Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!Srácok tudnátok tanácsot adni abban h mijen adatbázist töltsek be?magyar csapattal szeretnék indulni.olyanra gondoltam ahola zért tehetségeket tudok szerezni és ne lesz túl lassú tõle a gépem:2GH proci és 788MB ram?elöre is köszi
bakkerman
mindkettõ kezdõ,Sós balvédõ,Hidi irányitó kp

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fisicofan
Nyami, lejátszottam a leggyengébb meccsemet amióta FM-ezek, a szurkolók egy csinos 0%-kal értékelték a teljesítményünket, amit meg is értek:

Egyébként sem állunk jól a csoportban, 5 meccsen 0 pont, bár az egyik legnehezebb csoportot kaptuk, a Fio, Fener, Almeria trió nem fekszik a csapatnak. A Loki is bejutott az EL-be, õk persze Slavia meg Aalborg ellen játszanak, már a sorsoláskor éreztem hogy õk valami könnyû csoportot fognak majd ki, mi meg jól megszívjuk, hát nem tévedtem 😊

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Ja elnézést a duplapostért. Elfelejtettem leírni hogy a 2010-el játszom.
Üdv mindenkinek!

Tegnap kezdtem játszani a játékkal. Eléggé megtetszett amit írtatok. Jelenleg a Lokival próbálkozok. Elég jól állok mivel továbbjutottam a BL-selejtezõben5-2-es összesítéssel. Jól jönne pár ötlet hogy mivel próbálkozzak.
fiatalok közül kiket játszatsz? erõsen ajánlom sós márkót és hidi patrikot. 😊
bakkerman
nah,végülis a vége 3-1 lett,a második félidõben bejött Hrepka,Albarracin,és Nikolic,rendet is raktak,nem sokon múlt hogy végülis nem lett szorosabb :S itthon 3 támadóval kell felállni!! Amúgy B csapattal vertük az elsõ fordulóban a Kecskemétet,3 ifista is kezdõ volt.

😞(
bakkerman
na most estünk ki az EL-bõl,Vaslui-Honvéd 3-0 24. perc,65-35-ös labdabirtoklás...na majd jövõre

bakkerman
😄
honvéd lett a dologból,a szuperkupát elbuktuk hosszabbitás után a Loki ellen,0-1-re,az EL-ben a Vasluit kaptuk,cél a továbbjutás,és a 170k€ besöprése,mert csak akkor jöhet minõségi igazolás. Eddig jött Sepuya,Ebala,Nikolic,Bajner Bálintot visszaküldtem,õ ugye kölcsönben van a Honvédnál a játék elején,de az elsõ felkészülési meccsen eltört a lába,9 hónapra lesérült,így inkább otthon gyógyulgasson ne nálam 😄

DONGUBA
<#mf1><#mf2><#eplus2><#idiota>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
Fradit válaszd mer oda már második évben elmegy Beckham! Ergo csak jó csapat lehet!

Huni92
ird be még kilencvenkétszer, biztosan válaszolunk.

1. akkor sehogy. megvárod a köv. felkérést
2. magyarország szöv. kapja leszel, csinálsz egy új menedzsert, azt felkéred az u20 irányítására, majd lemondasz a felnõttektõl.

Még lenne 2 kérdésem! Válogatottat akarok irányítani egy új mentésen, Egyiptomét, de a kezdésnél nem lehet kiválasztani Egyiptomot. Hogyan lehet irányítani õket, mert játék közben felkerestek, de akkor nem fogadtam el??

A másik pedig, hogy hogyan lehet egy új mentésen a válogatott U20-as csapatát irányítani?
ott a pont!😊

Darthmushroom
semmi nem vinne rá egy arra h egy magyar csapattal elkezdjem.. egyszerûen a valóságba is rosszul vagyok a nb1tõl... hamarabb kezdek angol 5v6osztályba mint ott.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
csak a TRABIIIIIIIIIIIIIIIII

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
szerintem az újpest 😄

Fisicofan
a Fradi jó választás, én is velük tolom most, elég jó csapatot össze lehet rakni. Elsõ évbe bajnokságot nyertünk, a második eddig nyögvenyelõs eléggé, csak nem tudom miért

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

DONGUBA
csak a FRADIIIIIIIIIIIIIIII

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
hmm...belefásultam a gémbe...kéne valami új cél,valami kihívás,de nem durva,hanem olyan reális féle...gondolkozom a Fradin,elvileg a 10-ben már nincs adósság,lehetne építkezni,de gondolkodom a Honvédon is,hosszú idõ után ismét bajnokcsapatot össze lehetne rakni....szerintetek melyik legyen?

Köszi, végülis sikerült! Még lenne 2 kérdésem! Válogatottat akarok irányítani egy új mentésen, Egyiptomét, de a kezdésnél nem lehet kiválasztani Egyiptomot. Hogyan lehet irányítani õket, mert játék közben felkerestek, de akkor nem fogadtam el??

A másik pedig, hogy hogyan lehet egy új mentésen a válogatott U20-as csapatát irányítani?
LasDen
nem kell....a játékban a beállításoknál kinyomod a teljes képernyõn való futást és kész....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egy olyan kérdésem lenne hogy fm2008 -at hogy lehet futatni ablakban. Van vmi parancs amit be kell irni a tulajdonságokhoz ha jol tudom,csak nem ugrik be.Elõre is köszönöm a segítséget😊
5.lettem 😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

bakkerman
az elsõ 4 helyezett nem indul a ligakupában,vagyis ha idén top 4-be végzel,akkor jövõ szezonban nem játszol a ligakupában,csak a késõbbi szakaszaiban

Sziasztok.Akik magyar csapattal játszanak,azoktól kérdezném nektek már volt olyan,hogy nem indultatok a liga-kupában?Mert lehet,hogy csak nekem újdonság😄
Amúgy aki Fradival akarja tolni szóljon és küldök egy adatbázist amiben benne vannak az újak és mûködik az xml. fájlos újabb adatbázisokkal is.

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

king82
Szia!

Én innen töltöttem le a 2009/2010-es database frissítést.

http://www.colinharris.net/blogs/index.php/fm2007-database-for-2009-2010-season

Ha kell még valami segítség az FM 2007-hez nyugodttal privát is kereshetsz mert én is ezzel tolom.

www.bundesliga.de www.kicker.de

bakkerman
ez most olyan volt,mintha valaki azt mondja,hogy jó-jó ez a futball,csak a labdát nem tom kezelni xd

végülis az alatt hogy nem értem annyitt értettem hogy az elején mikor 3 országot kellett kiválasztani hogy csináljam egyszerre mind 3-at de rájöttem..
már nem azért, de mit nem lehet rajta érteni? 😄
Húúú gyerekek nagyon ott van ez a game kár hogy még nem nagyon értem a dolgokat! 😄
Forza Italia
ahogy ígértem az igazolások

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

genoa, 2012/2013 (4. szezon)

amit lehetett, idén megnyertünk. szerintem még 1-2 szezont lenyomok és visszavonulok. 😄
mindenesetre jövõre nem igazolgatok már sztárokat (esetleg ingyen) hanem pár fiatalt, akiket megpróbálok beépíteni a csapatba. így talán majd nem fogok unatkozni. 😊 meg terveim közt van még a stadion bõvítése is, mivel egyre több a teltházas meccs, bérletes helyek rendre elfogynak, átlagnézõszámunk pár száz nézõre van a teltháztól. jöjjenek hát a képek.

keret
átigazolások
(az a sok aki ingyen elment, mivel lejárt a szerzõdésük, mind a tartalékcsapatot feltöltõ felesleges kenyérpusztítók voltak, akikre kár a fizetést pazarolni. 😄 a helyüket feltöltöttem az idõsebb u20-asokkal.)

bajnokság:
tabella
meccsek: egyrészt / másrészt
játékos statisztikák
év csapata

olasz kupa:
meccsek
döntõ

bl:
meccsek
csoport
döntõ

szuperkupák:
olasz
európai
(valamiért nem enged rákattintani, így csak ebben a nézetben tudtam berakni...)
Forza Italia
Az h Beckham már a 2. évbe a fradihoz igazolt meglep, mert én a 6. évbe vagyok és most sikerült csak nagyobb neveket hozni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sziasztok, most kezdtem el tolni a játékot eddig nekem nagyon bejött, remélem hamarosan belejövök 😊
Forza Italia
vége az átigazolási szezonnak dobok képet

Huni92
szép-szép, csak a képméretezés továbbra sem megy :/

szekej
Na ha már errejárok. Van két felfedezettem:

szekej
Dartmushroom, ha kell belinkelek az átigazolásról egy képet és ha kell kaphatsz olyatis hogy mennyi változtatás van a játékba. Egy teljesen alap játékot keztem minden változtatás nélkül. Eztis csak azért próbáltam ki mert a 09-be eséj sem volt még nyugdíjjas sztárt szerezni sem. Akkor meg még hozzáteszem hogy Fabien Barthez kapusedzõ nállam.

matthias92
Sziasztok!
Ha felakarom telepíteni a 2.0 patchet, akkor elõtte felkell telepítenem a többit is, vagy elég szimplán a 2.0?
Köszi! (remélem jó helyre írtam)

Darthmushroom
gyanus h 35évesen elmegy... mert alapból mennyi vagy 33, annyit nem nõhet a repu. 2év alatt, max editált adatbázissal esetleg.

becks a fradiban, na lol...
ezt hogy? 😮 nekem anno a honvédhoz baszott jönni minden hasonló pléja, pedig 5x nyertem meg sorozatban a bajnokságot és állandó bl résztvevõ voltam. igaz a csoportkörön túl nem jutottam, talál 2x-3x meglett a 3. hely.
Fyrex
csak feleslegesen.

Avanti Crociati!

szekej
A nagynevû játékos igazolásra válaszolva. Én a Fradival megyek. Nekem sikerült elhoznom Orlando Engelaart 33 évesen és Beckhamet 35 évesen. Mindkettõt asszem ingyen igazoltam. Fiatalabb neves játékost nem lehet megfizetni. Õket is kíváncsiságból igazoltam hogy jönnek-e.

Darthmushroom
szerintem logikus lenne ha nem válaszolnak rá akkor nem tudják a választ.

DONGUBA
Az en kerdesemre senki nem tud valaszt vagy csak feleslegesen irogatok??

Cahil,Downing,Kuyt ??😄