Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó reggelt!
Hát nagyban függ a keretedtõl, ha le vannak strapálva a játékosok akkor csak egy kettõt tegyél be. Ha jó nagy a keret és sok játékos nem kap év kzben játék lehetõséget érdemes minden hétre egyet szervezni. Itt legalább lesz esélyük produkálni magukat. Valamit ha neves csapatokat sikerül szerezned akkor pénz is állhat a házhoz. Az edzést nem kell átrakni teljesen fölösleges alapozni csak nyáron kell, hogy újra formába lendüljenek a játékosaid.
Én így csinálom, de majd kapsz még pár ötletet és az alapján meghozod a döntésedet.
Hát nagyban függ a keretedtõl, ha le vannak strapálva a játékosok akkor csak egy kettõt tegyél be. Ha jó nagy a keret és sok játékos nem kap év kzben játék lehetõséget érdemes minden hétre egyet szervezni. Itt legalább lesz esélyük produkálni magukat. Valamit ha neves csapatokat sikerül szerezned akkor pénz is állhat a házhoz. Az edzést nem kell átrakni teljesen fölösleges alapozni csak nyáron kell, hogy újra formába lendüljenek a játékosaid.
Én így csinálom, de majd kapsz még pár ötletet és az alapján meghozod a döntésedet.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Ja és közben az edzés megint alapozás legyen mint idény elõtt?
Egy fontos kérdésem lenne.Most ért véget az õszi szezon és csak 2.5 hónap után folytatódik.Érdemes-e edzõmeccseket berakni közben, ha igen akkor kb. mikorra és mennyit?
Ha húzóember akkor ne add el, ha úgy érzed simán tudnád pótolni akkor igen. Ribéry=(14meccs7gól)-t is hasonló összegért eladtam, és a helyette 3,8M€-ért igazolt Di María(30meccs2gól10gpassz) legalább olyan jó volt.
Köszi.Cazorláért( Villarreal) bejelntkezett az Inter 24 millió euróért vinnék. Szerintetek adjam el ennyiért?
Oda szvsz szélsõt nem árt..mondjuk Vukcevic(sporting) vagy Trochowski(hamburg) akik elég jól nyomják és viszonylag olcsón megszerezhetõek. Mást nem nagyon tudok mondani mert annyira nem vagyok tisztában a kerettel..Rossi elõl egy állat de ez egyértelmû
Helló
Villarreal-ba kiket ajánlanátok, 2009.júliusában vagyok, most kezdtem.
Köszi
Villarreal-ba kiket ajánlanátok, 2009.júliusában vagyok, most kezdtem.
Köszi
43 éves LOL
2010-et nem próbáltad? Szerintem messze a legoptimalizáltabb az utóbbi pár közül.
Hát így azért nem jelenteném ki hogy kell 😊 de nem lenne rossz. Adler, Lahm, Robben, Gómez, Hulk tengelyben bízom. Õk szinte minden meccsen hozzák a tutit(Hulk-nak, Adler-nek megelõlegezett a bizalom😊, plusz ha még Demichelis is jó napot fog ki szerintem bárki ellen esélyünk lesz.
Tavalyi szezon utolsó, már tét nélküli Bundesliga meccsére beraktam kezdõnek a kapusedzõ/játékosom, bizonyos René Higuita-t <#vigyor3>#vigyor3> Õt raktam be szabadrúgáslövõnek is, alant a 94. percben lõtt próbálkozása.

Hát így azért nem jelenteném ki hogy kell 😊 de nem lenne rossz. Adler, Lahm, Robben, Gómez, Hulk tengelyben bízom. Õk szinte minden meccsen hozzák a tutit(Hulk-nak, Adler-nek megelõlegezett a bizalom😊, plusz ha még Demichelis is jó napot fog ki szerintem bárki ellen esélyünk lesz.
Tavalyi szezon utolsó, már tét nélküli Bundesliga meccsére beraktam kezdõnek a kapusedzõ/játékosom, bizonyos René Higuita-t <#vigyor3>#vigyor3> Õt raktam be szabadrúgáslövõnek is, alant a 94. percben lõtt próbálkozása.

Huni bajtárs nem téved 2007 a helyes válasz. Próbáltam áttérni újabb évadokra de sajna nagyon le lassul vele a játék. A maxot így is kihoztam belõle mert a legutolsó csapat felállások vannak benne amit még a játékhoz csináltak. De és ezt csak zárojelben jegyzem meg számomra a játék élménye a fontos és nem a naprakészség.
Igen azért legkésõbb a második évben a Bayernel BL-t kell nyerni!
Igen azért legkésõbb a második évben a Bayernel BL-t kell nyerni!
Sziasztok!
10.3-as patchel indítottam egyet a PSG-vel. Nagyon szûkösek a keretek, ez mindjárt látszik. Verrattit és Marilungót hoztam el összesen 5 millió értékben. De kifogyott a kasszám. A keret gyenge.
Valaki nem tud olyan játékosokat ajánlani akiket biztosan eltudok hozni kölcsönbe vagy ingyen?
10.3-as patchel indítottam egyet a PSG-vel. Nagyon szûkösek a keretek, ez mindjárt látszik. Verrattit és Marilungót hoztam el összesen 5 millió értékben. De kifogyott a kasszám. A keret gyenge.
Valaki nem tud olyan játékosokat ajánlani akiket biztosan eltudok hozni kölcsönbe vagy ingyen?
Rámész a klub keretére, és azt választod ki, hogy a szerzõdésüket mutassa. Ott vannak ugye ilyen kategóriák hogy Key Player, Backup...na és ott van a ,,Not Needed" kategória, ami neked kell.
Most kezdtem egyet a West Hammel. Sikerült a Real Madridtól Diarrát 4 milió font körül elhoznom, de átadólistán van még Gago is a játék elején.
Most kezdtem egyet a West Hammel. Sikerült a Real Madridtól Diarrát 4 milió font körül elhoznom, de átadólistán van még Gago is a játék elején.
Ez FM2008? Grat amúgy részemrõl is to all! Sunyiban fórumozás nélkül letoltam egy szezont Bayern-el, fun game-nek indult és végül is tényleg fun, nem untam meg 2 hét után. Bl-ben elsõ kiesési körben csúfosan elpáholt a Marseille egy otthon 1-1 után (0-4), bajnokság relatíve simán meglett? Gómez gólkirály, Robben év pléjere. Pénzügyi helyzet egész évben katasztrofális volt, -30 milla lett a végére, de nyáron helyrebillent a mérleg. Közben azért a sokat keresõk közül párat kipakoltam, elment Klose, Toni és Ribéry is. Utóbbit Di María kisujjból pótolta, más jelentõsebb pléjer nem is jött elsõ évadra.
Második évad elõtti átigazolásokat is letudtam már, még most is a spórolva erõsítés volt a fõ jelszó, de azért sztem viszonylag jól gatyába ráztam a keretet. Nyilván Bl-t kéne nyerni 😊
Jöttek:
Adler(10M), Benaglio(5M), Cannavaro(free), Ballack(free), Hulk(13M), Kuranyi(free), Reo-Coker(6M)
Valami ilyesmi lesz a kezdõ:
Adler - Lahm, Demichelis, Van Buyten(Cannavaro), Reo-Coker - Di María, Ballack(Tymoschuk), Schweinsteiger, Robben - Gómez, Hulk
Nyilván kéne még egy hátvéd és egy vkp, de talán kibír még Van Buyten és Timo egy évet.
Második évad elõtti átigazolásokat is letudtam már, még most is a spórolva erõsítés volt a fõ jelszó, de azért sztem viszonylag jól gatyába ráztam a keretet. Nyilván Bl-t kéne nyerni 😊
Jöttek:
Adler(10M), Benaglio(5M), Cannavaro(free), Ballack(free), Hulk(13M), Kuranyi(free), Reo-Coker(6M)
Valami ilyesmi lesz a kezdõ:
Adler - Lahm, Demichelis, Van Buyten(Cannavaro), Reo-Coker - Di María, Ballack(Tymoschuk), Schweinsteiger, Robben - Gómez, Hulk
Nyilván kéne még egy hátvéd és egy vkp, de talán kibír még Van Buyten és Timo egy évet.
<#eljen>#eljen>
Szép jó reggelt!
Igen itt és most egy exkluzív interjúval jelentkezik a kicker online.
Mint már korábban beszámoltunk lezárult az átigazolási idõszak és meg volt a német kupa sorsolása is. De ez idáig nem sikerült riporterünknek rátalálnia Hoffenheim mesterére. Négy fordulóval a bajnoki nyitány után most beszaladt a csõbe és csak nekünk adott interjút az újonc másodosztályú csapat vezetõje.
-Üdvözlet Mester Úr!
--Szép napot a magazin olvasóinak.
-Sajnos most nem számolhatunk be nagy sikerekrõl a csapat háza táján. De had gratuláljunk még egyszer a feljutáshoz.
--Köszönöm a gratulációt, és sajna elkel ismernem nem úgy szereplünk ahogy azt mi illetve a szurkolóink elvárnánk.
-Hát és akkor még szépen fogalmazott. Mert legyünk hát õszinték az olvasóinkhoz, hogy az egyesület 4 mérkõzésbõl 3 meccset döntetlenre hozott és egyet el is veszített.
--Igen ezen nincs mit szépíteni nem jól kezdõdik az idény, és a megalázó kiesési zónában tanyázunk. De hogy mentsem a mundér becsületét azt szögezzük le eddig a legkeményebb ellenfelekkel csaptunk össze. Ha például látta az idegen beli 1860 München elleni mérkõzést jó tudhatja a fiúk kifutották magukat és odaadóan küzdöttek. De sajna nem bírtuk az iramot, így a vége 1-1 lett.
-Na jó nem zaklatom tovább az eredményekkel. Reméljük beindul a gépezet és jönnek majd a jó eredmények. Errõl jut eszembe, hogy sikerült beépíteni az új játékosokat?
--Sajnos meghatározó játékosok távoztak a csapattól ezt már korában is leszögeztem. Az idén érkezõ játékosok szépen haladnak a beilleszkedéssel, bár abban bíztam, hogy ez a folyamat gyorsabb lesz és elõbb megtalálják az összhangot. Sérülések is nehezítik a csapat szereplését, de reméljük még egy két mérkõzés és minden helyre áll.
-De talán nincs olyan sok ideje. Hisz a napokban rendezik az elsõ fordulót a német kupában. Önök a most a tabella 4 helyen álló Braunschweig ellen lépnek pályára. Miben bízik, összejöhet a gyõzelem?
--Miben is bízok? Meg kell hogy valljam szerintem ellenfeleink lebecsülnek eddigi szereplésünk után. De én hiszek a csapatban és tudom, hogy képesek a gyõzelemre. Ezek a fiúk éhesek a sikerre és mindent megfognak tenni, hogy be is bizonyítsák õk a jobbak. És persze azt se felejtsük el ez nem egy bajnoki mérkõzés hanem a kupa.
-Talán ez a legjobb záró mondat amivel a riportunk végére is értünk. Megszeretném megköszönni az interjút és remélem a jövõbben nem kell ilyen sokat önre vadásznunk.
--Én köszönöm a beszélgetést és remélem, hogy a következõ találkozónkon boldogabb hírekrõl beszélgethetünk.
Exkluzív interjúnkat olvashatták a Hoffenheim mesterével. Innen a zajos kisvárosból üdvözlök mindenkit és kitartást kívánok a kánikulához.
Ne feledjék olvasóink ha bármi újdonságot megtudunk a csapat háza tájáról mi elsõként számolunk be. Addig is várjuk leveleiket szerkesztõségünkbe.
(Gratulálok minden menedzser pajtásnak a szép szerepléshez és csak így tovább!)
Igen itt és most egy exkluzív interjúval jelentkezik a kicker online.
Mint már korábban beszámoltunk lezárult az átigazolási idõszak és meg volt a német kupa sorsolása is. De ez idáig nem sikerült riporterünknek rátalálnia Hoffenheim mesterére. Négy fordulóval a bajnoki nyitány után most beszaladt a csõbe és csak nekünk adott interjút az újonc másodosztályú csapat vezetõje.
-Üdvözlet Mester Úr!
--Szép napot a magazin olvasóinak.
-Sajnos most nem számolhatunk be nagy sikerekrõl a csapat háza táján. De had gratuláljunk még egyszer a feljutáshoz.
--Köszönöm a gratulációt, és sajna elkel ismernem nem úgy szereplünk ahogy azt mi illetve a szurkolóink elvárnánk.
-Hát és akkor még szépen fogalmazott. Mert legyünk hát õszinték az olvasóinkhoz, hogy az egyesület 4 mérkõzésbõl 3 meccset döntetlenre hozott és egyet el is veszített.
--Igen ezen nincs mit szépíteni nem jól kezdõdik az idény, és a megalázó kiesési zónában tanyázunk. De hogy mentsem a mundér becsületét azt szögezzük le eddig a legkeményebb ellenfelekkel csaptunk össze. Ha például látta az idegen beli 1860 München elleni mérkõzést jó tudhatja a fiúk kifutották magukat és odaadóan küzdöttek. De sajna nem bírtuk az iramot, így a vége 1-1 lett.
-Na jó nem zaklatom tovább az eredményekkel. Reméljük beindul a gépezet és jönnek majd a jó eredmények. Errõl jut eszembe, hogy sikerült beépíteni az új játékosokat?
--Sajnos meghatározó játékosok távoztak a csapattól ezt már korában is leszögeztem. Az idén érkezõ játékosok szépen haladnak a beilleszkedéssel, bár abban bíztam, hogy ez a folyamat gyorsabb lesz és elõbb megtalálják az összhangot. Sérülések is nehezítik a csapat szereplését, de reméljük még egy két mérkõzés és minden helyre áll.
-De talán nincs olyan sok ideje. Hisz a napokban rendezik az elsõ fordulót a német kupában. Önök a most a tabella 4 helyen álló Braunschweig ellen lépnek pályára. Miben bízik, összejöhet a gyõzelem?
--Miben is bízok? Meg kell hogy valljam szerintem ellenfeleink lebecsülnek eddigi szereplésünk után. De én hiszek a csapatban és tudom, hogy képesek a gyõzelemre. Ezek a fiúk éhesek a sikerre és mindent megfognak tenni, hogy be is bizonyítsák õk a jobbak. És persze azt se felejtsük el ez nem egy bajnoki mérkõzés hanem a kupa.
-Talán ez a legjobb záró mondat amivel a riportunk végére is értünk. Megszeretném megköszönni az interjút és remélem a jövõbben nem kell ilyen sokat önre vadásznunk.
--Én köszönöm a beszélgetést és remélem, hogy a következõ találkozónkon boldogabb hírekrõl beszélgethetünk.
Exkluzív interjúnkat olvashatták a Hoffenheim mesterével. Innen a zajos kisvárosból üdvözlök mindenkit és kitartást kívánok a kánikulához.
Ne feledjék olvasóink ha bármi újdonságot megtudunk a csapat háza tájáról mi elsõként számolunk be. Addig is várjuk leveleiket szerkesztõségünkbe.
(Gratulálok minden menedzser pajtásnak a szép szerepléshez és csak így tovább!)
FM2011-ben remélem jobb lesz az arcgenerátor cucc, mert elég sok ikertesó található a piacon 😄
ha 2010 felsõ sáv és ott írja hogy hanyadika van és ott szabadságra menni
szabizd át
Olyankor mit tudok csinálni, ha jönne egy barátságos meccs, de a keretbõl csak 3 fõt tudnék betenni a kezdõbe, mert a többiek sérültek / válogatottban szerepelnek. Nem találok olyan lehetõséget, hogy mérkõzés lemondása.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
vkihez nem lehetne csatlakozni??
te láttad az én meccsemet? 😮
pont most rúgott ugyanilyen gólt CR kb ugyanonnan ahonnan neked 😄D
pont most rúgott ugyanilyen gólt CR kb ugyanonnan ahonnan neked 😄D
A kiszemelt játékosra küldj rá egy figyelõt. Általában a fiatal játékosokat még elengedik a klubbok és így a figyelõ jelentésében ott lesz az is, hogy körülbelül mekkora összeget kell kínálnod érte.
-Nézni kell, hogy a kluboknál ki van Not Needed státuszban. Ezeket áron alul eltudod vinni. Érdemes csemegézni a Real Madrid, Barca és a Manchester City csapataiban.
-Érdemes januártól a lejárt szerzõdésû játékosokat figyelni, így is lehet jó játékosokat szerezni.
-Akkor lesz nehezebb, ha olyan valakit akarsz igazolni, aki nem felel meg ezeknek. Ebben az esetben érdemes a médián át hatást gyakorolni rá, de igazából nincs sok hasznos tanács. Mindig egy picivel kell emelni az áron, ha pedig tárgyalásba kezdenek, akkor abból is alkudni.
-Érdemes januártól a lejárt szerzõdésû játékosokat figyelni, így is lehet jó játékosokat szerezni.
-Akkor lesz nehezebb, ha olyan valakit akarsz igazolni, aki nem felel meg ezeknek. Ebben az esetben érdemes a médián át hatást gyakorolni rá, de igazából nincs sok hasznos tanács. Mindig egy picivel kell emelni az áron, ha pedig tárgyalásba kezdenek, akkor abból is alkudni.
Kösz!
Na hali megint! A Juventus csapatával kezdtem egy szezont, de az a problémám hogy egyszerûen szinte senkit sem tudok megszerezni...Elõször Dzekot akartam leszerzõdtetni, de marha drága volt, és gondoltam a klub ragaszkodik hozzá. Aztán megpróbáltam Iker Muniain, és Lukakut, de egyiket sem tudtam leszerzõdtetni, pedig 10M eurót ajánlottam értük,szerintem 16 évesen ennél többet nem érnek....Haverom mondta hogy õ Van der Vaartot és Luis Suarezt le tudta szerzõdtetni 13-ért, hát nekem nem sikerült.Érdekes, én a játékosaimért általában értéken aluli ajánlatokat kapok.Szerintem ez nem túl fair, plusz még volt egy olyan eset hogy kinéztem magamnak egy fiatal védõt, ajánlottam érte 1M kölcsön + 1M véglegesítési pénzt, addig jó is hogy elfogadták, aztán a Tottenham bejelentkezett egy szimpla 750 ezres ajánlattal, azt is elfogadták, mondtam "miafene, na mind1 majd játékossal megegyezem".De nem kaptam lehetõséget megegyezni a játékossal, rögtön elvitte a Spurs, a játékos indoka pedig az volt hogy az én ajánlatom nem nyûgözte le...szerintem ez már a vicc tárgya. Szóval valaki tud ajánlani valami segítséget, tippet hogy fel tudjam építeni a csapatot, mert ez így elég gázos. Egyébként 10.3.0 patch van fent...
na Uefa kupa elsõ meccs otthon Újpest - Larisza 2-0 idegenben Larisza - Újpest 3-2
éppen hogy csak tovább mentünk Rajczi 90.percben be bólintotta a második gólunkat
amúgy idegenben löt gól az számít?? mert akkor akár 3-1 is be húztam volna
éppen hogy csak tovább mentünk Rajczi 90.percben be bólintotta a második gólunkat
amúgy idegenben löt gól az számít?? mert akkor akár 3-1 is be húztam volna
játék editorában meglehet szerkeszteni, betöltöd adatbázist és 'add nation rules opcióval
Na srácok Újpestel 4-0 vezetek otthon Levszki Szófia ellen 2-3 nap és UEFA kupa remélem srácok ugyan így fognak dolgozni
2. BL meccs,Inter-Bordeaux 3-1 Sneijder,Milito,Balotelli
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
no komment....Balotelli mit szívott?

Eto'o 4 hónap out...akkor muszáj bedobnom a mély vízbe Destro-t
2. bajnoki
catanaccio chievo módra....de a lényeg a 3 pont!

catanaccio chievo módra....de a lényeg a 3 pont!

nem hiszem
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Üdv!
szedtem le frissített adatbázist (nyári átigazolások vannak benne), lehet valahogy 2010es szezonban játékot indítani?
szedtem le frissített adatbázist (nyári átigazolások vannak benne), lehet valahogy 2010es szezonban játékot indítani?
tedd fel legalább az 1.2-es patch-et, de van már rég 1.3-as is.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: válogatott csapatot szeretnék irányítani, és már meg is van a csapat, aki közölte, engem akarnak a szöv. kapitány posztjára. Én elfogadom az ajánlatot, de utána nem történik semmi, 1 hét múlva megint jön a hír, hogy engem akarnak. Ezt eljátszottam egész õsszel Líbiával, most meg kezdõdik Elefántcsontparttal. Mit kell csinálni, hogy én lehessek a szöv.kapitány?