A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Sziasztok!
    Milyen taktikát használtok szögleteknél? Én kb. 1000-ből egyet rugok be, és érdekes módon, ha valaki a rövidre érkezik, mindig oda rúgják a szögletet, aminek az az eredménye hogy mindig kifejeli a rákba a játékosom. Így nem is állítok oda játékost már.
    Egy kis élménybeszámoló a Liverpool-ról. Első évben 2. lettem, második évben pedig negyedik, Bl-ből kiestem a csoportmeccseken (rangers 90. percben rúgott góljának köszönhetően, amit nem is ellenem szerzett), így átcsúsztam az Uefába, amit megnyertem. Bajnokságban 4. lettem, lehetett volna jobb is, ha április 30 és május 15 között nem 8 meccset kellett volna lejátszanom. Viszont nem hosszabították meg a szerződésem, így távoznom kellett sajnos a kispadról. Ezek után felkért a Görög Szövetség kapitánynak, amit boldogan elvállaltam, cél a Vb-re való kijutás volt, csoportomban volt Portugália, Magyaro., Belgium, KAzahsztán, Feröer, csoportmásodik lettem, aztán szerbia ellen a pótselejtezőben 3-2-re vesztettem otthon, majd idegenben a 85. percig 2-0-ra vezettem, de akkor kaptam egy gólt, így kiestem, és december végén le is mondtam, majd januárban átvettem a West Ham írányítását, akik az utolsó helyen szerénykedtek. Idáig 1 hónap ment le, és keserves az egész, minden játékosom boldogtalan, még mindig utolsó vagyok, nehéz lesz bennmaradni azt hiszem. Egyenlőre röviden ennnyi:)