A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    nem volt időm mostanság játszani, de végül tegnap lejátszottam a maradék 12 fordulót az 1860 Münchennel! A szezon végére értem és hát elég kemény szezon volt...
    A csapaton volt mit alakítgatnom mivel nem éppen bajnokesélyes csapat hírében álltunk...ennek érdekében érkeztek is játékosok a keretbe Átigazolások 2010/2011 szezon
    A csapat az őszi idényben első helyen volt,mint azt akkor linkeltem is. Ezért nem is szólnék róla több szót. A tavasz viszont valami eszméletlen gyengén sikerült az őszhöz képest. Jó sokáig minden meccsünk X lett szinte....képtelenk voltunk gólt lőni, vagy 0-0, vagy 1-1 jellemzett minket. Olyan szinten el lett rontva a dolog hogy a 9 pontból lett végül 0 pont előny és pontazonossággal haladtunk a Karlsruhe-val együtt egészen az utolsó fordulóig. A feljutást kiharcoltuk már 3 fordulóval a vége előtt. A 34. fordulóban már csak a bajnoki cím volt a kérdéses. Mi idegenben mentünk az FSV Frankfurthoz, ők otthon fogadták a tök utolsó Oberhausen-t. Amikor már 4-0-ra is vezettek, akkor már mind1 volt, így 1-2 emberkét még behoztam a meccsbe hogy játszanak, de mi 0-0-ra végeztünk, így a bajnoki cím nem lett meg, de a feljutás igen. Bundesliga 2, 2010/2011
    Összességében teljes mértékben eredményes szezont zártunk!!! 9. helyre várták a csapatot, ehhez képest 2. helyen jutottunk fel. A 2011/2012-es év célkitűzése a bennmaradás az első osztályban! :-)