjátékunk javítására, az ne fogja vissza magát.

További sok sikert mindenkinek!

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"