Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
xDDDDDDDDDDD ez epik ezt szkríneltem

az uj jatek meg magyar nyelven új játék xD

Avanti Crociati!

DONGUBA
Helyesen írsz.
A rólla az egy l betû.
De beszelhetunk amugy ha van ilyen pelda.csak nem tudom mi a faszert kell allandoan velem foglalkozni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
ne beszeljunk rolla inkabb.

Avanti Crociati!

DONGUBA
Aha mert volt ilyen am foleg UJ JATEKKAL azonnal emlexem ra.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Mor3llo
Ez általános tendencia, hogy augusztus-szeptember-októberre lecsökken a top pörgése, de majd az új játék feldobja.
Megszûnni természetesen nem fog😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

McFrost
Nyugi, jó ott az élet, rendes tagokkal, most úgy is a 06 megy. Ha jön az új, akkor lesz ám pörgés, jhaajj milyen jó is az!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

king82
Biza és ezzel itt sokunknak nem mondtál újat.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Fyrex
ne törõdjél vele, megvan nekünk a saját fórumunk 😊 és alig várom hogy felpörögjön az új gémmel! 😛

Avanti Crociati!

McFrost
És megint jönnek az újak akik kioktatják a népet és azt hiszik õk szarták a spanyol viaszt! Meg itt lesz Guba, aki kezd egyet az FC Hafnarfjördur csapatával, második évben oda vissza üti az Intert, hozzá igazol Neymar és Ninis, és természetesen ezt újvagyok itt az SGn reggel teszi....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

king82
Jó reggelt!

Remélem ez nem azzal fog járni, hogy megszûnik a topik.
Nagyom megszerettem és szerintem volt is értelme még ha egy kicsit kezdett is ellaposodni. De gondolom ha kint lesz az új játék, újra felpörög az egész.

www.bundesliga.de www.kicker.de

McFrost
:AS:A:😄DDD

Fyrex
méltó utódom voltál, csatlakozz hozzám az ex-házigazdák menyországában!😄

Avanti Crociati!

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mor3llo
Új FM, új HG:S

Köszönjük azt a nem kevés idõt, amit rászántál a topra<#eljen> Aztán tényleg visszajárni😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

viccet félretéve én kareszt támogatom. <#eljen>
MAKKMARCI FOR PREZ!
McFrost
Méddzsikk Bójj!!

Fabio Capello
Nos Uraim. Bizonyára feltûnt nektek, hogy mind az én, mind a topik aktivitása lecsökkent. Az igazság az, hogy sem idõm, sem energiám nincs ennyi topikot menedzselni, itt is több elmaradásom van.

Nyilván van közöttetek olyan, akinek megvannak az ötletei, a tudása ahhoz, hogy a topikot visszavarázsolja az SG kedvencévé, az én lehetõségeim sajnos korlátoltak. Éppen ezért, LEMONDOK a házigazdai jogomról, bármelyik normális jelentkezõ részére. Ennek viszont van kettõ darab feltétele:

-Az elsõ szûrõ én lennék, akit érdekel a "fõnökösködés", az keressen fel egy normális hangvételû, részletes privát üzenettel, melyben leírja, miért jelentkezik, mik a tervei a topikkal kapcsolatban. Ha nálam megfelelt, akkor léphet a következõ szûrõre, ami:

-A topiklakó közösség, régiek és újak egyaránt, bárki szavazhat, aki tagja a topiknak (nem x+1. alreg, nem kétnapos reg, hanem régi/új, rendszeresen ide postoló tag).

Ha ezen a szûrõn is átmegy az illetõ, akkor megkapja a házigazda jogot.

Természetesen nem fogok teljesen eltûnni az éterben, valószínûleg többé-kevésbé rendszeresen fogok ide írni. Mindenesetre köszönöm azt a közel három évet, amit házigazdaként élvezhettem a támogatásotok mellett.

Szóval, várom a jelentkezõket privátban. 😊

Darthmushroom
na ennyit a hoffenheim mentésrõl megy a delete...
utolsó forduló elõtt 2pont elõny és 13.nünberggel játszunk egy döntetlen és bajnokok vagyunk erre 0:1rõl kikapunk 3:2re... még persze a bayern és a leverkursen is nyer és 3.hely.. na elmegy a picsába...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
hoffi tavasz:
hoffi 3:0 frankfurt
wolsburg 3:1 hoffi
hoffi 1:1 bayern
stuttgart 5:3 hoffi
hoffi 1:0 hannover
német kupa dormund 4:3 hoffi hosszabbítás utána... pedig 3:0ról felálltunk 90+2 11s fogott a kapusom és 2gólt nem adtak meg nekem...-.-
schalke 3:3 hoffi
így simán elveszítettük az 5pontos elõnyünket és az 1.helyett

na ez durva volt! 😊

elvagytok...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

igazából ha skizofrén akkor úgy kéne kérdeznem, hogy. Skizofrének vagytok-e 😄

akvik
háháháháháhhááháh ez jóó😄DD
esküszöm továbbra is jó ez a topik.na majd este jövök egy sportingos beszámolóval.

de amúgy mi értelme van alreggel is irogatni ide? skizofrén-e vagy 😄

zyndar
<#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
ühüm 😄

DONGUBA
oké mester
csak szegeny big jones szivja meg mert baszogatjatok h o is en vagyok

Huni92
ne pedálozz, úgysem jössz ki ebbõl a gödörbõl 😊

DONGUBA
Igen mindenki en vagyok toredelmesen elismerem.
Meg te is en vagyok

McFrost
Guba, te vagy az? Ezt nem hiszem el!

Fyrex
na ez égés! 😄😄😄

Avanti Crociati!

Huni92
láttuk, mit írtál 😊
szerinted ki hisz neked azok után, hogy pár hónapja még tagadtad amit ma beismertél? 😄😄
namindegy.

Darthmushroom
én ezt nem értem most alregel gratulálunk saját magunknak vagy mi a téma én nem értem D:

DONGUBA
Igen es mondtam mar h en vagyok-voltam makmarci es akkor mar minden uj tag az sg-n en leszek?

akvik
Like 😊😄DD Am grat Utley-nak és Gombának.

Huni92
ejj-ejj, kihagy az emlékezeted, guba? 😄
csekkold le ezt 😄
utána meg ezt 😄

heló o/

DONGUBA
Jo ne nezzuk egymast hulyenek ti is ezt irtatok.

Fabio Capello
nem értelek, halálosan komolyan kérdeztem tõle hogy szereti e a mákos gubát, mivel épp azt ettem félig bebaszva... 😄

Bocs ha megbántottalak, nem volt szándékos.

DONGUBA
Latom megint jol aludtatok.
Egy alregem van/volt a makmarci de megkerdezheted Monoton haverodat.

Fabio Capello
Te szereted a mákos gubát?

Itt szinte kizárólag gubaimádók játszanak 😉 😊

Huni92
semmi, játsszál csak :]] 😄😄😄
ne foglalkozz az idijótákkal 😄:SD:_AD?A_Dsa
megnyugtatlak, te vagy a helikopter, és a többiek a hülyék 😄

grat utley!

Tessek?
Mire gondolsz?
Nem ertem.Mi ri le es honnan?

Fyrex
hiába használsz alreget, lerí rólad -.-'''

Avanti Crociati!

Grat neked is spanyol teso😛PPP

Óriási kihívást kerestem,és így esett a választásom a Coruxo FC-re!Spanyol 3.ligában indultunk és 4éves tervben gondolkodtam.A csapatról tudni kell,hogy elég gyenge képességû,és így csak a 4.évbe terveztem a 2.ligába való feljutást.Anyagilag is gyenge lábakon álltunk,és a stadion is 1500 férõhelyes.
Elsõ évben sokáig az élbolyba tanyáztunk,de az anyagi gondok miatt meg kellett válni 4-5 húzóembertõl,és így keserves tavasz sikerült.Végül a 15.helyre futottam be a kieséstõl már nem kellett tartani,szóval a terv teljesítve😊
A második szezonban jobbára fiatal játékosokat igazoltam,akiket késõbb pénzé tudok majd tenni.De nagyon szépen indultunk,és nem volt szívem eladni játékosokat,de nem tudom hogy jól döntöttem e...
Bajnoki szereplésünk kiválóra sikeredett,de a stadionomat fejleszteni kellett,és így már nem bizti,hogy megérte...

Stadion fejlesztés alatt van jövõ márciusra 7500-as férõhelyünk lesz!!!!!
Sajna ez a fejlesztés nagyon betett anyagilag😞 Így -7millió euróba kerültünk😊
Cél jövõre a túlélés😊
Szerintetek sima meccs volt?
En nem a valenciaval vagyok😄DDDDDD
Elso szezonja a csapatnak a spanyol primera divisionban.

Darthmushroom
õszi csoda 😄

nagy riválisok ellen tudtunk nyerni nagyrészt

Darthmushroom
új karrierembõl pár meccs:

friss dbvel kezdtem am még egyéb meccsek:
bayern 2:2 hoffi
hannover 2:1 hoffi
frankfurt 0:2 hoffi
így 6forduló után 1. vok