A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    ŐRÜLT meccsen húztuk be az európai szuperkupát! az első félidőben nem volt semmi különös, megszereztük a vezetést és meg is tartottuk a félidőig. aztán gondoltam egyet és beállítottam neuer helyett a 16 éves kapustehetségemet. aztán később medina lesérült, jöhetett a csere, sanogo jött be helyette, a kicsit fáradt matic helyett yaisien. tehát mind a három cserémet ellőttem... pár percre rá ali öz is megsérült, de cserélni már nem tudtam, így 10 emberrel maradtunk a pályán. 4 perccel később pedig fellaini egy azonnali piros lappap állíttatta ki magát, így kettős emberhátrányba kerültünk 20 perccel a vége előtt. az állás még mindig 1-0 volt ide. aztán két percre rá 1-1-re módosult az állás, itt már azt hittem szépen megszórnak minket és kikapunk... de nem! 5 perccel a rendes játékidő vége előtt egy jól sikerült szabadrúgás után vujcic fejesével győztes gólt szereztünk a real ellen, holott már 15 perce kettős emberhátrányban voltunk. hát így nyertük meg 2017-ben az európai szuperkupát. :D

meccs
    cserék, értékelések