A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
menedzser #71741 a vezetőség elégedett a munkámmal. ebben a hónapban NEM VESZTETTÜNK!!!!!!!! mondjuk azért is, mert kis csapatok ellen volt a bajnokság és a BL is, mindenkinek kitömtük a hálóját több góllal :D, a Barcelona bukdácsol már most háhá :D és a Getafe v ki van a második helyen mögöttünk két ponttal lemaradva, mi hibátlanok vagyunk. a vezetőség hozzátette, Higuain élete legjobbját nyújtja az én irányítosom alatt. ez valóban így van, nagyon magas az értékelése és öt gólt termelt vagy mennyit a legutóbbi mérkőzéseken.
láthatjátok a postaládában, hogy Plano távozni szeretne, a kis nyomorék sír a szerződése miatt, mondtam nem és legyen szíves tiszteletet tanusítani felém, erre tessék, csak berágott... kis nyavalyás pisisek nem tudnak jómodort tanusítani, túl temperamentumosok v nem profi a hozzáállásuk... ugyanez volt egy másik fiatal játékossal neki olyasmit mondtam, h im willing let you loan football v ilyesmi... nem emlékszem, mert angolul írta. magyarosítva van, csak pár szó néha így beszélgetéseknél angolul van, de minimális ez, amúgy magyar.
na, a képek.