Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Azért délután/este szerintem majdnem mindenki ráérhet pár órára :)

CSAK a Fradi

Water
Olaszban: Palermo, Udine; Angol: Everton, Sunderland; Spanyol: Getafe, Villarreal, Német: Wolfsburg, Hoffenheim. Nekem ezek a csapatok szimpatikusak. Ezekbõl választanék. Azt viszont meg kell gondolni, hogy mikor lesz jó ennyi embernek közösen a játék. Akik írtak mikor érnének rá általában? Szerintem nem fogunk tudni olyat találni mikor mindenkinek jó egyszerre...

Forza Juve per sempre!

akvik
Tehát eddig lennénk heten.(reméljük még azért lesz jelentkezõ)igaza van Gubának hogy el kell dönteni kicsi vagy nagycsapattal leszünk vagy mindenki a kedvencével(ahogy Termi is felvetette).
Én 2-3ligát javaslok az egyik az angol lenne ott elég jók a középcsapatok is(pl.aston villa)
és azért nehéz dolog megverni a nagyokat is.
Spanyol bajnokság is jó mert a 2 nagy szinte mindig alázza a mezõnyt és ott se rosszak a közép és kiscsapatok(pl getafe,zaragoza,bilbao)
Harmadik liga pedig az olasz lenne viszonylag kiegyensúlyozott elég jó játékosokkal.
Szóval sztem a 3ligából kéne kettõt választani de csak azután ha megvan a pontos létszám mert ha sokan lennénk(9-12fõ)akk lehetne 3-4 bajnokságban is tolni.
Bocsi Huni ha kicsit továbbvittük az ötletet.:)Ezek a dolgok jutottak eszembe így nagygyorsan.

Moomantha
énis csatlakoznék online fm-ezéshez:) de nekem teljesen mind1 milyen liga :D

DONGUBA
Nekem mind1 vegulis csak a jatek a lenyeg.....online mas jatszani mint egyedul ezt mindenki tudja.Azt is el kell donteni kicsi vagy nagycsapatot nyomunk-e.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

akvik
Többiek mire gondoltak?Huni mint az ötletgazda?Water?Guba?

Régen volt csoportos online Magyar bajnokság,még emlékszem milyen szép eredményt értem el a Szolnok csapatával:)Igazából nekem mindegy is milyen bajnokságot tolok,és az se gond ha 2.ligából kell kezdenem:D
Terminátor14
Yeahh, én is ilyesmire gondolok, annyi kiegészítéssel, hogy ha talál mindenki megfelelõ csapatot egy ligában, akkor sztem inkább úgy toljuk, persze ha nem, akkor lehet szétszóródni :)

Ki kéne még találni, hogy mekkora adatbázis, milyen ligák legyenek még betöltve.

Én lennék szívesen szerver, a gépem elég gyors :D De ha más akar lenni, nekem igazából mind1 :)

Olaszok közül a Sampot szeretném, vagy angoloktól a Tottenham-et :)

CSAK a Fradi

akvik
Szerintem az 5 nagy bajnokság valamelyikébõl kéne csapatokat választani(kivétel a top teamek:mu,bayern,real,barca,lyon stb).Eddig 6-7 embert számoltam.2010es fmre gondolt mindenki?(remélem igen:D)Én arra gondoltam hogy ha 8-10en lennénk akk 2-3bajnokságba elhelyezni a játékosokat(pl:termi,guba, meg mondjuk én olaszba,water,huni,utley spanyolba)és ott küzdenének egymással a bajnoki címért majd a második szezontól meg a bl-ben vagy az európa ligában pedig találkoznának a csapatok.
Olyan is lehet még hogy mindenkit egy ligába betenni és akkor hajrá:D.
De ezek csak az én felvetéseim.

Water
Én is jönnék! Jó ötlet! <#eljen>

Forza Juve per sempre!

Terminátor14
Urak, ha már ilyen szép számban játszanánk, akkor sztem mindenki írja le, hogy milyen bajnokságo(ka)t tolna szívesen, ki(k)vel lenne stb...:)

CSAK a Fradi

DONGUBA
Guba benne van ha lehet.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
Nahh, az 5. szezon elején történelmet írtunk, ugyanis megjelent az elsõ használható játékos az u19-es csapatban :) Eddig minden évben fejlesztve lett az akadémia, már ott tartunk ,hogy nem lehet tovább :DD

Mondjuk ez szvsz még így is kevés, mert a többi játékos ugyanúgy szar...

No mind1, róla van szó, szélsõ védõ:

CSAK a Fradi

Moomantha
online h lehet játszani?

akvik
jaja érdekelne a dolog:)viszonylag több idõm van játszani(bár még online nem igazán játszottam).

szevasztok rajok,kezdtem egy gémet a Mehikói válogatottal,2009.júniusában a csapat még a 4.(pótselejtezõs) helyen állt a csapat,és nagyon csúnya zakókat kaptak(Salvador 1-3,Honduras 1-2....),szóval azzal a céllal vettem át õket,hogy irány Dél Afrika!
selejtezõ eredmények,amióta én vagyok a hed kócs:
Mehikó-USA 1-0
Costa Rica-Mehikó 1-3
Mehikó-Honduras 3-3 utolsó percben egyenlített Honduras,pedig megfordítottuk a meccset 0-2-rõl :/
El Salvador-Mehíkó 0-3
Mehíkó-Trinidad 3-0 itt nekünk elég lett volna az 1 pont a fix 3. helyhez,de viszont ezzel a gyõzelemmel 2. helyen,USA mögött jutottunk ki a vébére,a 3. Costa Rica lett,Honduras mehet a pótselejtezõre. Összeségében nagyon elégedett vagyok a skacokkal,minden meccset fegyelmezetten,taktikus játékkal hoztunk le! 2009. decemberében járok,megkezdem a meccsek nézését,hogy felderítsem,kik alkothatják a jövõ évi VB keretet!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

hát talán most,hogy nyár van több ideje lesz az embereknek:)Engem pl érdekelne az ötlet:)
Terminátor14
Hát mikor én beírtam, össz. ketten érdeklõdtek :D

Kezdtünk egy Seria A-t, 10 hét múlva kikúrtak mindkettõnket haverral :DDD

Aztán jöttek a nyaralások meg érettségi, most megint van idõ.
Szal 1-2 napon belül kezdenénk egy pl-t, eddig 3-an vagyunk, akik biztosak is. 5 nagycsapat kizárva, plussz ha jól emlékszem, akkor A. Villa, Everton és Tottenham foglaltak.

Heti pár alkalom, nem kell minden nap ráérni, és pár órákat terveznük játszani :D (szal nem 1-et, de nem is 6-ot egyhuzmba )

Ha érdekel, akkor privi, msn, akármi :)

CSAK a Fradi

Huni92
ilyen mélyrehatóan nem másztam bele, nekem kb mindegy :D
elsõ körben arra vagyok kíváncsi, hogy érdeklõdés van-e :)

Terminátor14
Attól függ, hogy milyen csapatokkal :D

Mi (3-an) most kezdünk majd angol pl-t.

CSAK a Fradi

Huni92
Van kedve valakinek nyomni egy online bajnokságot? :)

akvik
agirre a legnagyobb gyilkos a de genoából nem lehet elmozdítani.140milla alatt nem adják.(majd megpróbálok összehozni egy agirre-alipio duót)
Termi:Kadlecnek nemrossz az az 1/1 gólátlag.:D

Terminátor14
Amúgy Kadlec az elején 17 éves és 2-5m között bármikor elengedik 1 évig :)
Volt már nálam a Poolban is, ott jobban fejlõdött, de piicit kevesebb gólja volt, bár ez asszem érthetõ :DD

Akik még beteg az elejétõl: Jordan Spence, baszott jó dc, és olcsó, és el is jött hozzám a Rapidba :) Plussz Koman is nagy állat tud lenni és fél misiért odaadják, igaz csak 1 év múlva jön, de addigra fejlõdik szépen, és még utána is.

CSAK a Fradi

Huni92
Agirre mindent visz nálam o_O

Terminátor14
Nem rosszak! :)

Ha már Kadlec:

És a következõ szezonban erre még rátett egy lapáttal, csak arról nincs képem :D

CSAK a Fradi

akvik
Gomez még sztem sohase volt nálam de akkor ezekszerint nem lehetett rossz.Mutatok még egykét durvát a mentésbõl:Kadlec(elvileg õt akartam megvenni de 120milla alatt nem engedték),Sanogo(kegyetlen:D)Agirre(aki a vb-n mikor a spanyolokkal nyertem fontos gólokat lõtt),Miatta lett szerb szövkap.Canales se gyenge.Nézegettem eddigi csapataim a tottenham akivel bajnokságot meg bl-t nyertem az elmúlt 3évbe stabil sztárcsapattá vált ahogy a dortmund is.Ugyan vannak ilyen kiemelkedõ sztárok de pl paloschi,verratti krívstov szinte eltüntek a játékban.
Nézegette

Water
Sérült is volt, meg az az igazság hogy Gomez egy állat... <#nevetes1> Nem nagyon lehetett kihagyni. Ez az Alípio nagyon durva! <#wow2>

Forza Juve per sempre!

Huni92
aztakibebaszott :D
abszolút random idén a srác. egyik karrieremben isten volt, most 25 évesen szabadúszó és átlagon aluli értékekkel bír.

Water
Továbblépek. Kicsit szégyellem már magam, de hívott a ManU és elfogadtam. Ezután tervezek valami nagyobb kihívást de fáj a fogam még egy BL címre. Mindenesetre jövõre kis csapat jön.

Forza Juve per sempre!

akvik
Water:és te hogy képzelted a stuttgart elleni bukót?<#nyes>Am nagy grat szép teljesítmény:)Milev nem sokat játszott..
Huni szépszép<#taps> de neked valami erõsebb bajnokság kell.
Alipio

Terminátor14
Igen, határozottan ciki, ha egy értelmes embernek vki megmondja, hogy hol keresse ezt meg azt, de magától nem képes erre :)

A személyeskedésbe meg inkább ne menjünk bele...

CSAK a Fradi

Huni92
nem látom az összefüggést igazából a két dolog között. ha valaki nem gépezik napi x órát, már nem is képes megkeresni valamit, nem képes 4-5 kattintást véghezvinni?
ez nem kockaság kérdése, sokkal inkább lustaságnak nevezném.

guba: tudod milyen vagyok, nem szeretem az élhetetlen embereketaztán egy ilyen miatt könnyen beszólok :)

h2o: az ikszet nemtom hogyan hoztuk össze, ment is a 2 heti fizumegvonás mindenkinek :D (amúgy nem)
te azért szépen felhoztad a bayernt. maradsz vagy lépsz tovább?

Water
Azt a Málaga elleni ikszet hogy képzelted? <#nevetes1>

Forza Juve per sempre!

Water
Bayern, season 2:
Igazolásaim: Kameni, Vaart, Cardozo, Milev (import Benfica csatársor <#crazya>)
Átvettem
Bajnoki döntõ
Tabella
Felszálló ág
Kupadöntõ
Bajnok csapat

Forza Juve per sempre!

DONGUBA
Neked is igazad van de ha mar veszi pl huni a faradsagot es valaszol a feltett kerdesre akkor minek kell melle kotozkodni.

Water
Nem tudom te honnan veszed, hogy ki hány órát gépezik, de szívesen megnézném a te ábrázatodat is élõben és összehasonlítanám egy-két itteni "kockáéval". Kíváncsi vagyok te milyen jogon osztod az észt. Egyébként gondolkodhatnál mielõtt beszélsz, mert nem hiszem, hogy ehhez a feladathoz 16 óra gépezés szükséges naponta.

Forza Juve per sempre!

Neked ez a ciki?
Valszeg nem olyan kocka, mint ti, hogy naponta 16 órát gépezik...
Huni92

Water
Az elég gyenge. <#idiota>
Ez meg itt bundagyanús:

Zárkózunk fel egyébként, 12 pontról 5 pontra csökkent a hátrányubk az elsõvel szemben. Bár itt cumiztunk egy szépet.

Forza Juve per sempre!

Terminátor14
Emberke, le lett írva, hogy az fmhungary-n megtalálod.

Ha ezek után nem tudod magadtól megkereseni, az már több mint ciki :D

CSAK a Fradi

Huni92
oltogatják bazdki, mert csak annyi kellene, hogy párat kattintson az ember fia.
nem írtad, hogy kerested és nem találtad. mindegy.

lokika28
ezért nemszeretek ide írni mert ír az ember egy normális kérdést és egybõl oltogatják:S valszeg azért kérdeztem mert nemtaláltam nemazért mert nemvolt kedvem keresni:S
bocs hogy kérdeztem király

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Huni92
éreztem, hogy nem fog mûködni a spoiler ha linkkel teszem be :DDDD

lokika28
és valami linked nincs hozzá véletlenül vagy valami?:D

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Huni92
alipióról képet! o_O

9 bajnokin 41 gólt lõttünk. az jó? <#idiota><#nezze>

akvik
Jaa értem:D már alakulgat közben a dolog.közbe kaptam a vezetõségtõl 40milliót abból egy jó középhátvéd meg kapus még érkezik.(bár messit is meg kéne szerezni:D:D)

Huni92
ja, nem rájuk gondoltam :D:D
úgy értettem, hogy ha a játékodban senki sem akar hozzád igazolni, akkor az a 27 millió bõven sok neked, úgysincs mit csinálnod vele :D

akvik
ennyié adod õket?<#vigyor>am eddig jött ibra,kakuta barry ingyen.érkezett még alipio és sneijder csatársorba illetve a kp-ra és majd még érkezik neymar,touré,mata, silva,delac ötösbõl 3-4játékos.

Huni92
ha senki sem akar menni, akkor úgy hiszem, épp elég a 27 millió ezek megvételére <#mf1><#idiota>