A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pettersson #71344 Én is végeztem a Nantessal az első szezonommal. Azóta már el is kezdtem pörgetni a következőt, szóval a bajnokság ezüstérmesének a keretéről nem tudok képet felrakni már.
Szóval a Nantes. Az egykori bajnok, mely legtöbbször a saját utánpótlásából merítve érte el sikereit napjainkban a francia másodosztályban sínylődik. A klub körül minden van, csak rend nincs...
A csapat a meccseit, szerintem Európa egyik leghangulatosabb és legdallamosabb nevü stadionjában a "La Beaujoire"-ban játssza. A stadiont az 1998-as VB-re újították fel, napjainkra közel 38 ezer embert képes befogadni.
A játékban sincs egyszerű helyzete annak aki velük kezd... A keret első olvasatra mindenre alkalmas, csak komoly eredmények elérésére nem. Átigazolásra szánt pénz nincs, a fizetési keret véges és tele van a játékoskeret egy zsák hasznavehetetlen játékossal.
Az átigazolásoknál nem sok mozgásterem volt, de próbáltam a legtöbbet kihozni.
A bajnokság végül is a lehető legjobban alakult, remélhetőleg a következő évben már nagyobb sikereket tudunk majd elérni. Sajnos ez-az év, csak a bajnokság miatt marad emlékezetes, a Liga-kupában 2-3 kört, ha mentünk, a francia kupában, pedig már az első falu csapat ellen kiestünk.
Köszi, ha elolvastátok. ;)
Folytatása következik. :)