A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #71486 Na szóval...sziasztok!! :-)
Mivel a 2011-es FM-et kinyírtam szépen valahogy, ezért feltettem a 2010-et és a Portugál 3. osztályban sínylődő nagy múltú csapattal, a Boavistával szálltam harcba!
Idő közben már eltelt 4 év és már az 5.et taposom a klub kispadján illetve egyéb teendőim is akadtak az "évek" során, de ez csak a beszámoló végén.
Tehát 2009/2010(1. szezon)
A csapat pénzügyi helyzete egyenlő volt a nullával! :-) teljesen minuszos pénzügyi egyenleg..és minuszt is termelt 1 ideig a klub, a fizetési plafon nagyon nagyon kevés volt, ha jól emlékszem 5 millió forint körüli összeg...tehát tényleg nagyon gyengén állt a klub minden téren. A játékosállomány nemhogy bajnoki címhez, de még a kiesés elkerüléséhez sem lett volna elegendő...így hát kicsit ténykedtem a piacon és szereztem ingyen igazolható embereket, de 1-2 eléggé "minőségi" fogás lett, akik húzták is a csapatot a hátukon. A sok fölösleges embertől pedig búcsút vettem :-)
Tehát az igazolások: 2009-2010 Igazolásai
Az eredmény pedig igenis jött, úgyhogy év végén fürödhettünk az örömben..bár a pénzben nem :-) 2009-2010 3. osztály végeredménye
2010/2011 (2.szezon)
A 2. osztályba ugye feljutottunk. Cél a bennmaradás volt, de a vezetőség kicsit komolyabb célokat fogalmazott meg magában...ők rögtön a feljutásért szerettek volna játszani. Hát ez kicsit meglepett, de próbáltam erősítgetni hogy ne legyen messze az elvárásuktól a csapat. Igazolások
Az új szitu tükrében játszottunk és végül sikert arattunk, ismét jöhetett a pezsgőzés! :D
2010-2011 2. osztály végeredmény
2011/2012 (3.szezon)
Első 1. osztályos évünk következhetett. A vezetőségi elvárás ismét az enyém fölé szállt, nálam a cél a bennmaradás, náluk középmezőny...hát ismét mindent megtettünk! A piacon is és a pályán is. Bár igazolások terén most visszafogott voltam...össz 2 ember érkezett! Bár a távozók létszáma ismét nagyobb voltIgazolások
De ennyi igazolással is sikerült a cél: 2011-2012 1. osztály végeredmény
Megint pezsgőzhettünk! :D Mi minden évben pezsgőzünk valamilyen okból! :D
A portugál kupában ebben az évben eljutottunk a 4. közé, ahol mind2 meccsen kikaptunk a Portotól a döntőbe jutásért, így kiestünk...
2012-2013 (4.szezon)
Ezt az évet terveztem valamilyen szinten az áttörés évének :-) Mindenképpen kvalifikálni akartam magunkat a következő szezonban valamelyik Európai kupába. Hát erősítenem ehhez mérten kellett, próbáltam kihozni a maximumot. Páran távoztak is, de volt aki nagyobb összegért cserélt klubot. Én mindenképp jól jöttem ki a dologból, ugyanis ingyen érkeztek a gárdához: Igazolások
A szezon alakulásáról a kép tanúskodjon: 2012-2013 Végeredmény
A már hagyománnyá váló pezsgőzés ismét megvolt, de a védősor kapott 1 jókora lecseszést a gyenge teljesítmény miatt. Ha nincsenek a támadóim, akkor biztos hogy nem ott végzek, ahol jelenleg vagyok. Úgyhogy köszönöm ezt a 4. helyet a csatársornak, ők 2 pohár pezsgőt kaptak az utolsó meccsünk után! :D
A csapatra magára büszke vagyok, de már jó lenne az 5. évben a BL-t kiharcolni, de nagyon nehéz lesz. A Benfica meg a Porto teljesen más szintet képvisel, a Sportingot meg a Bragat már megközelítettük, bizonyítja ezt az hogy a Bragat már 1x! :D sikerült megverni, a Sporting ellen mostanság rendszeresen ikszelünk. A védelem gyenge...de amíg nincs BL, nincs pénz, nincs nagyobb hírnév, nem tudok jó védőt hozni, szóval muszáj BL-be kerülni. Remélem ez mihamarabb sikerül. Amúgy egyetlen baj van a portugál bajnoksággal....nem kapok pénzt a bajnoki helyezés után...:-) na de mind1, így is megoldom valahogy! :-) Átvette egyébként a klubot 1 német csávó...de azt mondta hogy most nem tervez pénzt pumpálni a csapatba, úgyhogy 1 Forintot se kaptam ebből az üzletből...pedig már örültem hogy lesz, na de mind1! :-)
Végezetül a klub jelenlegi legjobb játékosai:
Vincenzo Rennella
Ferit Ersoy
Ricardo Pedriel
Papp József
és végül de nem utolsó sorban, a már csak "Vadállat"nak becézett, Kaan Atalay
Az 5. év már javában folyik, szezon felénél járok a csapattal, de nem spoilerezem el az események alakulását, majd csak a szezon végén.
és mi történt még....
2012-ben az Egyesült Államok kirúgta edzőjét a sorozatos lebőgések miatt(AranyKupa ill. Copa América bukás), én meg jelentkeztem a pozíció betöltésére szerencsét próbálva amit meg is kaptam.
A 2013-as Arany Kupán szerepeltem a csapattal és szerencsére nem leszerepeltem! :-)
Arany Kupa csoportok
Kieséses szakasz
Így megnyertem az első "komolyabb" trófeámat. Most már várhatom a Boavistával a sikeresebb szereplést. Bocsi hogy hosszú lett, de nagyon sok volt az esemény. Köszi ha elolvastátok, majd még jelentkezem!!! :-) Addig is olvaslak titeket! Hajrá Mindenki!