Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az uj jatek meg magyar nyelven új játék xD
Avanti Crociati!
A rólla az egy l betû.
De beszelhetunk amugy ha van ilyen pelda.csak nem tudom mi a faszert kell allandoan velem foglalkozni.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megszûnni természetesen nem fog😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Remélem ez nem azzal fog járni, hogy megszûnik a topik.
Nagyom megszerettem és szerintem volt is értelme még ha egy kicsit kezdett is ellaposodni. De gondolom ha kint lesz az új játék, újra felpörög az egész.
www.bundesliga.de www.kicker.de
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Köszönjük azt a nem kevés idõt, amit rászántál a topra<#eljen>#eljen> Aztán tényleg visszajárni😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nyilván van közöttetek olyan, akinek megvannak az ötletei, a tudása ahhoz, hogy a topikot visszavarázsolja az SG kedvencévé, az én lehetõségeim sajnos korlátoltak. Éppen ezért, LEMONDOK a házigazdai jogomról, bármelyik normális jelentkezõ részére. Ennek viszont van kettõ darab feltétele:
-Az elsõ szûrõ én lennék, akit érdekel a "fõnökösködés", az keressen fel egy normális hangvételû, részletes privát üzenettel, melyben leírja, miért jelentkezik, mik a tervei a topikkal kapcsolatban. Ha nálam megfelelt, akkor léphet a következõ szûrõre, ami:
-A topiklakó közösség, régiek és újak egyaránt, bárki szavazhat, aki tagja a topiknak (nem x+1. alreg, nem kétnapos reg, hanem régi/új, rendszeresen ide postoló tag).
Ha ezen a szûrõn is átmegy az illetõ, akkor megkapja a házigazda jogot.
Természetesen nem fogok teljesen eltûnni az éterben, valószínûleg többé-kevésbé rendszeresen fogok ide írni. Mindenesetre köszönöm azt a közel három évet, amit házigazdaként élvezhettem a támogatásotok mellett.
Szóval, várom a jelentkezõket privátban. 😊
utolsó forduló elõtt 2pont elõny és 13.nünberggel játszunk egy döntetlen és bajnokok vagyunk erre 0:1rõl kikapunk 3:2re... még persze a bayern és a leverkursen is nyer és 3.hely.. na elmegy a picsába...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hoffi 3:0 frankfurt
wolsburg 3:1 hoffi
hoffi 1:1 bayern
stuttgart 5:3 hoffi
hoffi 1:0 hannover
német kupa dormund 4:3 hoffi hosszabbítás utána... pedig 3:0ról felálltunk 90+2 11s fogott a kapusom és 2gólt nem adtak meg nekem...-.-
schalke 3:3 hoffi
így simán elveszítettük az 5pontos elõnyünket és az 1.helyett
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
esküszöm továbbra is jó ez a topik.na majd este jövök egy sportingos beszámolóval.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
csak szegeny big jones szivja meg mert baszogatjatok h o is en vagyok
Meg te is en vagyok
szerinted ki hisz neked azok után, hogy pár hónapja még tagadtad amit ma beismertél? 😄😄
namindegy.
Bocs ha megbántottalak, nem volt szándékos.
Egy alregem van/volt a makmarci de megkerdezheted Monoton haverodat.
ne foglalkozz az idijótákkal 😄:SD:_AD?A_Dsa
megnyugtatlak, te vagy a helikopter, és a többiek a hülyék 😄
grat utley!
Mire gondolsz?
Nem ertem.Mi ri le es honnan?
Elsõ évben sokáig az élbolyba tanyáztunk,de az anyagi gondok miatt meg kellett válni 4-5 húzóembertõl,és így keserves tavasz sikerült.Végül a 15.helyre futottam be a kieséstõl már nem kellett tartani,szóval a terv teljesítve😊
A második szezonban jobbára fiatal játékosokat igazoltam,akiket késõbb pénzé tudok majd tenni.De nagyon szépen indultunk,és nem volt szívem eladni játékosokat,de nem tudom hogy jól döntöttem e...
Bajnoki szereplésünk kiválóra sikeredett,de a stadionomat fejleszteni kellett,és így már nem bizti,hogy megérte...
Stadion fejlesztés alatt van jövõ márciusra 7500-as férõhelyünk lesz!!!!!
Sajna ez a fejlesztés nagyon betett anyagilag😞 Így -7millió euróba kerültünk😊
Cél jövõre a túlélés😊
En nem a valenciaval vagyok😄DDDDDD
Elso szezonja a csapatnak a spanyol primera divisionban.

nagy riválisok ellen tudtunk nyerni nagyrészt
friss dbvel kezdtem am még egyéb meccsek:
bayern 2:2 hoffi
hannover 2:1 hoffi
frankfurt 0:2 hoffi
így 6forduló után 1. vok