Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk a tugs kimondotan hiányzik...
egy jó edzést vagy trainiget linket amit importálhatok nem tud valaki? köszi szépen
MOSTANTÓL ÉL A F.A.Q.

pm-ben lehet küldeni a többi kérdés-válasz párt és én kiteszem õket
Huni92
üdv!
sok sikert az új játékot kezdõknek, kitartást a gyengélkedõknek, és gratula a szép eredményeket elérõknek!

betöltöttem a herculest: 3-0 a listavezetõ, eddig 100%-os AtMa ellen.

bakkerman
Gyõr-Banik Ostrava 2-1

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kérhetnék a nevem mellé zöld alapon sárga betûkkel egy Bõcs-öt? Köszi.
Meglátjuk mit tudok kihozni a dolgokból, ha az elsõ felébe kerülök a tabellának, akkor már jó.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

jövõre meglsz😊
bakkerman
Banik Ostrava-Gyõr 3-0
na majd jövõre

Aragorn10
Azt viszont nem értem, hogy azt az idegesítõ FM-szokást, hogy lövök egy gól középkezdés és egyenlítenek azonnal, majd megint gólt lövök megint középkezdés megint gól azonnal részt miért nem dobták ki belõle? Nagyon sok mérkõzésen futok bele ebbe.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

köszi! már töltöm is😊
Aragorn10
Persze, de nyertem ez a lényeg egy fiatal gárdával.<#hamm>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

bakkerman

bakkerman
azt ugye vágod,hogy lefocizták a csapatod? ugyan nyertél 3-0-ra...

milyen logopacket használsz? mer ilyent keresek hogy legyen minden bajnokságba ilyen😊
Aragorn10
Véres rangadó<#nevetes1><#nevetes1>

Egy gazdag és nagy múltal rendelkezõ klubbot választottam miután egyszerüen a WBA-val nem lehetett menni annyira akadozott!

Átigazolások
Keret
Taktika

Elég jó játékosokat igazoltam e játékosok nagy része szép múltal rendelkezik. Sajnos csak 2edzõmeccset játszottam év elején EZ HIVA VOLT! Az idõsebb játékosoknak katasztrófális az erõnléte. Köszi hogy megnézted!

Ja és a WBA-t lécci Karajj cseréld ki Alavés-ra világos kék alapon fehér betü. Meg egy ZTE-t kérnék még mellé mert õket is fogom ritkábban vinni . köszi!
bakkerman

azért elégedett vagyok,de a tavaszt nagyon elkúrtuk,pedig az élról vártuk....na majd jövõre!!

bakkerman
kiesett a Fradi 1 fordulóval a vége elõtt,2 ponttal vagyunk a 2. helyen,egy pont kell!!!

bakkerman
kupát behúztuk.

bakkerman
Pápa-Gyõr 0-0
Persze!

Közben úgy néz ki meglesz a 2. pesti kiesõ is,a Fradi ha a hátralévõ két meccsen nem gyûjt 6 pontot,kiesik.

bakkerman
Gyõr-ZTE 3-1
ebben a fordulóban bajnok lett a Loki,kiesett a Honvéd. Hátravan 3 forduló,meg kell tartani a 2. helyet! Kupadöntõben a Celldömölk ( ASD:SADAF:ASD ) lesz az ellenfél.

bakkerman
Kaposvár-Gyõr 1-1
nem csak eredményben,de játékban is visszaestünk,16-3 kapuralövés mutató,57-43 labdabirtoklás...játékosok morálja béka segge alatt,ebbõl nincs kiút,nem motiváltak.

Fisicofan
Asszem egyelõre feladom a Veszprémet, elképesztõ hogy egyetlen tétmeccset sem tudtunk nyerni rendes játékidõben, az utolsó csepp a BKV elleni 0-2, mindkét gólt emberelõnyben kaptuk.
Asszem a Fradival próbálkozok inkább.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

bakkerman
Gyõr-Haladás 0-1
eddig bírtuk.

bakkerman
Gyõr-Vasas 0-0
Loki-Gyõr 2-0

már nem a nevünkkel kezdõdik a táblázat,5 pontos hátrányban vagyunk a Loki mögött,utánunk 3 pontra Paks-ZTE kettõs,hátravan 6 forduló,kapaszkodnunk kell keményen,hozni a meccseket,és meglátom mi sül ki belõle!

bakkerman
reggelt!! jó ebédhez jó fm-et kívánok,én meg tölöm is a Gyõrt!

mission impossible
BBeno2
az semmi. nálam az Atleticoba ment a wenger és hagyta ott az arsenalt.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Ramox
Helyes-helyes.
BL csoportkör: Zenit, Milan, Valencia 😄 ha 1 pontot szereznék már olyan boldog lennék, azonban eddig 2 meccsbõl 0 termett, és szerintem 6 után is csak egy 0 lesz a nevünk mellett

Érdekes bizony, 20 perc alatt a Chelsea elintézett 2 embert...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ramox
Londoni favágó egyesület? Érdekesen hangzik, egy csapat managerétõl, ahol ilyen de jong féle mocskok játszanak

zyndar
Szegény Lippi...😊 November 15-én kinevezik szövetségi kapitánynak, 16-án jön a hír, hogy a szövetség kezdi elveszíteni a bizalmát vele kapcsolatban és ha kikap a következõ meccsen, akkor repül <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

PM, ligakupa megnyerve, az FA kupában sajnos 3-2 lett a Londoni Favágó Egyesület javára (Chelsea).

értem,köszi

hát nincs sok mozgástered de ahogy karcsi mondta azokat töltsd be fõként.

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

azokat, ahova majd a magyar csapatod után mennél, a játékosokat viszont afrikából és délamerikából amennyit csak elbír a géped
2 giga ram,2.3 as intel dual proci

kelet európaiakat,elején jól jön,aztán afrikai játékosokat betölthetsz angolt le 5-6ig de milyen géped van mert akkor tudunk mondani pontosabbat is

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

zyndar
A kevesebb kreativitást igénylõ direkt passzos, nem túl gyors játék lehet a nyerõ.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

üdv!magyar bajnosksághoz melyik bajnokságokat érdemes betölteni és hányadik osztályig?

Csak sajnos az mtk-nál nincsenek passzológépek.
zyndar
Ilyenem volt már egyszer 😊
Közben egy érdekes hír:

jut eszembe, lehet a direkt pass jobb lenne és akkor a legnagyobb pályát válaszd
én talán a rövid de szélest választanám (short?)
4-2-3-1-es felálláshoz, rövid passzos játékhoz milyen méretû pályát ajánlotok?Most csináltam elõsször szésõjátékos taktikát, nem igazán tudom mit válaszoljak

néha ez vár..
DONGUBA
En ot tudom ajanlani nb1-be siman jott ingyen es nemszar eddig.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nemtom volt e már rola szó, de ha match preparationnál beállítok vmit egybõl visszaugrás az alapállapotra, tehát attackra a játék... miért van ez nem tudjátok véletlen? 😊

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Fisicofan
Folytatom a Veszprémet, a kupában rögtön a Gyirmótot kaptuk, egy héten belül másodszor játszottunk velük, és a fiúk hatalmas bravúrt hajtottak végre:

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!