A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fisicofan
    Grat mindenkinek, vannak itt szép eredmények, én ebbe most belerondítok :)

Ligue 1 - Fc Nantes - 2011-2012-es idény
    Eddigi karriereim talán legrosszabbik idényét sikerült összehozni. Kezdjük az igazán csúnyával a bajnoksággal:

Meccsek
    Játékosok
    Szinte az egész idény kínszenvedés volt, néha sikerült kimászni kicsit a gödörből, de csak hogy aztán mélyebbre zuhanjunk. Mivel a szidás nem segített, a végére már fizetésmegvonások tömkelegét osztottam ki gyenge teljesítmény miatt, de túl sokat ez sem hatott. 5 fordulóval a vége előtt pontegyenlőséggel álltunk a Le Mans-al, de mi voltunk a kieső helyen. Tartottam tőle hogy nem sikerül bentmaradnunk, de a PSG elleni záróforduló végülis megmentett. A védelem nagyon gyenge volt, 5 pirosat is kaptunk, mindegyik azonnali ráadásul, ez sose volt jellemző a csapataimra, nem is értettem... A vicc, hogy még így is Ndy Assembe, a kapusom lett a legjobb játékosom az idényben.
    A Ligakupa sem volt túl eredményes, az Auxerre kiverése szép volt, de a Montpellier már túl nagy falatnak bizonyult, így a 4. forduló volt a végállomás.
    A Kupa viszont óriási meglepetés volt, a vezetőség a 11. forduló, vagyis a nyolcaddöntő elérését tűzte ki célul, de nem álltunk meg ott, a döntőig meneteltünk, az elődöntőben tény hogy bemákoltuk a sorsolást, de ennyit talán megérdemeltünk.
    Menetelés és Döntő
    A Lyon ellen nem volt esélyünk sem, de én azért elégedett voltam.
    Borzasztó nehéz évet zártunk, a következő talán jobb lesz.