A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Leeds United - 2012/2013
Nyögvenyelős szezon volt, főleg az őszi teljesítményünk volt nagyon hullámzó. 2 kör után kiestünk mindkét hazai kupából, és a bajnokságban sem voltunk az első négy hely közelében.
A Bajnokok Ligájában viszont brillíroztunk már ősszel is, aminek köszönhetően első helyen jutottunk tovább a csoportból. Megkaptuk a Palermot, és bár idegenben kikaptunk tőlük, hazai pályán szétcincáltuk őket. Negyeddöntőben annak rendje és módja szerint a Real jött, és egyáltalán nem vártam semmit a párharctól, azt főleg nem, hogy továbbmenjünk. A másik ágon a Marseille verte ki a Barcelonát, az is meglepetés volt. Az elődöntőben idegenben lőtt több góllal vertük összesítésben a franciákat, és egy másik francia csapat, a Lyon várt a döntőben.
Kikaptunk ugyan, de én így is csodálkoztam, hogy jutottunk ilyen messze. Menetelés.
Izgalmas volt a BL, de sokkal izgalmasabb a bajnokság. A 35. fordulóban úgy kaptunk ki a Chelseatől, hogy játékban lemostuk őket a pályáról. Az utolsó két fordulóra meg az Arsenal és a Liverpool maradt. Az ágyúsokat 2-1-re megvertük, a Liverpool ellen viszont nem akart jönni az áttörés. Egészen a 89. percig, amikor a télen igazolt Araújo vert egy irgalmatlanul nagy gólt -najó, igazából bekotort valami lepattanó labdát-, és ezzel besurrantunk a negyedik helyre, akárcsak tavaly. A City az utolsó fordulóban nyerte meg a bajnokságot.
A csapat húzóemberei Benítez, Dentinho és Weiss voltak, utóbbi kettőért megérte kiadni 20-20 millió eurót.