Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Én is 433-ban nyomom nekem bevált (lásd:65278)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Befejeztem az 5. szezonom is a Notts County kispadján.
Azt hiszem hogy kihoztam a maximumot a csapatból.
Sikerek: PL gyõzelem veretlenül (67 meccses veretlenség eddig), FA és liga kupa gyõzelem valamint BL gyõzelem.
A végén már nagyon szenvedtek a srácok, rengeteg döntetlent sikerült összehozni. Most pihenõ van, az ifi csapatba megint hatalmas "tehetségek" lettek generálva így szét kell néznem a piacon.
Aki eddig érkezik az Rakitic ingyen, a többit majd meglátjuk.
Képeket igyekszek este feltenni.
További sok sikert mindenkinek és GRAT!
Utley: leglább pontokat viszel magaddal a rájátszásba vagy kapsz arányosan? Ennek vajmi kevés értelme van egyébként 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Torrente meg vihetné az Atletico Madrid-ot 😄
- Pepito, te milyen drukker vagy??
- Én, én, én madridi persze...
- Megöllek, köcsög!!!
😄
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Igazából nem is tudom hova írjam,de szerintem leginkább ide illik.
Az a lényeg hogy most a CSKA Moszkvával vagyok,és az orosz kupában a Spartakkal sorsoltak össze.Na a meccs 1-1-gyel végzõdött hosszabbításban is,ezért jöttek a 11-esek.Végül a Spartak 6-5-re megnyerte a párbajt.Mondom na szép... kilépek meccsbõl,megnézem az üzeneteket,gondolom mindenki le akarja tépni a fejem... erre elég váratlan dolgot tapasztaltam.Mindenki örült hogy mekkora jók voltunk meg minden, megnézem az eredményt, 3-1-et ír nekem 2 hosszabbításban lõtt góllal Oo. Megnézem a highlights-ot és ott viszont még mindig a 11-es párbajt mutatja 😄. Közbe meg továbbjutottam 3-1-gyel. Ez most mi? xdd

Real Madrid 1 - 1 Barcelona
Barcelona 11esbõl tudott csak gólt lõni, Arbeloa volt a hibás, mivel Villa-t felrúgta a 16oson belül. Rengeteget védett Casillas, de Valdés se maradt munka nélkül. Egy szépen kialakított helyzetet Pedro León fejezett be egy szép góllal. Innentõl már csak kisebb-nagyobb helyzetek voltak... közben a keretem fele meg sérült / kölcsönbe van.
Málaga 1 - 3 Real Madrid
Özil-t ahogy átraktam TkpK pozícióba, gólt lõtt, amíg KPK volt addig végig balfaszkodott. Micah Richards is fejelt egy gólt Di María beadásából, C. Roni is fejelt egyet.
Internazionale
Real Madrid
Panathinalkosz
FC Zürich
nem túl vészes, sima továbbjutást várok
Íme féltávon az állás:
Az elsõ 6 a felsõházba jut,és ezt azért szeretném elérni😊
elõször is: kit érdekel, hogy 190 avagy 100 a ca/pa egy játékosnál, ha az rugdalja a gólokat (vagy a posztján kiemelkedõen játszik)?
továbbá ahhoz, hogy nagyjából tiszta képet kapj egy játékosról, 20/20-as figyelõd kell legyen, és még akkor sem tuti, hogy a játékos olyan lesz, mint amilyennek õ jósolja.
sokat számítanak a rejtett tulajdonságok, valamint posztonként vannak fontos és kevésbé fontos tulajdonságok, amelyek másképpen vannak értékelve egy csatárnál és egy védõnél. érthetõbben: egy csatárnál a befejezés mondjuk másfeles "szorzóval" játszik, a védõnél viszont ez teszem azt 0,2-essel, mert értelemszerûen nem ugyanolyan fontos ez a tulajdonság a két poszton. ezért van, hogy abszolút másképp számolja a ca/pa kettõst a genie. és az sem mindegy, hogy a játékos striker vagy forward.
ami viszont szerintem a legfontosabb az az, hogy ne próbáld/próbáljuk megérteni az egészet, ne akarjuk kristálytisztán látni a dolgokat, mert belezavarodnánk 😊
ha jól játszik a játékos, a kisujjamat se érdekli, hogy milyen számokat generál neki a játék. 😊
CSAK a Fradi
Metallist Charkow - Dynamo Kijev 2-3
Szép mutatott játék, irányítottuk végig a meccset.
Dnjepwopetrowsk - Dynamo Kijev 3-1
Ez pedig a vicc kategória...3 gólból 2-t az én kapusom védett be...ráadásul emberhátrányban fejeztük be a mérkõzést, ugyanis lerúgták a "fél csapatot" és már nem volt kire cserélni...nevetséges meccs...
Jelenleg 2. helyen állunk a tabellán a Sahtar mögött 2 ponttal és a Metallist elõtt 3al.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu