A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Leeds United - 2012/2013

Miután elhagytam a Lillet, és a frissen feljutott Leedshez kerültem, rögtön elkezdtem dolgozni a csapat megerősítésén. Megérkezésem előtt már 6 ember csatlakozott a kerethez, bár sok vizet nem zavartak.
    Elég komoly játékosmozgás volt, gyakorlatilag kicseréltem a csapatot.

A télen az újdonsült elnök megvette Neymart, ami megkoronázta az átigazolási piacon végzett tevékenységét a klubnak.

Az FA meg a Ligakupából nagyon hamar kiestünk, amit így utólag nem is bánok, mert legalább nem szakadtunk meg a sorozatterhelés miatt és tudtunk a bajnokságra koncentrálni.

A bajnokság első két fordulója bizakodásra adott okot, vertük a Boltont és ikszeltünk a Liverpoollal, de aztán jött egy 2-4-es és egy 2-6-os zakó a City és a Chelsea ellen. Itt úgy gondoltam, hogy rendben van ez,mert egyrészt teljesen új a csapat, másrészt frissen feljutott gárdáról beszélünk.
    Aztán összerázódtak az emberek, és lehoztunk előbb egy 8, majd egy 13 meccses veretlenségi sorozatot.
    A 35. fordulóban még a vezetést is átvettük, de aztán leikszeltünk a Stoke Cityvel, és kikaptunk a Tottenhamtől, úgyhogy szoros versenyben ugyan, de lemaradtunk a bajnoki címről.

Saviola a maga 30-31 évével húzta a csapatot, 30 gólig jutott a bajnokságban, gólkirály is lett.

Ilyen szűk kerettel dolgoztam januártól kezdve, és szerencsére elkerültek a komolyabb sérülések, leszámítva Vela 7 hetes és Neymar 3 hetes kiesését.

Peruval 4. helyen állok a VB-selejtező csoportban, a világranglistán a 11. helyen van a válogatott.