Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

motala aif / svéd másodosztály / 2010-es szezon (2009: #63193)

tabella
bajnokik
statok
kupameccsek
átigazolások
keret (statok)

rájátszás: odavágó / visszavágó

õrült hajrával feljutottunk! történelmi pillanatok ezek a klub életében. 😊 mindenesetre az igazi kihívás majd most kezdõdik. 😄 célom a bent maradás és évrõl évre egyre jobb helyezés megszerzése az élvonalban.
Az FMBASE-n van fent egy adatbázis-frissítés (a legújabb 07.09-i), ami elvileg tartalmazza a módosított bajnokságokat (feljutók/kiesõk), illetve az eddig lezajlott átigazolásokat is világszerte. Szerintem én ezzel a frissített verzióval indítok egyet a Bundesligában.
Állítólag átdolgozták a játékosok értékeit (pl. Thomas Müller jóval jobb lett) és a klubok költségvetéseit is.

Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...

HUNLonsdale
Nézem a hírek között, mi a fax ,Gordon meglõtte az elsõ gólját a Sunderlandbe. Mondom ez nem kapus, hát de... Tessék nézni:

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ha vki tolna onlájn irjon lécci

Forza Italia
hamarosan jövök a Citys képekkel

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

3.évem a Lyonnal...

A 36. életévében játszó Juninho oszlopos tagja volt a csapatnak,majd nem fogadta el a szerzõdést,nem akart maradni és elment...Nem értem miért...

Ha lehet nem eredetivel is akkor énis tolnám online😄

ARSENAL&POKER

bakkerman
az idei fm-et nem kellett crackelni se,szal nem bolti verzsönnel is lehet nyomulni onlányba

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
nem is fog, mivel az fm nem cod vagy cs. itt csak úgy lehet online nyomni, ha x ember megegyezi, hogy játszanak.
check this out

grebber
De nem talál egyetlen 1 szervert sem!

Next PC upgrade: 2022

Huni92
semmi.

grebber
Eredeti verzióhoz mi kell hogy lehessen multizni?

Next PC upgrade: 2022

myl0
Imádom ezt a játékot 😄

A getafe ellen lerúgták zapatát ---> sérülés lábtörés 4-5 hónap
Kövi meccs a murcia ellen lerúgják csigrinszkijt ---> sérülés lábtörés 4-5 hónap
Aztán almeria puyolt lerúgják ---> lábtörés 4-5 hónap

van 2 db középsõ védõm novemberben 😛

DONGUBA
YES SIR

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Van valakinek kedve online bajnokságot játszani? angolt, olaszt, spanyolt vagy németet
az én RM u19 csapatom kikapott a Real Oviedo U19tõl 😄D

zyndar
Szoros volt! Mindenkinek gratula.

Hosszú idõ után voltam úgy vele, hogy betöltöm az FM-et. Megbántam <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
lement az elsõ szezon az online bajnokságunkban, pár szóban a végeredményrõl.
Utley kis csapata, a Boulogne a 16. helyen végzett végül, ami nem rossz teljesítmény attól a csapattól, amelyet a kiesõk közé vártak.
Termi Rennesje egy hajszállal csúszott le az európai kupaszereplést érõ 6. pozícióról, amelyet végül Akvik csapata, a Lille szerzett meg jobb gólkülönbségének köszönhetõen.
A bajnoki cím úgy tûnt, hogy a 34-35. forduló környékén eldõlt, de aztán nem tudtuk kihasználni Waterék botlását, így beértek minket, ám az utolsó fordulóban azért bebiztosítottuk a bajnoki címet.
Szoros volt, az biztos. Tabella
Jó volt, tetszett nekem az egész történet.

Az új szezon elõtt böngészgettem az átadólistás játékosok névsorát, és ott figyelt Pato a maga 30,5 millió eurós kivásárlási díjával. 48 hónapos részletfizetéssel vettem meg, Water meg termi nagyot nézett, hogy mi a fuck van 😄 Jött ingyen Adriano, valamint Kazim-Richardsot 4, Coentraot 3 millióért vásároltam ki a kölcsön után.
Távozik 3-4 ember, plusz 3 kölcsönjátékost nem marasztalok, mert sok a kivásárlási áruk, aztán kész is a keret.

nem '56 miatt, késõbb '70-ben.
giorgio81
Off : Nagyfater hogy került Svédországba? 56? On

Grat az eredményekhez
Lassan befejezem a Coca Cola League 1-et a Chalfont Wasps-el.
Beszámoló holnap

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

DONGUBA
Te beteg vagy😄DDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

köszi. ja 😄
DONGUBA
Grat.....egesz ejszaka nyomtad?😊

motala aif / svéd harmadosztály / 2009-es szezon

tabella
meccsek
statok
keret

bajnokcsapat! feljutottunk! ünnepel a város!
sok-sok keresés után végre újra találtam egy szimpatikus csapatot. választásom oka, hogy ebben a városban lakik a nagypapám. 😊 svéd harmadosztályról van szó, déli csoport. szóval a csapat a:

motala aif

eddig õt sikerült igazolni, ingyen, válogatott kenyai labdarúgóról van szó. 2 barátságos meccsen eddig 3 gólos. jó elõjelek. 😊

svéd kupa:
az elsõ fordulóban magabiztosan nyertünk a norrby otthonában. a második fordulóban nagyon nehéz ellenfelet kaptunk. svéd elsõ osztályba is feljutásra esélyes másodosztályú csapatról van szó, ez az odds-okból is látszik. de megtörtént a csoda és 1-0-ra sikerült megverni õket.

<#vigyor3>
Sziasztok!

Leeds, 1. év. Elég nyögvenyelõs volt és idegesítõ, kb. a 35 forduló környékén álltunk az élre, de a 40. fordulóban visszacsúsztam a 3. helyre. Onnantól kezdve csak gyõzelem, és elsõ hely.
Irány az Angol Bajnokság😊

átigazolások

tabella

jatekosok statisztika

csapat
Hogyan tudom megoldani a német válogatott problémát a játékban?
Grat!

apropó... gondoltam tolok egy karriert New York RedBulls csapattal, de amint megláttam a keretet, csak a fejemet fogtam. Az egy dolog hogy az összes player legalább 32 éves, de a skillpontok is a béka segge alatt vannak. Fejvesztve menekültem vissza a Real Madrid mentésemhez 😊

Forza Italia
Bl gyõzelem a Cityvel😄

aha... hát annak aztán sok értelme van 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rohadj meg 😄DD

Fabio Capello
gyûjthetem az acsikat 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajándékba kaptam a CD kulcsot :]

attól hogy original mitõl jobb? jobb a lelkiismereted, de ezen kívül van valami elõnye ?

Fabio Capello
<#hehe>

Csak 10€ STEAMen az FM10

Forza Italia

Forza Italia
adott pénzt a sejk😄

Roland10
Jajáám ilyenkor ha drágaa nagyon az ürgee akkor legalább egy 10-est lelehet faragni az árából😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

én nem adtam volna annyit

tipp: ilyenkor mindig egyre lejjebb kell vinni szépen lassan az árat. volt olyan igazolás ami nálam 80nál kezdõdött és szép lassan letornáztam 50re 😄

Forza Italia
aham
annyit kért az arsenal

fabregasért 60 milla? rofl

Forza Italia
elköltöttem a kapott pénzt😄

akvik
Sziasztok.Grat mindenkinek😊
Nemsok idõm van mostanában játszani de ha van egy kis szabadidõm akkor a saját patchemet csinálom.Itt van pár kép róla:
Albert Flórián,Pelé,Kubala,Maradona,Garrincha,Chilavert.
Az összes eddig nagy játékost tartalmazná a patch(1500-2000ember pluszba) és mindenki abba a csapatába tennék ahol a legjobb teljesítményt nyújtotta vagy ahova a legjobban beleillik.Akit érdekel a patch az írjon és írok róla bõvebben.

Forza Italia
Elsõ évem a Citynél

Lelouch
Imádom az ilyen meccseket.
Buzi egy játék ez Aston Villával vagyok Agbonlahor 10 meccsen lõ 1 gólt, Arsenallal vok Agbonlahor lõ 4et nekem... és állandoan ezvan minden csapatnál, vicc.

ARSENAL&POKER

Terminátor14
Megéri, fejlõdget még kicsit az amúgy sem szar tulajdonságaira. Extra sztár nem lesz, de simán jó, nálam bl-gyõztes, többszörös seria a bajnok Samp-ba is befért simán! 😊

CSAK a Fradi

Huni92
jó pléja, 15 körül megvan, viheted.

bocs nem tudtam😄

Forza Italia
akik már leigazolták Dzsudzsákot azoktól kérdezem mennyire éri meg pl a Man Cityhez elhozni???