A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    Kicsit elmaradtam a vándor karrierem beszámolójával.
    Elsősorban grat mindenkinek:)) szép eredmények.Szomorúan látom a topik kikerült a top10ből..
    Na de akkor most jöjjön a beszámolóm.
    Szóval mexikóban a Toluca csapatát vettem át ez volt karrierem 3.állomása.
    Célom a bajnoki cím megszerezése volt.Első évben sikerült is.Innentől jön akkor a beszámoló folytatása.

Szóval legfőkébb az ingyen megszerezhető játékosokra koncentráltam.
    Csapat kvalifikálta magát a libertadores kupa küzdelmeibe is.Könnyű csoportot kaptam ahonnan illő volt első helyen tovább menni.

Csoport küzdelmek után tulajdonképpen a kieséses sorozatban csak a botafogo ellen szenvedtünk meg.Elődöntő első meccsén annak ellenére h kikaptunk sao paulotól második meccset simán hoztuk.

Készülhettem a döntőre amerikai egyik szupercsapata a gólkirályi címet megszerző Neymar csapat ellen.
    Első meccsen próbáltunk védekezni és kontrákra beállni mert gondoltam hogy nagy nyomást helyez ránk a santos.Így is történt.Első meccsen kicsit felborult a pálya de kihúztuk 0-0al..
    Második meccsen viszonylag támadó szellemben léptunk pályára.
    Meg is lett az eredménye mivel egy szabadrúgás után a hálóba fejelt az addig egyetlen gólt sem szerző jobbhátvéd Gamboa.
    Megnyertük a Libertadores kupát:)
    Bajnokságban sajnos a rájátszás elődöntőjében véreztünk el így nem sikerült megvédeni a címünket.
    Érkeztek új játékosok nyáron is köztük egy két nagyobb név.Rolando Zarate,Cicinho,Guiza,Ivan Cordoba és Raúl Bravo akikkel újra a cél a bajnoki cím visszaszerzése volt és az Észak-Amerikai Bl-cím megszerzése volt cél.
    Először jött egy amerikai és mexikó csapatok részvételével zajló superliga ahol az elődöntőben véreztünk el.Utána következett a bajnokság alapszakasza ahol másodikak lettünk majd a rájátszásban megint az elődöntőben kaptunk ki két sima meccsen...
    Ezért is szerettem a mexikói ligát:)

Közben zajlott az élet a észak-amerikai bl-ben is ahol a csoportból simán továbbjutottunk és igazából csak az elődöntőbe a tigres ellen szenvedtünk meg.

Döntő első meccsén már eldőlhetett volna tornagyőzelem sorsa de végül a második meccsen biztosítottuk be.

Maradtam még egy fél évet ugyanis csapat megint ott volt a libertadores kupa főtábláján ahonnan simán továbbmentünk végül a negyeddöntő jelentette a végállomást a Boca ellen.
    Libertadores kupa
    Annak ellenére hogy annyi külföldi neves játékosunk volt mégis ő volt a csapat klasszisa:
    Carlos Esquivel.
    Közben két csapattól is kaptam ajánlatokat egyik a Besiktas volt másik az Espanyol de én vártam egy jobb ajánlatra ami végül a Napoli csapatától meg is érkezett amire rögtön igent is mondtam.Napoli megnyerte az elmúlt 3év olasz bajnokságát de a bl-ben nem bírtak maradandót alkotni ezért néztek új edző után.Csapatban rengeteg potenciál volt és tulajdonképpen a támadósoron nem is volt mit változtatni hiszen olyan játékosok vannak itt mint Hazard,Cavani,Lavezzi,T.Müller,Hamsik..

Közben zajlott az élett válogatottnál is hiszen augusztusban elfogadtam az Uruguay válogatott felkérését.Csapat a második helyen állt Argentína mögött a vb-selejtezőben.Cél a kijutás volt.Csapat elég jó szóval remélem a vb-n is majd maradandót alkotunk és előrébb tudunk lépni a 2010es helyezéshez képest.
    Eddigi meccseink:

Legnagyobb siker természetesen Argentína idegenbeli legyőzése volt:)