Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pm-ben lehet küldeni a többi kérdés-válasz párt és én kiteszem õket
sok sikert az új játékot kezdõknek, kitartást a gyengélkedõknek, és gratula a szép eredményeket elérõknek!
betöltöttem a herculest: 3-0 a listavezetõ, eddig 100%-os AtMa ellen.
Meglátjuk mit tudok kihozni a dolgokból, ha az elsõ felébe kerülök a tabellának, akkor már jó.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
na majd jövõre
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Egy gazdag és nagy múltal rendelkezõ klubbot választottam miután egyszerüen a WBA-val nem lehetett menni annyira akadozott!
Átigazolások
Keret
Taktika
Elég jó játékosokat igazoltam e játékosok nagy része szép múltal rendelkezik. Sajnos csak 2edzõmeccset játszottam év elején EZ HIVA VOLT! Az idõsebb játékosoknak katasztrófális az erõnléte. Köszi hogy megnézted!
Ja és a WBA-t lécci Karajj cseréld ki Alavés-ra világos kék alapon fehér betü. Meg egy ZTE-t kérnék még mellé mert õket is fogom ritkábban vinni . köszi!
azért elégedett vagyok,de a tavaszt nagyon elkúrtuk,pedig az élról vártuk....na majd jövõre!!
Persze!
Közben úgy néz ki meglesz a 2. pesti kiesõ is,a Fradi ha a hátralévõ két meccsen nem gyûjt 6 pontot,kiesik.
ebben a fordulóban bajnok lett a Loki,kiesett a Honvéd. Hátravan 3 forduló,meg kell tartani a 2. helyet! Kupadöntõben a Celldömölk ( ASD:SADAF:ASD ) lesz az ellenfél.
nem csak eredményben,de játékban is visszaestünk,16-3 kapuralövés mutató,57-43 labdabirtoklás...játékosok morálja béka segge alatt,ebbõl nincs kiút,nem motiváltak.
Asszem a Fradival próbálkozok inkább.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
eddig bírtuk.
Loki-Gyõr 2-0
már nem a nevünkkel kezdõdik a táblázat,5 pontos hátrányban vagyunk a Loki mögött,utánunk 3 pontra Paks-ZTE kettõs,hátravan 6 forduló,kapaszkodnunk kell keményen,hozni a meccseket,és meglátom mi sül ki belõle!

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
BL csoportkör: Zenit, Milan, Valencia 😄 ha 1 pontot szereznék már olyan boldog lennék, azonban eddig 2 meccsbõl 0 termett, és szerintem 6 után is csak egy 0 lesz a nevünk mellett
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Közben egy érdekes hír:

néha ez vár..

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}