Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röhej ez az átigazolási szezon..senki se akar jönni és csak 27millám van igazolni.
errõl beszélek. most raktam fel a játékot újra. minden skin, kits, logos , fake.lnc újramásolva magyarítás is feltéve. úgy emlékszem hogy be kell ilyenkor pipálni hogy változtatva van az adatbázis, nem?
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Liverpoolos szezon nem lesz egyszerû mert az árak az egekbe vannak és minõségi playert nehéz elhozni.Viszont a szerb csapat nagyon ütõs.
megkezdett játéknál is mûködik, a legközelebbi kerethirdetésnél már rendben lesz.
télleg, akartam én is kérdezni a béeldöntõt :D
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

6 meccs ment le, ebbõl 1 kupameccs. 26 lõtt és 4 kapott gólunk van, 100%-os performance eddig.
Milan 2015/16:
Végre jól kezdtem a szezont egy csapattal.Jól sikerültek az
átigazolások is és megnyertem az európai szuperkupát.
Bajnokságban is szépen alakultak a dolgok elsõ 7meccsen gólt se kaptunk és a bl-ben is elég szépen meneteltünk.(végül meglett a csoportelsõség is.)Bajnokságban magabiztosan õriztük az elsõ helyet és a
klub-vbt is sikerült megnyerni.
Szerencsére elég ütõs keretünk volt ami bírta a többfrontos terhelést.Közben Wales-i szövetségi kapitány is lettem de csak fél évre mivel az eb után jött egy jó kis ajánlat , de errõl majd késõbb.
Szóval a téli átigazolási idõszakban nem volt nagy mozgás inkább csak nyertük a meccseket de sajnos az olasz kupából megint kiestünk.Megint két frontra kellett már csak koncentrálni ami viszonylag jól is ment mivel a bajnokságban kialakult egy 10-15pontos stabil elõny és szépen meneteltünk
bl-ben is egészen a döntõig.
Bajnokságot a 32.fordulóban sikerült megnyerni hatalmas fölénnyel.Mindössze 13 gólt kaptunk ami nem semmi<#hawaii>#hawaii>.Gólkirály Welliton lett de hulk és aguerö is jó szezont futott.A csapat inkább
egységes volt mivel 4en is 10gól fölé jutottak a ligában.
Taktikám is elég támadószellemû volt ennek köszönhetõ a 93gól.
A sikercsapat egy két sztárja:Tovey,Franks,Agüero,Hulk,Bounanotte,Zuculini,Fabregas,Pato.
Végre egy játékosom megkapta az aranylabdát, és én vezetem a hall of fame-t.
Bocs ha hosszú lett.
kell egy kapus neked elsõ körben :D
6 barátságos meccset játszottunk, egyet sem tudtunk megnyerni, aztán az elsõ bajnokin 4-2-re vertük a Castellónt.
Jött ingyen Xabi Alonso, kölcsönbe egy jobbhátvéd, ingyen egy csatár -mindkettõ generált-, valamint Nestor Susaetat visszavásároltam, mivel tavaly eladták. 2,5 milliót költöttem, 3 millió euró folyt be eladásokból.
December elején vettem át õket, a 10. helyen tanyáznak, mitöbb az elõzõ szezont is itt fejezték be szóval kupaszereplés nuku.
Elsõ meccs:
Nem gyenge... Asszem megvan, hol kell erõsödni.
Forza Juve per sempre!
Vegyük sorra a történteket:
A csoportkörben talán nem a várt eredményekkel, de a várt végeredmény született.
A nyolcaddöntõben az olaszokkal találkoztunk, majd a negyeddöntõben az argentinokkal mérkõztünk meg.
Az elõdöntõben aztán az angolokat kaptuk, és ez a meccs az egyik legjobb találkozó volt amit eddig játszottam. Bár végül az angolok megérdemelt gyõzelmével zárult, büszke voltam a társaságra, mert a ziccereket tekintve, valamint hogy kihagytunk egy 11-est is elmondható, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet. Azért a VB nem ért még véget, hiszen hátra volt még a bronzmeccs, ahol Ghananak esélyt sem adva elhódítottuk a medált!
A döntõben, Brazília diadalmaskodott Anglia felett.
Forza Juve per sempre!
Csapat
Cardozo év csatára, legtöbb meccs embere, Vilar év kapusa, Ramires év fiatalja, Milev gólkirály, legszebb gól, David Luiz év védõje és én lettem az év menedzsere.
Év közben pedig elvállaltam Elefántcsontpart irányítását. Irány a VB.
Forza Juve per sempre!
Kupák sajnos nem jöttek össze. Portugál kupából b-csapat esett ki, ligakupából Porto vert ki tizenegyesekkel, EL-bõl az Ajax ellen estünk ki. Érdekesség, hogy otthon 2 iksz mellett az összes meccsünket megnyertük, az egyik az Ajax ellen a kiesésünket jelentette, a másik pedig az utolsó fordulóban becsúszott 1-1 volt a Rio Ave ellen. Sportingot, Portot oda-vissza vertük és az Olhanense együttese tudott megverni minket. :D
Viszont valószínûleg továbbállok. Lenne még mit megnyerni, de nemhiszem, hogy kibírnék még1 ilyen érdekfeszítõ bajnokságot. :P
Valenciahoz meg is próbáltom már benyalni magam. :)
Forza Juve per sempre!
Nagyon nehezen indultunk be, volt 2 hónap, amikor a meccsek érdekesek voltak, ugyanis egyet nyertünk, egyet nem, egyet nyertünk, és egyet nem.
A kupát sima 4-1-el húztuk be a Milan ellen, a bajnokság viszont nem volt ennyire sima. Ennyire, eh. Egyáltalán nem volt az. 5-6 forduló volt még hátra, amikor a Napoli elõnye már 8 pont volt, és itt lemondtam a bajnoki címrõl. Annak ellenére, hogy csak 2 vereségünk volt, nem mondanám, hogy megérdemelt lett az elsõ helyünk. Az utolsó elõtti fordulóban ugyanis 1-0-ra vertük a Napolit, ezzel pontszámban beértük õket, mivel addigra a 8-ból 3 egységnyi elõnyük maradt. Az utolsó fordulót is behúztuk, egymás elleni jobb eredmény okán megnyertük a pontvadászatot. Jaigen, 36 forduló alatt egyszer sem álltunk az élen :)
Bajnokok Ligája: nehéz csoportból sikerült továbbmennünk, majd a Marseille-MU-AC Milan trión verekedtük át magunkat, hogy aztán a döntõben 3-0-ra legyõzzük az Arsenal csapatát.
Télen érkezett akciós áron Canales, ám a folyamatos sérülései miatt nem futott túl jó félszezont.
Mellesleg bekerültem a Hall of Fame tagok közé, már ami a magyar managereket illeti, sõt, elsõ helyen állok :)
A szezon befejezése elõtt 2 héttel eldõlt a jövõm is. A tavaly általam 3. helyre vezetett Athletic Bilbao idén a BL-ben negyeddöntõig jutott, a bajnokságban viszont szégyenteljes 19. helyen végzett. Megyek és helyreteszem ott a dolgokat :)
Képek.
http://noob.hu/2010/06/28/team.PNG
http://noob.hu/2010/06/28/tabella_0.PNG
http://noob.hu/2010/06/28/atnezes.PNG
http://noob.hu/2010/06/28/stat.PNG
http://noob.hu/2010/06/28/trans.PNG
ARSENAL&POKER

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Debrecennel vagyok, 7. év kezdõdik, a csapat 32. a ranglistán és még mindig a 2. selejtezõkörben kell indulni
ez a legutóbbi patchnek köszönhetõ???????????
mert még a játék megjelenés után kb. a 5. évben már a csoportszakaszban kezdtem... van errõl vkinek vmi infója?
Folytattam vándorkarrierem.
Chivas 2013/2014:
Bajnokságban továbbra se találtuk a ritmust.Nem igazán jöttek az eredmények folyamatosan a 6-10.hely között tanyáztunk.(9.lettünk)Végül sikerült bejutni a rájátszásba ahol a késõbb gyõztes monterreyt kaptuk és ki is estünk.
Tabella
Erre a bajnoki teljesítményre nem voltam büszke viszont az észak-amerikai bl-ben elég szépen meneteltünk(igaz nem voltak komoly ellenfelek a döntõs américát leszámítva).Csoportból elsõ helyen jutottunk tovább és onnantl meg sem álltunk a gyõzelemig.
Közben volt egy klub-vb is melyen a 3.helyet szereztük meg.
Legjobb játékosom Ulises Dávila volt aki viszonylag sok és fontos gólokat lõtt.
Miután megnyertem a bl-t fel is mondtam a csapatnál és a spanyolok vb szereplésére koncentráltam.
Spanyolország 2012-2014.
Vb-re simán kijutottunk és ott a házigazda brazilokkal, usával és a szaudiakkal kerültem egy csoportba.Elsõ meccsen a brazilokat kaptam akikkel egy izgalmas 0-0 játszottam majd jöhetett a szaudi csapat akiket simán vertem és jött a ki-ki meccs usával amin végül elvéreztem de mivel brazilia sem bírt a szaudiakkal ezért továbbmentem második helyen a csoportból.Svájcot kaptam és sima gyõzelem lett a vége a legjobb 8 között chile volt az ellenfél és végül tizikkel sikerült továbbjutni.
Elõdöntõben a két éve általam irányított orosz válogatottat kaptam.Csereként beállt villa góljával sikerült bejutni a döntõbe.
Menetelés:
Döntõben a maradona vezetett argentín csapat várt rám.Fordulatos meccsen végül sikerült megszerezni a hõn áhított vb címet.
Felállás
Világbajnok csapat.
Ezután jött egy két állás ajánlat(aston villa,bayern)de mivel már angliában és németországban dolgoztam ezért türelmesen vártam egy olasz vagy spanyol ajánlatra.November közepéig semmi se volt majd a milan kisebb válságba került(bajnokság 13.hely) és végül 1hónapos tárgyalások után megszületett a döntés.
Átvettem a milan irányítását volt egykét igazolás és csapat átalakítás.
két meccs után féltávnál így álltunk:Tabella
Innen jött egy egész szép sorozat egészen a genoa elleni vereségik és feljöttünk a tabellán a 4.helyre majd az utolsó két fordulóban végül sikerült megszerezni a 3.helyet:) köszönhetõen Hulknak és a friss szerzeményeknek.
Tabella
Csapat
Kedvenc meccs
Hulk bácsi
Bl-ben is állva maradt a csapat így a nyolcaddöntõben a dinamot kaptuk két sima gyõzelem majd az atlético ellen egy nagy szenvedés és a barca elleni elõdöntõben egy mégnagyobb.tizikkel mentünk tovább és kaptuk a döntõben a lyon csapatát.
Menetelés.
Döntõben végül megint Hulk döntött.
Egy újabb bl gyõzelemmel gazdagodtam és még maradok egy évet duplázni meg nyerni egy olasz ligát.
Am nekem a 2-esk patch van fent..úgy igazoltam Canalest...tudnátok egy linket adni a 3-asróól?:D Elöre is köszi