Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve per sempre!
Én 2-3ligát javaslok az egyik az angol lenne ott elég jók a középcsapatok is(pl.aston villa)
és azért nehéz dolog megverni a nagyokat is.
Spanyol bajnokság is jó mert a 2 nagy szinte mindig alázza a mezõnyt és ott se rosszak a közép és kiscsapatok(pl getafe,zaragoza,bilbao)
Harmadik liga pedig az olasz lenne viszonylag kiegyensúlyozott elég jó játékosokkal.
Szóval sztem a 3ligából kéne kettõt választani de csak azután ha megvan a pontos létszám mert ha sokan lennénk(9-12fõ)akk lehetne 3-4 bajnokságban is tolni.
Bocsi Huni ha kicsit továbbvittük az ötletet.:)Ezek a dolgok jutottak eszembe így nagygyorsan.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ki kéne még találni, hogy mekkora adatbázis, milyen ligák legyenek még betöltve.
Én lennék szívesen szerver, a gépem elég gyors :D De ha más akar lenni, nekem igazából mind1 :)
Olaszok közül a Sampot szeretném, vagy angoloktól a Tottenham-et :)
CSAK a Fradi
Olyan is lehet még hogy mindenkit egy ligába betenni és akkor hajrá:D.
De ezek csak az én felvetéseim.
CSAK a Fradi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mondjuk ez szvsz még így is kevés, mert a többi játékos ugyanúgy szar...
No mind1, róla van szó, szélsõ védõ:

CSAK a Fradi
selejtezõ eredmények,amióta én vagyok a hed kócs:
Mehikó-USA 1-0
Costa Rica-Mehikó 1-3
Mehikó-Honduras 3-3 utolsó percben egyenlített Honduras,pedig megfordítottuk a meccset 0-2-rõl :/
El Salvador-Mehíkó 0-3
Mehíkó-Trinidad 3-0 itt nekünk elég lett volna az 1 pont a fix 3. helyhez,de viszont ezzel a gyõzelemmel 2. helyen,USA mögött jutottunk ki a vébére,a 3. Costa Rica lett,Honduras mehet a pótselejtezõre. Összeségében nagyon elégedett vagyok a skacokkal,minden meccset fegyelmezetten,taktikus játékkal hoztunk le! 2009. decemberében járok,megkezdem a meccsek nézését,hogy felderítsem,kik alkothatják a jövõ évi VB keretet!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Kezdtünk egy Seria A-t, 10 hét múlva kikúrtak mindkettõnket haverral :DDD
Aztán jöttek a nyaralások meg érettségi, most megint van idõ.
Szal 1-2 napon belül kezdenénk egy pl-t, eddig 3-an vagyunk, akik biztosak is. 5 nagycsapat kizárva, plussz ha jól emlékszem, akkor A. Villa, Everton és Tottenham foglaltak.
Heti pár alkalom, nem kell minden nap ráérni, és pár órákat terveznük játszani :D (szal nem 1-et, de nem is 6-ot egyhuzmba )
Ha érdekel, akkor privi, msn, akármi :)
CSAK a Fradi
elsõ körben arra vagyok kíváncsi, hogy érdeklõdés van-e :)
Mi (3-an) most kezdünk majd angol pl-t.
CSAK a Fradi
Termi:Kadlecnek nemrossz az az 1/1 gólátlag.:D
Volt már nálam a Poolban is, ott jobban fejlõdött, de piicit kevesebb gólja volt, bár ez asszem érthetõ :DD
Akik még beteg az elejétõl: Jordan Spence, baszott jó dc, és olcsó, és el is jött hozzám a Rapidba :) Plussz Koman is nagy állat tud lenni és fél misiért odaadják, igaz csak 1 év múlva jön, de addigra fejlõdik szépen, és még utána is.
CSAK a Fradi
Ha már Kadlec:
És a következõ szezonban erre még rátett egy lapáttal, csak arról nincs képem :D
CSAK a Fradi
Nézegette
Forza Juve per sempre!
abszolút random idén a srác. egyik karrieremben isten volt, most 25 évesen szabadúszó és átlagon aluli értékekkel bír.
Forza Juve per sempre!
Huni szépszép<#taps>#taps> de neked valami erõsebb bajnokság kell.
Alipio
A személyeskedésbe meg inkább ne menjünk bele...
CSAK a Fradi
ez nem kockaság kérdése, sokkal inkább lustaságnak nevezném.
guba: tudod milyen vagyok, nem szeretem az élhetetlen embereketaztán egy ilyen miatt könnyen beszólok :)
h2o: az ikszet nemtom hogyan hoztuk össze, ment is a 2 heti fizumegvonás mindenkinek :D (amúgy nem)
te azért szépen felhoztad a bayernt. maradsz vagy lépsz tovább?
Igazolásaim: Kameni, Vaart, Cardozo, Milev (import Benfica csatársor <#crazya>#crazya>)
Átvettem
Bajnoki döntõ
Tabella
Felszálló ág
Kupadöntõ
Bajnok csapat
Forza Juve per sempre!
Forza Juve per sempre!
Valszeg nem olyan kocka, mint ti, hogy naponta 16 órát gépezik...
Ez meg itt bundagyanús:
Zárkózunk fel egyébként, 12 pontról 5 pontra csökkent a hátrányubk az elsõvel szemben. Bár itt cumiztunk egy szépet.
Forza Juve per sempre!
Ha ezek után nem tudod magadtól megkereseni, az már több mint ciki :D
CSAK a Fradi
nem írtad, hogy kerested és nem találtad. mindegy.
bocs hogy kérdeztem király
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
9 bajnokin 41 gólt lõttünk. az jó? <#idiota>#idiota><#nezze>#nezze>
úgy értettem, hogy ha a játékodban senki sem akar hozzád igazolni, akkor az a 27 millió bõven sok neked, úgysincs mit csinálnod vele :D