Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
hol tudom letöteni a fotbal manager 2011hez!!???!! <#idiota>

na léptem hazafelé, aztán addig jólviselkedni ám 😄
Huni92
2 giga. índitom 😄

bakkerman
nah srácok,nem szoktam ilyet csinálni,egyrészt mert eléggé zsidóskodom ha játékról van szó,kettõ meg nem nagyon szokott keret lenni rá,DE MOST 5 PERCE ELÕRENDELTEM A GÉMET! <#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fyrex

Avanti Crociati!

komolyan mondom, még a végén megveszem eredetiben, ha tényleg ennyire kúl
na elmész a pics*ba, mióta várok erre 😮
Fyrex
Hála a beépített Youtube támogatásnak, már meg is lehet csodálni az imént lejátszott, elsõ FM11 bajnoki meccsem góljait, HD felbontásban! 😊 Enjoy!

Avanti Crociati!

nájsz, ötmegás netem van
zyndar
Függönyök vagytok mind! 😊
5 megás nettel 625k/sec. -> 30 perc kb.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
nah többet nem spamelek, az utolsó kedvencem, hogy szabálytalanságnál mutogat a játékos hogy nem volt semmi, meg bocsánatot kér! 😄😄

Avanti Crociati!

a mostanihoz is lesz majd "megyei" adatbázis?
wáááá, még 45 perc melóból, ugyanennyi, mire hazaérek, már csak azt kéne tudni, hogy hány mega a demo és akkor kiszámolnám, hogy mikor kezdhetek játszani 😄
Fyrex
a közönség többnyire a csapat színeibe van öltözve, és van külön vendégszektor ahol az ellenfél színei pompáznak 😊

Avanti Crociati!

bakkerman
csak ott van fennt,de amúgyis,amit onnan szedsz,az általában sávszéllel jön,nekem 5 megával lazán húzott

Fyrex
a játékosok a kispadon ülnek, nyújtóznak, felállnak és elmennek kocogni... 😄 õrületes

Avanti Crociati!

Fyrex
nagyon úgy néz ki 😄

Avanti Crociati!

Fyrex
fantasztikus élmény minden egyes meccs! a grafika szép, az animációk rendkívül életszerûek és viccesek, a közönség együtt él a játékkal, ha az ellenfélnél van a labda fütyül, ahogy közeledsz a kapuhoz egyre hangosodnak, tényleg nagyon élvezetes!

Avanti Crociati!

zorrobomber
szerintem visszaadja és tényleg beautiful
amúgy az a sárga fehér pötty meg a zöldek azt jelzik hogy win x vagy vereség?

Fyrex
bár nem adja vissza a kép túl jól, de a grafika is sokat javult, rendkívül szép lett!

Avanti Crociati!

Fyrex
felkészülési meccsek

Avanti Crociati!

Na én is elkezdtem tölteni. Steam rõl a leggyorsabb meg csak ottvan még fönn nem?😊
én megvárom a fullt<#papakacsint>

képeket még még még -.-
bakkerman
a tavalyi fmben is megállta a helyét padosként akármelyik élvonalba tartozó csapatnál(jó,nem egy chelsea-nél,de pl egy celticnél igen)

bakkerman
FM 11,Barca,elsõ két bárány meccs:

zorrobomber
Érdekes amúgy hogy sortin én is jeleztem hogy gyengült, erre azt írta az egyik staff hogy ha csak most igazolt Genoa-ba, akkor még a magyar researcher értékelte 😊 meg azt hogy ne aggódjak, így is jó kis tartalék játékosnak tûnik 😄 (decent backup)

zyndar
* tulajdonságai

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Balage elég pofás. Mármint jók a túlajdonságai 😊
Rudi le lett húzva és szerintem õ nem striker csak így á la nature.

zorrobomber
Zsuzsákos Frodó
Rudi
Sortin kértem a képet róluk <#buck>

zorrobomber
A skinnel csak az a baj hogy nagyon fehér 😊
Sortin írták hogy ha transfer list-re raksz valakit akkor egybõl jön a chat és megbeszélheted a plejával hogy mi is konkrétan a bajod vele <#eljen>

jaja, most akartam írni, hogy képeket plíz, mert melóban vagyok
zyndar
Infókat azoknak, kik munkában vannak! 😊

zorrobomber
Pff, a skin tényleg nagyon fos. Nameg Rudolf szarabb mint tavaly így elsõ ránézésre... oO Zsuzsinak kicsit tán nõttek a mentális képességei, ManCici segítõk egybõl fel is ajánlották hogy igazoljam le 😛

bakkerman
végülis fasza lett,menürendszerben van egy pici változás,de nekem nagyon tetszik! Az ügynökös rendszer is fasza,csak egy baj van....ÉN NEM TALÁLOM RÁJÓLÁT 😄

Fyrex
mind1, azóta leszedtem a steamet, végülis van accountom - régi CS-s idõk 😄 -, most települ

Avanti Crociati!

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fyrex
egy linket elfogadnék 😊

Avanti Crociati!

Nightwish006
Nos igaz még csak egy fél órát töltöttem a demoval, de amit eddig láttam az lenyûgözött😄 Rengeteg jó dolog van benne, kezdve a rendesebb stábértekezlettel, tetszik az új átigazolási rendszer is, ezekkel a ügynökökkel, de ami szerintem eddig a legjobb, az a meccs elõkészület! Belehet állítani mire kell majd figyelni (rögzitett helyzetekre pl.), végre a meccs elõtt van opció beállítani, hogy a mentett taktikák közül erre a meccsre melyiket alkalmazza majd, huhh nagyon tetszik 😄 Csak a skin ne lenne ilyen fós😞

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Mor3llo
Kinnt van ám a demo, uraim😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DONGUBA
Aha vagom kosz csak azert kerdeztem mert az a video sokkal jobban nez ki mint a 10-ben.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
1-2 grafikai bõvités kerül bele a meccsmotorba, szerintem ugyanazon a gépigényen nem lesz vele gond! ráadásul évrõl évre jobban optimalizálják.

Avanti Crociati!

DONGUBA
De jo hogy egyesek milyen apro dolgoknak tudnak orulni.<#mf1>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
az fm demo a fontosabb, logikus. nyugi, addig felfedezzük Frost papával az editort aztán meséljük majd!

ezen szakadtam 😄DD fail

zorrobomber
Még mindig nem arról szól egy taktika hogy ahány csatárunk van annyi gólt lövünk 😊 A mostani karrieremnek is volt egy tanulsága miszerint a full kijátszott ziccereket Szakály, Rezes meg a hasonló falábúak is belövik ha sorban jönnek a jó meccsek 😊 Najó Ramos a kivétel, de kivételek mindig kellenek 😄

Most miért van az, hogy az alig használt, betonvédekezõs taktikámmal a tartalékos csapat többször lõ kapura mint az alappal?Örülök persze csak nem értem.
DONGUBA
Thx

Még jó hogy nem a tartalékot írtad mert az kb. 5 fõbõl áll, elzavartam az összeset olyan gyengék voltak.Komolyan nem értem,hogy a világszínvonalú utánpótlásképzõnk hogy termel ki ilyen selejteket.Vagy vegyek fel ifiedzõket?Ja, itt a Béla:
Huni92
Minimális rendszerkövetelmény – PC
Op. Rendszer: Windows XP/Vista/W7
Processzor: XP : 1.4GHz or Faster, Vista/W7 : 2.0GHz or Faster
Memória: XP : 512MB RAM, Vista/W7 : 1.0GB RAM
Grafika: 128MB videokártya. Támogatott videokártyák: – Nvidia FX 5900 Ultra vagy jobb; ATI Radeon 9800 vagy jobb; Intel 82915G/82910GL vagy jobb. A régebbi videokártyákat a játék nem támogatja, és meglehet, hogy csak a 2D-s meccsnézet érhetõ el azokkal.
DirectX®: 9.0c verzió
Szükséges hely a merevlemezen: 2GB
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis.

Minimális rendszerkövetelmény – MAC
Op. rendszer: OS X version Leopard 10.5.8, Snow Leopard 10.6.3, vagy újabb.
Processzor: Intel Processor
Memória: 2GB
Grafika: Nvidia Geforce 7300 GT vagy jobb; ATI Radeon X1600 vagy jobb.

DONGUBA
Erosebb gep kell vajh hozza mint a 10-hez?