A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Már régebb óta játszok FM-el, utóbbi időben a Chelsea-vel nyomta, de meguntam. Kezdtem egy új karriert, csak válogatottak, nincsen semmilyen bajnokság betöltve.
Első állomásom Új-Zéland nemzeti csapata. Célom, kijutni a 2014-es Brazil világbajnokságra. Vezetőség meg van elégedve a munkámmal, már Ghána közeledését vissza is utasítottam.
Íme a jelenlegi keretem, leggólerősebb játékosom Chris Killen:
2010 júniusában kerültem a csapathoz, első meccsem India ellen játszottam. Ebben az évben még nem én szerveztem a barátságos mérkőzéseket:
Következő évre már én szerveztem a felkészülési mérkőzéseket. Wales kemény falatnak tűnt, magyarokkal is elég szoros meccset játszottunk, a többi szinte papírforma lett:
Ez évben kapcsolódtunk be az óceániai vb-selejtező második fordulójába, ahol az első két meccset sikerült megnyerni, viszont Salamon-szigetek nem kicsit meglepett bennünket. Jelenleg így áll a csoport, még mindenkivel játszok visszavágót. A csoportgyőztes a rájátszásban folytathatja:
2012-ben a a három vb-selejtező visszavágója mellett még a Kanada elleni barátságos mérkőzés is izgalmasnak ígérkezik számunkra: