Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyébként sem állunk jól a csoportban, 5 meccsen 0 pont, bár az egyik legnehezebb csoportot kaptuk, a Fio, Fener, Almeria trió nem fekszik a csapatnak. A Loki is bejutott az EL-be, õk persze Slavia meg Aalborg ellen játszanak, már a sorsoláskor éreztem hogy õk valami könnyû csoportot fognak majd ki, mi meg jól megszívjuk, hát nem tévedtem 😊
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Tegnap kezdtem játszani a játékkal. Eléggé megtetszett amit írtatok. Jelenleg a Lokival próbálkozok. Elég jól állok mivel továbbjutottam a BL-selejtezõben5-2-es összesítéssel. Jól jönne pár ötlet hogy mivel próbálkozzak.
honvéd lett a dologból,a szuperkupát elbuktuk hosszabbitás után a Loki ellen,0-1-re,az EL-ben a Vasluit kaptuk,cél a továbbjutás,és a 170k€ besöprése,mert csak akkor jöhet minõségi igazolás. Eddig jött Sepuya,Ebala,Nikolic,Bajner Bálintot visszaküldtem,õ ugye kölcsönben van a Honvédnál a játék elején,de az elsõ felkészülési meccsen eltört a lába,9 hónapra lesérült,így inkább otthon gyógyulgasson ne nálam 😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
1. akkor sehogy. megvárod a köv. felkérést
2. magyarország szöv. kapja leszel, csinálsz egy új menedzsert, azt felkéred az u20 irányítására, majd lemondasz a felnõttektõl.
A másik pedig, hogy hogyan lehet egy új mentésen a válogatott U20-as csapatát irányítani?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A másik pedig, hogy hogyan lehet egy új mentésen a válogatott U20-as csapatát irányítani?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Amúgy aki Fradival akarja tolni szóljon és küldök egy adatbázist amiben benne vannak az újak és mûködik az xml. fájlos újabb adatbázisokkal is.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Én innen töltöttem le a 2009/2010-es database frissítést.
http://www.colinharris.net/blogs/index.php/fm2007-database-for-2009-2010-season
Ha kell még valami segítség az FM 2007-hez nyugodttal privát is kereshetsz mert én is ezzel tolom.
www.bundesliga.de www.kicker.de

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
amit lehetett, idén megnyertünk. szerintem még 1-2 szezont lenyomok és visszavonulok. 😄
mindenesetre jövõre nem igazolgatok már sztárokat (esetleg ingyen) hanem pár fiatalt, akiket megpróbálok beépíteni a csapatba. így talán majd nem fogok unatkozni. 😊 meg terveim közt van még a stadion bõvítése is, mivel egyre több a teltházas meccs, bérletes helyek rendre elfogynak, átlagnézõszámunk pár száz nézõre van a teltháztól. jöjjenek hát a képek.
keret
átigazolások
(az a sok aki ingyen elment, mivel lejárt a szerzõdésük, mind a tartalékcsapatot feltöltõ felesleges kenyérpusztítók voltak, akikre kár a fizetést pazarolni. 😄 a helyüket feltöltöttem az idõsebb u20-asokkal.)
bajnokság:
tabella
meccsek: egyrészt / másrészt
játékos statisztikák
év csapata
olasz kupa:
meccsek
döntõ
bl:
meccsek
csoport
döntõ
szuperkupák:
olasz
európai
(valamiért nem enged rákattintani, így csak ebben a nézetben tudtam berakni...)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha felakarom telepíteni a 2.0 patchet, akkor elõtte felkell telepítenem a többit is, vagy elég szimplán a 2.0?
Köszi! (remélem jó helyre írtam)