Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Straniero
Mondom én hogy átjáróház a középpályád! <#puszis>

55 milkót adnak, és igazából egy komplett hátsó alakzatot kellett volna vennem...<#idiota><#rinya> Richards és Touré úgy benéztek egy helyzetet ahogy voltak, ment is az Everton 1-0ra. Legalább Adebayor tudott 1 pontot menteni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Barnabyka
Zabaleta elég univerzális nálam volt, hogy TkpJ-t játszott nem is rosszul nem tudom már melyik csapatban(kényszerbõl). Viszont tényleg a citynél asszem majdnem 100millát vágnak hozzád és abba belefér egy akinfeev kb 30millióért meg egy klasszis balhátvéd vásárlása. Ja és sztem Micah Ric-nél jobb !jobb! hátvédet nem találsz (:

Straniero
Én Vaart-ot is hátrébb húznám egyel irányítani és akkor stabilabb lenne a középpályád.
Én is 433-ban nyomom nekem bevált (lásd:65278)

Mindenesetre ezt a De Jongos dolgot megnézem, védekezõ szerepkörben lesz ott, Given meg marad szerintem, eddig elég jól véd, 2 meccs alatt 0 kapott gól. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ezzel csak egy gond van, hogy Zabaleta nem boldogulk bal oldalt. Vagy attól hogy nem ért hozzá, még játszhat jól?

Barnabyka
ja meg Given helyett szerintem majd jó lesz beszerezni valakit ha Hart esetleg távol van 😄.. Na meg szerintem ireland helyett De jong-ot beteszed arra a posztra más szerepkörben és máris elsõ évben megnyered a PL-t (=

Barnabyka
Micah Ricards-ot tedd be jobb védõbe kiválóan ellátja majd a feladatát..és akkor zabaleta mehet balra..és probléma megoldva 😄

Le van sérülve a jófiú, még egy darabig nem játszik...

zorrobomber
Ja meg Wayne Bridge-et eladtad?

Straniero
Miért nem veszel egy normális DL-t?
Van pénz szarásig.<#idiota>

De, itt a nagy csapat<#idiota>:

zorrobomber
hajrá! gondolom nem fm2010-el nyomod(Garrido, Sylvinho)...

A Man. Cityvel, még új vagyok a játékban, próbálok rájönni hogy mit és hogyan kellene csinálni. Most lesz az elsõ Premiership meccsem a Wigan ellen. 😛

zorrobomber
öö, és kivel vagy

a picsába már, most meg a Zulte Waregem ellen hibázott Garrido egy oltárit a 16os elõtt, gól lett belõle. Nem lesz ez így jó a Premiershipben. :S

Bár még csak barátságos meccs, de végre megvan az elsõ komolyabb ellenfél elleni magabiztos gyõzelem. 😊 3-1re vertem a Fiorentina-t, bár 1 gólt Sylvinho idióta hibája miatt kaptam, elég sûrûn hibázott a felkészülési meccseken, ezért szerintem Garrido lesz a kezdõ keret tagja. (VSz😎

A felsõházi rájátszásba visznek magukkal pontot a csapatok,de az alsóháziba nem.Így mindegy hogy 7.vagy 14.vagy...
Straniero
Üdv All!

Befejeztem az 5. szezonom is a Notts County kispadján.
Azt hiszem hogy kihoztam a maximumot a csapatból.
Sikerek: PL gyõzelem veretlenül (67 meccses veretlenség eddig), FA és liga kupa gyõzelem valamint BL gyõzelem.
A végén már nagyon szenvedtek a srácok, rengeteg döntetlent sikerült összehozni. Most pihenõ van, az ifi csapatba megint hatalmas "tehetségek" lettek generálva így szét kell néznem a piacon.
Aki eddig érkezik az Rakitic ingyen, a többit majd meglátjuk.

Képeket igyekszek este feltenni.

További sok sikert mindenkinek és GRAT!

zyndar
Papa! Papácska!!

Utley: leglább pontokat viszel magaddal a rájátszásba vagy kapsz arányosan? Ennek vajmi kevés értelme van egyébként 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

jaja😊tavaly én is indultam 14.-ént,de akkor sanszom nem volt mert püföltek 😄
Nagyon unom már , hogy 3 egymás követõ meccset nem tudok lejátszani ugyanazzal a csapattal mert a drága gép mindig lesérít valakit.Mikor fognak így összeszokni, kérdem én.A valóságban is van ilyen persze de hogy minden évben ezt kell eljátszani az már túlzás.
zorrobomber
Louis de Funes <#idiota>
Torrente meg vihetné az Atletico Madrid-ot 😄
- Pepito, te milyen drukker vagy??
- Én, én, én madridi persze...
- Megöllek, köcsög!!!
😄

zyndar
A még éppen nem kiesõ Cercle Bruges az EL helyért játszhat? Ennyire idétlen szabályok vannak Belgiumban? 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

ha kis kerülõvel is,de jövõre kilépünk a nemzetközi porondra😊
A rájátszás eredményei...és a bajnokság utolsó pár forduló eredményei is láthatóak...ha ott csak 1 döntetlen helyett nyerünk,már a BL-t mentünk volna!!!

Grat mindenkinek és jó éjt😊
kb az ideg verte szét az agyam...ennyi döntetlen a világon nincs...zsákszámra hagytuk ki a jobbnál jobb helyzeteket és így elúszott a felsõház..csalódott vagyok!!!!!Azt hittem simán meglesz az UEFA kupa,de nem..bár pici esély még mindig van...
Ja és még egy kérdés. Miért kezdenek el aggodalmaskodni a játékosaim? Azt mondják nem ismerem el eléggé a csapat érdemeit, de errõl speciel fogalmam sincs mi árulkodik.

Valahol a taktikánál be lehet állítani, hogy biztos vezetésnél ne kezdjenek minden 100%os helyzetet ellövöldözni a náthás ****ba? Kezd idegesíteni. 😄

Hellósztok!
Igazából nem is tudom hova írjam,de szerintem leginkább ide illik.
Az a lényeg hogy most a CSKA Moszkvával vagyok,és az orosz kupában a Spartakkal sorsoltak össze.Na a meccs 1-1-gyel végzõdött hosszabbításban is,ezért jöttek a 11-esek.Végül a Spartak 6-5-re megnyerte a párbajt.Mondom na szép... kilépek meccsbõl,megnézem az üzeneteket,gondolom mindenki le akarja tépni a fejem... erre elég váratlan dolgot tapasztaltam.Mindenki örült hogy mekkora jók voltunk meg minden, megnézem az eredményt, 3-1-et ír nekem 2 hosszabbításban lõtt góllal Oo. Megnézem a highlights-ot és ott viszont még mindig a 11-es párbajt mutatja 😄. Közbe meg továbbjutottam 3-1-gyel. Ez most mi? xdd

tabella 10 fordulóval a vége elõtt.
zyndar
Mongongu el akart húzni, ment a Juvéba. Mivel e 2 fiatalember közül nem tudtam választani, így jött mindkettõ 😊

zyndar
Na, beelõztem Wenger bácsit <#vigyor3>

Én ma este, most már geo által belinkelt taktikával ülök neki a szezonnak végre a Man. City-vel, sikerült egy olyan keretet összehozni, hogy tudom rotálni a kezdõt, lényegében van a cserepadon ülõ összes játékos bármikor bevethetõ a kezdõben, ennek szívbõl tudok örülni. 😊

zyndar
Miután összeszemeteltem az offtopikot, mutatom a majdnem féltávot <#rolleyes>

jól fog kinézni, bár inkább a managering része érdekel 😊 már várom

a hullámvölgy után remélem már magunkra találtunk. túl sok pontot vesztettünk esélytelenebb csapatok ellen. most meg egy esélyesebb ellen tudtunk nyerni.
zorrobomber

ilyet még nem láttam.

Real Madrid 1 - 1 Barcelona
Barcelona 11esbõl tudott csak gólt lõni, Arbeloa volt a hibás, mivel Villa-t felrúgta a 16oson belül. Rengeteget védett Casillas, de Valdés se maradt munka nélkül. Egy szépen kialakított helyzetet Pedro León fejezett be egy szép góllal. Innentõl már csak kisebb-nagyobb helyzetek voltak... közben a keretem fele meg sérült / kölcsönbe van.

tény, hogy egy kisebbfajta hullámvölgyben a csapat, de ahhoz aligha lehet köze
Elsõ bajnoksági meccs:

Málaga 1 - 3 Real Madrid

Özil-t ahogy átraktam TkpK pozícióba, gólt lõtt, amíg KPK volt addig végig balfaszkodott. Micah Richards is fejelt egy gólt Di María beadásából, C. Roni is fejelt egyet.

BL-sorsolás:
Internazionale
Real Madrid
Panathinalkosz
FC Zürich

nem túl vészes, sima továbbjutást várok

jó ez, így tovább! <#eljen>
Picit lemaradtam,de most volt kicsi idõm játszani,így letoltam a féltávot.Csapat jövõre új arénába költözik,ezért anyagilag még megszorítások voltak.A csapatomba fiatal tehetségeket építettem be,és nem akartam magasra tenni a lécet.
Íme féltávon az állás:

Az elsõ 6 a felsõházba jut,és ezt azért szeretném elérni😊
Huni92
na, látom szép eszmecsere zajlott itt.
elõször is: kit érdekel, hogy 190 avagy 100 a ca/pa egy játékosnál, ha az rugdalja a gólokat (vagy a posztján kiemelkedõen játszik)?
továbbá ahhoz, hogy nagyjából tiszta képet kapj egy játékosról, 20/20-as figyelõd kell legyen, és még akkor sem tuti, hogy a játékos olyan lesz, mint amilyennek õ jósolja.
sokat számítanak a rejtett tulajdonságok, valamint posztonként vannak fontos és kevésbé fontos tulajdonságok, amelyek másképpen vannak értékelve egy csatárnál és egy védõnél. érthetõbben: egy csatárnál a befejezés mondjuk másfeles "szorzóval" játszik, a védõnél viszont ez teszem azt 0,2-essel, mert értelemszerûen nem ugyanolyan fontos ez a tulajdonság a két poszton. ezért van, hogy abszolút másképp számolja a ca/pa kettõst a genie. és az sem mindegy, hogy a játékos striker vagy forward.
ami viszont szerintem a legfontosabb az az, hogy ne próbáld/próbáljuk megérteni az egészet, ne akarjuk kristálytisztán látni a dolgokat, mert belezavarodnánk 😊
ha jól játszik a játékos, a kisujjamat se érdekli, hogy milyen számokat generál neki a játék. 😊

Terminátor14
Hát nyilván ha valaki full ballábas, jobban meg szar, akkor ha csak a jobb lábát tudja használni, az neked jó 😊

CSAK a Fradi

utolsó 2 meccset lejátszottam az õszi szezonban...felemás képet kaptam...

Metallist Charkow - Dynamo Kijev 2-3
Szép mutatott játék, irányítottuk végig a meccset.

Dnjepwopetrowsk - Dynamo Kijev 3-1
Ez pedig a vicc kategória...3 gólból 2-t az én kapusom védett be...ráadásul emberhátrányban fejeztük be a mérkõzést, ugyanis lerúgták a "fél csapatot" és már nem volt kire cserélni...nevetséges meccs...

Jelenleg 2. helyen állunk a tabellán a Sahtar mögött 2 ponttal és a Metallist elõtt 3al.

zyndar
Nem lesz nagy segítség, de én a 2010-ben egyáltalán nem használok ellenfél utasításokat. Ha esetleg kiemelkedõ tudású irányító szerepel az ellennél, akkor a ráállítom a vkp-t.

Nightwish006
Az ügyesebb játékosokat szoktam szorosan emberfogni, és a legpancserebbet pedig soha, hogy inkább neki passzolgassanak, és basszák el. Engem igazából az érdekelne, hogy mikor kell szorosan embertfogni, lezárni, de fõleg a lábra terelés utasítás érdekelne!!!!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu